Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wrócił do byłej!!

Polecane posty

Gość gość

Muszę się wygadać!! Bardzo trudno przekonać mnie do związku, a jak wybieram to masakra! Trafiłam na obrażalskiego paniusia. Rozstałam się z facetem, strasznie go wyklęłam, nie mam siły do niego. Potrafił się na mnie obrażać za byle durnotę i uciekać ode mnie przez pół osiedla, uciekać z baru bo jego zdaniem podrywałam kolegę którego znam 5 lat itp, krzycząc przy tym, nie kocham cie itp. A później przychodzić( oczywiście po moich przeprosinach) i płakać mi w rękaw, że to ja nie kocham jego. Zrywaliśmy już kilka razy, ale zaraz wracaliśmy do siebie. Ale ileż można! W końcu stwierdziłam, ze najlepiej będzie jak usiądziemy pogadamy i rozstaniemy się na dobre, jakoś delikatnie wytłumaczę mu że niszczymy siebie nawzajem. a ja mam tego dosyć. A on co? zero reakcji na moje smsy, a po tygodniu wrócił do byłej, o czym dowiedziałam się z fejsbuka :) gdy napisałam do niego, że mógłby mi chociaż powiedzieć sam o tym, nie odstawiać takich cyrków, zablokował mnie, zmienił nr tel itp, napisał mi że jestem desperatką, mam do niego nie pisać, bo on mnie nie chce, oraz dodał: że ma dosyć pomiatania, nienawidzi mnie -tu z 15 wykrzykników-(za co) i mam iść do mężczyzn, którzy mnie na fb podrywają(?) oraz z którymi się spotykam i piszę, a to przeze mnie on wrócił do byłej i mam tego czego chciałam i mam sobie to zawdzięczać.

Gość gość
Ooooo ile on ma lat? Wiesz co zachowuje sie jak odrzucony dzieciak. I do byłej wrócił? Wygląda jakby kochał ciebie bo jakby nie kochał nie robił by takich rzeczy i takby nie pisał. Ale jak dla mnie on jest albo zaburzony albo rozpieszczony. Dziwny czlowiek!!!

Gość gość
Żenada i z Twojej i z jego strony? Skoro sama chciałaś się z nim rozstać to po co mu wyrzygujesz że wrócił do byłej? To już przecież nie Twoja sprawa i każdy niech idzie w swoją stronę :O

Gość gość
nie wiem czy rozpieszczony, raczej nie ma 30 lat. To po złości wracać do byłej? Dosłownie napisał mi, że sama jestem sobie winna, mam mu dac spokój itp, ale za każdym razem słysze tą samą śpiewkę, więc to nie pierwszy raz. Później oczywiście przeprasza i płacze że to ja nie kocham jego. I tak w kółko. Jak zaburzony?

Gość gość
Tylko jak już wspomniałam, za każdym razem przy kłótni większej zrywamy, ja wiem że on tak ma, przywykłam. I zaraz zawsze był powrót, może źle to ujęłam, chciałam mu da cdo zrozumienia że to niszczy nasz związek, takie zachowania i obrażanie się, może nie tyle, że chciałąm zerwać definitywnie. A tu po tyg zmienia status i oznacza byłą że są razem. Pisząc mi że to moja wina i mam to czego chciałam, a on mnie nienawidzi.

Gość gość
Jak dla mnie on jest zaburzony. Jak dziecko 15letnie zachowania. Niech siedzi z ta byla, nie mow ze ja zostawil byl z toba i ona go znowu przyjela hihihi bo to juz jakas patologia nie obraz sie :-)

Gość gość
A tak powaznie to jest o ciebie autorko zazdrosny, chciał ci dopiec, dokuczyć, ale to również nie jest normalne dla 30latka. Znasz kogoś kto się tak zachowuje i te słowa o nienawiści sama pytasz za co to nienawiść. I to ucikanie, raz kocha zaraz nienawidzi. Ja bym do niego nie wracała o nie. Mozliwe że jest zaburzony, ale może inne kobiety się wypowiedzą.

Myślę,że dla Ciebie nawet lepiej jest,że tak się stało. Gdybyście byli dalej razem to cały czas byłyby kłótnie a tak na dłuższą metę się nie da.

Gość gość
No nie znam, planował ze mną ślub, pokłóciliśmy się, poniosło mnie zerwałam, a tu po tygodniu związek z byłą i słowa. Nie wiem czy jest zaburzony tzn dziwnie się zachowuje, ale jakiego rodzaju zaburzenia by to miało być?

Gość gość
pauulina, nie kłóciliśmy się aż tak często, zwykle to on sobie coś tam wmawiał, zobaczył że ktoś choć to dziecinne polubił mi zdjęcie, od razu kłótnia. Ale zaraz wracać do byłej, i pisać że mnie nienawidzi i że to moja wina że on z nią jest? ;//

Gość gość
Dlatego to nie jest normalne zachowanie. Kazdy sie kloci ja z mezem rowniez z poprzednimi partnerami tez. Ale nikt mi nie pisal ze mnie nienawidzi, ze znac nie chce i nie kocha. Wydaje mi sie z twojego opisu ze wlasnie kocha ale moze mysli ze na ciebie nie zasluguje. Dlatego wrocil tam gdzie czul sie lepszy. Chcial ci zrobic przykrosc zranic cie. Chyba sam sie czuje tak zraniony.

Gość Alastor
No to chyba dobrze,ze wrocil do bylej i masz z nim spokoj ? Chyba ze jestes z tych dziewczyn,ktore jak sie rozstają to chca zeby facet za nimi plakal 5 lat i byl samotny . Mialem taka dziewczyne powiedziala mi ze chce sie rozstac a ja na to ,ze ok i po paru dniach nowa mialem to sie na mnie smiertelnie obrazila . Kuzwa to ona mnie niby rzucila i to bez powodu !!!

Gość gość
Faceci się zmieniają w zależności od tego z jaką kobietą są. Z jedną będzie potulny jak baranek, a z inną k***icy dostanie, najczęściej te nie mają sobie nic do zarzucenia. Tak zwane święte, a facet chodzi przy niej po ścianach. Powinien być tam gdzie się dobrze czuje, proste.

Gość gość
To jakiś niedojrzały szczeniak! Po tyg od kłótni wracac do byłej chcial cie zranic! Wez pogoń tego gnoma! Az zal sie robi czyrajac takie rzeczy.

Gość gość
Idiota jakich mało. Faceci sie zmieniaja, co ty za bzdury piszesz? Ludzie sie nie zmieniają. A co mówić o facetach. Dzieciak a nie dorosły meżczyzna..Dobrze że ci pod mieszkaniem nie paraduje, bo skoro to twoha wina chyba powinnas za nim płakać? Daj sobie z nim spokój idiota jakiś. Jakbym widziała że mój kolega ucieka od kpbiety za głowę bym się złapała. Zrobił ci na złość, a ty na złość mu olej idiote

Gość gość
Również się nie zgodzę by mężczyźni zmieniali się pod wpływem kobiety, jeśli już jest to zmiana chwilowa, a później wszystko wraca do normy. Nie jestem aż taka zła, by miał się przy mnie tak zachowywać, zwykle przyłapałam go na kłamstwie, zaczynała się kłótnia, on się obrażał, milczał po kilka dni, po czym przychodził przepraszał i tak w kółko. Z ta była wiem, że robił podobnie.

Gość gość
Dorośli tak nie robią. Zostaw idiotę. Z tą o ile będzie go łapać na kłamstwie będzie robić to samo. Podumowując, obrażalski mściwy kretyn w dodatku dziecinny i zaburzony. Niech idzie do tej byłej i tam zostaje. Skro taki zazdrosny to po co ci taki idiota. Nienawidzi cie hehe za to ze do byłej wrócił, a kto mu kazał z nią być. Hihihi zostaw go bo to celowa zagrywka zebys się denerwowała nie karm wampira energetycznego

Gość gość
Już hieny dopadły chłopaka, święte, idealne, wzorcowe. Oby był szczęśliwy z byłą. Nawet nie potraficie tego przełknąć. Ma prawo wybierać, po co ma się męczyć. To chyba już nie twoja sprawa i opanuj downa bo do końca życia będziesz myślała, że wszystko co on zrobi to na złość tobie. Bardzo dobrze, że się od ciebie uwolnił.

