Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Nic mi w życiu nie wyszło

Polecane posty

Gość gość
Bo to tylko o taką pisaninę chodzi :). Wyobrażacie sobie, że jakiś normalny, fajny, ciekawy świata facet wytrzymałby z taką nudną i wiecznie zrzędzącą babą?

Ściemniasz. Zażartowałam, że fajnie by było jakby miał motor - tylko tyle, to Albert to podchwycił i stwierdził że jestem niedojrzała. No cóż nawet o przejażdżce nie wolno mi pomarzyć 🖐️ A określenie 'nudziarz', tyczyło się opisu, sprząta, pracuje i pierze, opis był nudny i bezosobowy.

sprząta, pracuje i pierze, opis był nudny i bezosobowy. X A jak by tego nie robil, to bylby wedlug ciebie typowym fiutem czekajacym az by mu zona to wszystko zrobila. Tobie dogodzic sie nie da bo ty sama nie wiesz czego chcesz.

Nie szukam ideału. Nie miałam żadnej okazji poznania kogoś, skoro Albert od razu strzelił focha to to nei była żadna okazja, raczej szarżowanei z jego strony ilu on zna brunetów, bez chęci by ich oddać fikuśnej

gościóa o co ci chodzi, każde słowo przekręcasz i obracasz przeciw mnie, szukasz drugiego dna, o co ci chodzi?

O to ze masz kupe okazji ktorych nie wykorzystujesz, a zakladasz milion tematow jak ci zle i niedobrze. Praca nie taka, faceci nie tacy, dom nie taki, brak auta. Chyba to z nudow wymyslasz bo nie masz powaznych problemow. Fikus ocknij sie poki nie jest za pozno 🌻

Gość gość
a cycki wyszły?

Takie zycie Fikus. Ciesz sie ze masz prace. Wogole ciesz sie z tego co masz, a nie wciaz tylko narzekasz :) Pogadaj z Albertem, moze jeszcze nie wszystko stracone.

nie mam okazji to z autem i domem to juz był żart, ale pierwsze punkty to serio X I kto tu odwraca kota ogonem, co? ;)

Cala Fiku. Ok, dobranoc, idz snic o swoim Brunecie, bo w realnym zyciu sama zaprzepaszczasz na niego szanse 🖐️

Gość gość
lepiej z madrym lysym zgubic, niz z glupim brunetem znalezc ;)

Gość gość
"Fikus, wczoraj mialas propozycje Bruneta z autem o domem, ktory zabieral by cie na liczne wycieczki wiec po co ten temat? Chyba tylko zeby ponarzekac zly.gif" X Fiku nie jest PROSTYTUTKĄ żeby pokochała za "charakter", czyli auto, dom i wycieczki jak ty zdzirko :D:D:D

Gość gość
Stul pysk albo idź obciągnij sponsorowi. Chyba że nawet on już się tobą znudził i teraz będziesz spędzała czas na czepianiu się niewinnej Fiku.

Twoja ciasnota umyslowa powala... Jak kobieta cos posiada to koniecznie zawdziecza to facetowi, kotus, nie sadz ludzi swoja miara, ok 🖐️

Gość gość
Znowu w życiu mi nie wyszło... nananana

Gość gość
Jakaś ty nudna zdzirko, dobrze że sponsor ma gierki na kompie, bo by się z tobą zanudził. Ciągle te same teksty, do pożygania nudne.

Gość gość
fiku, jak wyglądasz?

Jakaś ty nudna zdzirko, dobrze że sponsor ma gierki na kompie, bo by się z tobą zanudził. Ciągle te same teksty, do pożygania nudne. X Kotus, nie zamartwiaj sie rzeczami ktore cie nie dotycza :D

Gość psychodeliryczna kotka psotka
Gosc k po takiej długiej przerwie to seks powinien byc a nie stukanie... literek na kafe :P:P:P