Bejka06 0 Napisano Kwiecień 8, 2021 Szczerze powiem, że nie spotkałam się z tym aby ktoś kupował fotel di kuchni ale co kto lubi. W naszej kuchni mamy normalnie krzesła, które jeszcze przed świętami dostarczono nam z slf24.pl. Pasują nam idealnie i sa tak jak obiecano bardzo wygodne i widać też, że solidne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyna Szafranek 0 Napisano Kwiecień 29, 2021 a gdzie kupiliście sprzęt agd mnie udało się to w komisie technicznym wrocław, lodówka kuchenka w bardzo dobrym stanie, ale w przystępnej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czeslawa Zawadzka 0 Napisano Maj 12, 2021 bardzo ważne jest oświetlenie zwłaszcza blatów roboczych ciekawe rozwiązania można znaleźć na Azzardo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika Pyrska 0 Napisano Maj 25, 2021 też remontowałam kuchnię i mam piękne granitowe blaty, żeby pozostały takie wspaniałe zabezpieczyłam je preparatem Dynasil FX bo impregnacja jest prosta a dodatkowo jest on dopuszczony do kontaktu z żywnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemek Wysocki 0 Napisano Czerwiec 9, 2021 Remont kuchni był wyzwaniem jednak z narzędziami z Bass Polska większość prac udało się wykonać samodzielnie i jestem z tego bardzo zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Radmiła Kalinowska 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 bardzo długo szukałam odpowiedniego oświetlenia w końcu udało mi się na Azzardo super oferta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach