Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Nic mi w życiu nie wyszło

Polecane posty

nie mam Bruneta mam kiepską pracę znajomi nie maja dla mnie czasu nie mam domu, auta nic nie widziałam, nigdzie nie byłam

Gość gość
Kazda praca jest lepsza niż obciaganie sponsorom jak u gościa k

Gość gość
jeszcze bedziesz miala

Gość gość
A ciebie nikt nie podrywa ?

Gość gość
Zmień coś w sobie , może nowa fryzura , kolor

To skoro masz kiepską pracę, to weź się w garść i zacznij szukać nowej pracy w innym mieście? Nie masz domu, więc nic cię nie trzyma nigdzie. W nowym mieście znajdą się nowi znajomi, inna praca, moze brunet. Po co tkwić w miejscu w którym się jest nieszczęśliwym?

Gość Ciekaeskac
nie przejmuj się, niedługo wyjdą Ci włosy i będziesz musiałą zmienic temat wątku :) x ja nie mam auta i się cieszę - nie szkodzę środowisku i nie płacę za paliwo.

Gość gość
Jeszcze zdążysz z wszystkimi tymi rzeczami i brunetami .

nie mam Bruneta mam kiepską pracę znajomi nie maja dla mnie czasu nie mam domu, auta nic nie widziałam, nigdzie nie byłam X Fikus, wczoraj mialas propozycje Bruneta z autem o domem, ktory zabieral by cie na liczne wycieczki wiec po co ten temat? Chyba tylko zeby ponarzekac 😠

Nie miałam takiej propozycji. Miałam jakieś obiecanki cacanki, ale nawet nie wiem czy ten brunet oprócz tego że ma dom i sprząta, jest fajny. O wycieczkach nei było ani słowa!

Gość gość
Bo nic innego nie potrafi tylko narzekać . Nudne to już .

A dla mnie to istotne by facet miał chęć życia, a nie zaszył się w domu i nigdzie nie wychodził.

O co tobie chodzi? To Albert strzelił focha, ja tylko mówiłam, że nie wiem czy mi sie spodoba, co było uczciwe i normalne w takiej sytuacji.

Nie, ty narzekalas ze nie ma motoru, a ty bys chciala pojezdzic, poza ty jest nudny i siedzi w domu. Nie wiem skad taka ocena, ale tak pisalas.

Chodzi mi o to ze narzekasz ze jestes sama a jak sie nadarza okazja kogos poznac to widzisz w niej same negatywy, i tak podk****asz rozmowce, ze mu sie wszytkiego odechciewa. Ty wiesz co to jest bycie flexible i pojscie na kompromis? Naprawde wydaje ci sie ze znajdziesz kogos kto w100% bedzie odpowiadal twoim preferencjom?