Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocikot97

mama mnie złała i zabrała wszystkie ciuchy co robić

Polecane posty

Gość kocikot97

Najpierw wpadła w szał i zlała mi tyłek smyczą, jak mnie goniła ze swojego pokoju do mojego to z 5 razy dostałam i w moim jeszcze 10 ale, bolało i to nawet mocno i mam ślady ale beke z niej w sumie miałam jak mnie lała. Ale potem co gorsza zabrała mi moje wszystkie ciuchy bo powiedziała że to za jej pieniądze, i że jak tak lubię chodzić po domu w samej bieliźnie to mi do rozpoczęcia roku szkolnego potrzebne nie będą. Dała mi jedynie jakieś stare spodenki i podartą koszulę :( Przepraszałam ją ale nie chce mi oddać, w sumie to nie mam szlabanu bo powiedziała że mogę sobie wyjść tylko że nie w ubraniach które ona kupiła, a w tym na pewno nie wyjdę, wakacje się kończą i codziennie planowałam imprezować a ona mi wszystko popsuła. Dodatkowo mój głupi facet cały czas do mnie wydzwania, czemu nie wychodzę, że pewno z jakimiś frajerami jestem itp, debil, powiedziałam mu że z moja mamą może pogadać może ją przekona ale on i tak że ściemiam i że go zdradzam itd itp. Co ja mam zrobić? Przepraszałam mamę ale ona nic :(

Gość gość
Kolejna bita nastolatka, to chyba jakaś plaga ostatnio. Gdyby to tylko jeszcze w internecie było to bym zrozumiał, ale i z reala słyszę o takich przypadkach, niektóre się jeszcze z tego powodu cieszą. To jakaś nowa moda?

Gość kocikot97
Ja nie narzekam jak czasem dostane, bo zawsze mam beke z niej jak mnie leje i jak się wścieka na mnie, nawet jak czasem mocniej dostane :) Tylko że to nie w tym problem co ja mam zrobić żeby mi ciuchy oddała :o

Gość gość
Moim zdaniem jest to spowodowane tą modą na brazylijskie tyłki. Jak dziewczyna raz na jakiś czas dostanie i robi do tego przysiady to będzie miała jędrniejsze dupsko do tego dobrze to działa na celulit. Czytałem niektóre tematy gdzie dziewucha zastanawia się co zrobić żeby matka jej wlała, albo że chłopak leje ją po d***e i jej się to podoba. To dzięki tej modzie i takim gwiazdom jak JLo, Nicki Minaj czy Beyonce.

Gość kocikot97
Chyb a coś w tym jest bo mam ładną, jędrną, odstającą pupę ;) ale mniejsza o moim tyłku, co zrobić żeby mi ciuchy oddała, przepraszałam, prosiłam ale ona się zawzięła :(

Gość gość
Napisz za co dostałaś, o co Mama się wściekła, a wtedy może coś Ci ktoś doradzi.

Gość kocikot97
Bo ją chciałam dla troche podenerwować bo ostatnio mi cały czas marudziła. Ona siedziała w pokoju i oglądała tv a ja weszłam do pokoju w samych stringach i staniku. Mama się wydarła do pokoju ubieraj się tyle razy ci powtarzam, a ja jeszcze specjalnie podeszłam pod telewizor i zasłoniłam jej go że niby czegoś szukam, mama powiedziała zabije cie, a ja się zaśmiałam i jej jeszcze dwa środkowe palce pokazałam i wtedy się wściekła i chwyciła za smycz. Jak już dostałam i się nadal z niej śmiałam to mówiła że tyle razy powtarza że sobie tego nie życzy, że okna są otwarte i ktoś mnie z bloku obok może widzieć, że co by było jak by dziadkowie przyszli albo jakaś ciotka albo jacyś jej znajomi. Ja powiedziałam a co mnie to, będę chodziła jak mi się podoba i się zaśmiałam a ona wtedy tak to zobaczymy i zabrała mi wszystkie ciuchy :( myślałam że za godzinę gdzieś mi odda ale ona mi do tej pory nie oddała, aż się popłakałam :( dodatkowo mój facet mnie wqrwia, nie może zrozumieć że mam lipę w domu, w sumie to nie wiem czy z nim nie zerwać bo nie lubię aż facet aż tak jest zazdrosny, chce mnie cały czas kontrolować, nawet mi tel chciał zabrać i moje hasło na fb chciał :O

Gość Januszino
Odpowiedz mi na kilka pytań to postaram Ci się pomóc 1. Często tak paradujesz? 2. Przy tacie też tak chodzisz? 3. ile masz lat? 4. Jak wyglądasz? 5. Czy przy mamie tylko tak chodzisz? 6. Lubisz się obnażać? 7. Czy zrobiła byś striptease na skype za odpowiednią opłatą, którą mogła byś wydać na ciuszki?

Gość kocikot97
Czasem tylko przy mamie żeby ją wkurzyć jak mi np ciągle dupę o coś truje, mama zawsze się wścieka, jak by mnie ojciec tak zobaczył to bym się ze wstydu spaliła zresztą on pracuje w Niemczech, 2 miesiące i na dwa tygodnie zjeżdża więc rzadko jest z nami, mam 17 lat w listopadzie 18, teraz będę trochę nieskromna ale uważam się i mnie uważają za bardzo ładną dziewczynę, blondynka, wysportowana 168 cm, zielone oczy tylko co to ma do rzeczy że tak się zapytam? Na pewno ci striptisu nie zrobię, nie wiem nawet kim jesteś nawet za 1000 zł nie pokazywała bym się przed obcym nago. PS: poczty i telefonu też ci nie podam więc nie proś, fotek też nie wyślę

Gość Januszino
no to żałuj, bo mogłaś sporo zarobić za pokazanie się nago, ja tam nie żałuje takich małolatek mam na pęczki, chciałem ci pomóc ale widocznie jesteś na to za głupia

Gość gość
odwal się od dziewczyny zboku!!!! a co do kary to mama bardzo dobrze cię ukarała, muszę przyznać że dobrze to wymyśliła, nie poradzę ci co zrobić żeby mama ci darowała bo dostałaś słuszną karę :p

Gość kocikot97
Nie potrzebuje pomocy od internetowych erotomanów. Ja tam nie uważam że słusznie, rozumiem na jeden dzień ale nie do koca wakacji, boje się że jej nie przejdzie :(

Gość kocikot97
macie jakiś pomysł?