Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D23

Badania sanitarno epidemiologiczne

Polecane posty

Gość D23

Mam pytanie do ogarniętych w temacie. Czy jeśli mam wyniki badań sanitarno-epidemiologicznych, zrobionych na własną rękę, to mogę bez skierowania od pracodawcy podejść do lekarza medycyny i on wyda orzeczenie, czy muszę najpierw znaleźć pracodawcę i on wyda mi skierowanie do lekarza? Pokręcone to jest, bo w wielu ogłoszeniach pisze, że wymagana jest już aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna i nie wiem jak to interpretować.

Gość gość
Najpierw musisz znaleźć pracodawcę, który wyda odpowiednie skierowanie. Następnie musisz wybrać się do odpowiedniego lekarza. Ja tak miałam zaraz po otrzymaniu propozycji pracy w kawiarni, następnie udałam się do www.medycynapracybielsko.pl gdzie zostały wykonane wszelkie badania sanitarne i badania epidemiologiczne dla pracowników branży gastronomicznej. Wszystko odbyło się niezwykle sprawnie. :)

Gość gość
Jeżeli ktoś jest z okolic bielska i szuka punktu gdzie można zrobić badania sanitarne niech skorzysta z usług www.medycynapracybielsko.pl. W tym punkcie można zrobić takie badania jak : badania kierowców (lekarsko-psychologiczne) wszystkich kategorii oraz badania kandydatów na kierowców badania uczniów, kandydatów na uczelnie i studentów badania sanitarne i badania epidemiologiczne dla pracowników branży gastronomicznej, badania wysokościowe badania w narażeniu,na promieniowanie jonizujące.

Gość Alinka

Znam ten punkt bo jestem z Bielska i jak chodzi o badania okresowe to pod względem oczekiwania i zapisu są na 5+. Ostatnio zmieniałam pracę i musiałam zrobić badania sanitarne i udałam się jak zawsze do nich .

Gość Michaszka

Ja też ich znam i robiłam u nich badania sanitarne i jestem zdania, że to jeden z lepszych punktów w Bielsku.  Jestem bardzo zadowolona z ich usług i polecam ten punkt jezeli ktoś chce zrobić takie badania i jest z tamtych okolic.