Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do dziewczyn jak ogarniacie !!!!

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do dziewczyn ? Jak ogarniacie kladzenie kremow na twarz ? Chodzi o to,ze mam cere tlusta i naczynkowa.Wiec na dzien uzywam kremu matujacego ,bo buzia mi sie bardzo szybko swieci,plus mam plyn micelarny do cery naczynkowej.Rano myje buzie zelen do cery tlustej ,matujacym plus ten krem matujacy a wieczorem przemywam buzie woda micelarna plus krem do cery naczynkowej.I teraz jest problem,bo chce chce zaczac uzywac kremu przeciwzmarszczkowego i nie wiem kiedy ? W ciagu dnia kremuje buzie tym kremem nawilzajaco matujacym okolo 3 razy,zeby mi sie buzia nie swiecila,Nie moge sobie pozwolic na jakis inny krem w ciagu dnia a musze tez uzywac na cere naczynkowa i nie mam za cholere pomyslu kedy klasc ten krem na zmarszczki.Wiem glupie pytanie ,ale jak sobie z tym radzicie.Dodam jeszcze ,ze raz w tyg robie peeling plus dwa,trzy razy w tyg maski sciagajace itd...Mam 28 lat

Gość gość
To sa tylko kremy nie widoczne :P szybko sie wchlaniaja nie myl z tona tapety ,ktorej nie nosze :)

Gość gość
może wieczorem nałóż krem przecwzmarszczkowy co najmniej pół godziny po kremie do cery naczynkowej

Gość gość
Wlasnie tak pomyslalam,ze jak wroce do domu i juz nie bede nigdzie wychodzic naloze ten na cere naczynkowa ,na reszte dnia a na noc przeciwzmarszczkowy.Dzieki