Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soczysta gruszka 88

on nie chce w gumce i co teraz

Polecane posty

Gość soczysta gruszka 88

Mam super partnera. Spotykamy się na potajemne schadzki uprawiamy seks lub zadowalamy się oralnie rozmawiamy jest miło. Problem że on nie chce w gumce. Ok nie kończy we mnie ale przecież stosunek przerywany to zawodna metoda... On nie chce dziecka ja tym bardziej. Zależy mu na dyskrecji bo ma jakąś partnerkę z którą mieszka już kilkanaście lat ma ona 2 dorosłych dzieci 26 i 24 lata. On ma 39 ja 27. Więc przecież nie chce mi zrobić dziecka mimo że to nie jego dzieci. Nie wiem jak go namówić na seks z prezerwatywa... Nie chce ciąży bo nasz romans się wyda... I proszę mnie nie oceniać. Moja sprawa z kim to robię.

Gość gość
Wiesz co powiem Ci tam, rozzumiem,ze sex w prezerwatywie nie daje takiej frajdt jak bez, ale to tylko kochanek i facet do łozka, co bedzie jak zajdziesz w ciaze? On sie zabawi a pozniej Ty zostaniesz sama w ciazy i z dzieckiem. Albo pomysl o tabletkach,plastrach itp, a do tej pory nie wyrazaj zgody na sex bez zabezpieczenia.

Gość gość
Co z tego, że on nie chce. Zadbaj o siebie, to facet ma się podporządkować, a nie żebyś ty pytała na forum co zrobić.

Gość soczysta gruszka 88
I jeszcze chce sie spytac zna ktos jakis sposob na zwezenie cipki?Bo jestem tzw. "Wiadrem" i kochanek nawet nie czuje,ze jest we mnie :O A najgorsze jest to,ze jak on sie bawi moja c**a i wsadza cala dlon to jego palce wychodza mi odby.tem :O

Gość soczysta gruszka 88
poza tym tu o higiene chodzi.bo wpierw anal a potem normalnie,a tak by ino gumke sie zmienilo i nie mialabym tych infekcji non stop.

Gość gość
Powiedz mu ze albo będziecie kochać się w gumce albo w ogóle, powiedz ze Cię to stresuje i przez to nie masz tyle przyjemności ile byś chciała. No chyba że nie chcesz go przekonywać do prezerwatyw (chociaż powinnaś) to może zacznij brać tabletki antykoncepcyjne

Gość soczysta gruszka 88
podszywy cholerne nooo😡ale z tym analem to prawda:O:O:O:O

Gość gość
Lalko do dmuchania po co piszesz

Gość gość
Tylko nie daj się namówić na przerywany, ja niestety byłam taką głupia i za miesiąc rodzę....

Gość soczysta gruszka 88
Podszywy s*******ac! Mój wpis to pierwszy i ten. A może jednak ten stosunek przerywany nie taki zły... Wcześniej gdy miałam innego partnera Tak właśnie robiliśmy i to skutecznie nic się nie zdarzyło... W sumie nie znam nikogo kto wpadł

Gość soczysta gruszka 88
a ciaze to raczej nie zajde bo mialam 2 skrobanki w 7 klasie podstawowki,ale cholera wie,lepiej nie ryzykowac,co nie?:O

Gość gość
nie rozumiem po co spotykasz sie z takim doopkiem, naprawdę taką jestes idiotką? nie dosc że ten r0\\0chacz ma juz babę z ktorą mieszka, to jeszcze gumki nie chce zakladac... wiesz co... ja mam 30 lat, moj facet rok mlodszy i grzecznie zaklada gumke i nigdy nie robil z tego powodu problemow!!! ja bym w doope kopnela takiego egoiste jak ten twoj