Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy kupiłam oryginalne perfumy i nie mam pojęcia jak to sprawdzić

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś coś podpowie? Jest to tester, firma chyba nie z najwyższej półki, więc nie wiem czy opłacałoby się robić podróbkę. Kupiłam na all, sprzedawca sprzedaje same testery. Flakon wydaje się w porządku, solidny, tylko pachnie mi jakoś tak jak wszystkie tanie zapachy... Ale może ten typ tak ma?

Gość gość
Dodam, że nie wiem jak te perfumy powinny pachnieć i że pachną bardzo krótko

Gość Haze
Idź do drogerii i powąchaj oryginał. Porównaj butelki. Jeśli pachnie krótko to kupiłaś podróbę, a nie tester. Testery perfum są na ogół mocniejsze i trwalsze od normalnych perfum.

Gość gość
No nie wiem, czytałam, że to nieprawda, a poza tym to tester edt. Nie mam niestety możliwości iść do drogerii bo nie ma takowej w moim mieście, a jeśli to podróba to chcę je odesłać, więc muszę to wiedzieć szybko jeśli się da....

Gość smerfwazniak
Po pierwsze testery nie są mocniejsze. Po drugie nieprawdą jest jakoby drogie perfumy zawsze pachniały dłużej niż tanie. I wśród tych drogich są zarówno niesamowite śmierdziele, jak i szybko ulatniające się zapachy. Bez porównania z towarem z pewnego źródła się nie obejdzie, zwłaszcza że nie znasz tego konkretnego zapachu. Ja kupuję na http://fragranto.pl i mam pewnośc co do oryginalności ich perfum.

>>>Po pierwsze testery nie są mocniejsze.<<< x To prawda. x >>>Po drugie nieprawdą jest jakoby drogie perfumy zawsze pachniały dłużej niż tanie.<<< x To jest KŁAMSTWO. Wie o tym każdy, kto sprzedażą perfum się parał :). x >>>I wśród tych drogich są zarówno niesamowite śmierdziele, jak i szybko ulatniające się zapachy.<<< x Co ma wspólnego obrzydliwość zapachu, do szybkości jego ulatniania się ? x >>>Bez porównania z towarem z pewnego źródła się nie obejdzie, zwłaszcza że nie znasz tego konkretnego zapachu. Ja kupuję na http://fragranto.pl i mam pewnośc co do oryginalności ich perfum.<<< x Jeżeli FAŁSZUJECIE perfumy, x równie dobrze, jak KŁAMIECIE w swoim SPAMERSKIM poście, to powinna zainteresować się Wami POLICJA, a nie naiwni klienci :(.