Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuka81

zakochany Panie pomozcie blagam

Polecane posty

Gość tuka81

Sprawa wygląda tak znamy sie miesiąc mieszkamy od siebie 400 km bylem u niej 2 razy za druga wizyta 5 dniowa uprawialiśmy sex miala orgazm za orgazmem dawala mi co chciałem w lozku mowila ze chyba rodzi sie w niej milość ze swietnie jej ze mna w lozku i w dogadywaniu sie itd byla szczesliwa poznalem jej mame ma 3 je dzieci przy których razem spaliśmy wtuleni w jednym lozku ona poukladana po studiach zadna patola wrocilem do domu zapytala czy tesknie a Jak zapytałem jejczy tęskni powiedziala ze sie nie do wiem i teraz jakby ciągle milczy Malo sie odzywa zwariowałem. Co ona robi pomóżcie

Gość gość
Sprawdza czy naprawdę mi zależy?? Wyznalem jej moje uczucia spac nie mogę ratujcie ;)

Gość gość
Evcia ona ma 8 miesięczne dziecko i 2 je malych po 3 4 lata wiec chyba nie przedstawiala by kilku facetow dzieciom...

Gość gość
Tak są po jednym ojcu na razie nie chce mieć dzieci prosila bym nic nie zrobil swiadomie tzn jej dziecka. Co mam robić zakochalem sie co robić pisać do niej pierwszy czy czekac nie wiem sam

Gość gość
ja nie lubie mówi c o tesknocie jedynie jak jest już przy mnie mój się tez o to czepia; nie chcę o tym myśleć

Gość gość
Ona zagrywa, podkręca atmosferę i bada cie. Czy poważnie podchodzisz do sprawy, czy zależy ci na niej, czy jej sytuacja cie nie odstraszy i nie przerośnie. jeśli zależy ci na niej odzywaj się do niej, nie czekaj na jej ruch bo to ona czeka. Tak mysle.

Gość gość
Po prostu rób to, co czujesz. Pisz do niej.

Gość gość
Tez myślę ze bada mowila mi nawet ze nie wierzy ze ja kocham a wyznalem jej to. Wiem ze sprawdza ale myśli w głowie tysiące wiem ze jej zależy ale zawsze jest to ale mowila ze teraz musi byc pewna nim w pelno sie zaangażuje itd ale po tym co bylo w lozku i jak dobrze nam ze sobą nie moze jej nie zależeć niby to wiem a dasam sie z myslami