Gość gość
Pisałaś to mniej więcej 2 tyg temu. Radziłaś się co zrobić z facetem. Laski dawały ci radę żeby go zostawić odciąć się, ty się zgodziłaś że tak jest najlepiej. A teraz jeczysz ze Cię zostawił. Z wami obojgiem jest coś nie tak! Facet jest niezrownowazony a ty jesteś desperatka

Gość gość
taki był szczęśliwy z byłą że ją zostawił dla mnie hehe, co ty dziewczynko piszesz? był bardzo szczęśliwy, ślubu chyba nie chciał brać z przymusu. A niech będzie szczęśliwy, chociaż z panną która go zdradzała na każdym kroku raczej nie bedzie. Dziecko do nauki!

Gość gość
Uwielbiam czytac posty dziewczyn które zawsze wybronią faceta, choćby bił i wyklinał. Znajdź sobie kobieto jakieś zajęcie. Facet dno. Rozpieszczony z humorkami rozkapryszinej siksy. I tak wrócił na złość tobie. Sam ci o tym napisał, chciał byś za nim latała i prosiła o powót jestem tego pewna. Normalnie by napisał jestem z nią a nie to celowe wzbudzanie poczucia winy. Obys ty lepiej trafiła i w końcu była szcześliwa. Bo z takimi sytuacjami jakie on ci tworzy nic z tego nie będzie. Niech wraca do tamtej. Za takie coś ode mnie dostałby w gębę.

Gość gość
Nie jęczę, nie pisałam, nie on mnie zostawił a ja jego. Nie chcę do niego wracać, pisze bo jestem zdziwiona jak można być tak podłym.

Gość gość
Nie czytaj postów tych sfrustrowanyxh samotnych i nieszcześliwych kretynek. Zostawiłaś go by nim wstrząsnac. Ale to typ faceta za którym trzeba latać i źle robiłaś że latałaś. Bo teraz cie poniża i obraża tym powrotem do kobiety ktora go zdradzała. Chce ciebie wkurzyć a wiesz co na to działa najlepiej olewka. To trochę patologią mi pachnie. Szczerze radze olać nie kontaktować sie i nie pisać. Przyzwyczaiłaś go do tego ze czego by nie zrobił ty szukasz kompromisu. A to źle, trzeba było raz zamilknąć na 2tyg przyleciałby w te pędy. Takie typy już są. Wredne i wyrahowane trzeba nauczyć się ich odróżniać.

Gość gość
Idiotka, zostawiłaś go więc wypad z jego życia. Nic dla niego nie jesteś warta, zabieraj zabawki i pa. Albo hoduj paranoję. Podły bo go zostawiła i nie zachowuje się tak jak by chciała, dobre. Jak daleko sięgają twoje macki ?

Gość gość
Kup sobie psa do tresury i wstrząsaj nim, może obrońcy praw zwierząt zrobią z tobą porządek.

Gość gość
haha a co ty w ogóle wypisujesz? jaka tresura? jaki pies? to on się na mnie obrażał za nic, to ja wg niego zachowywałam się nieodpowiednia haha weż ty dziewczyna sie stuknił w kopułkę, co jakiś zostawił dziewczynę dla ciebie i obsesje masz, ze może wciaż tamtą kocha? haha

Gość gość
18:59 dziewczyno ty masz cos z glowa :D czytalas post autorki :D co za wariatka :D macki obslizgle ahahahaha Autorko facet to dno i kilo mułu nie reaguj na jego prowokacje!! Kocha ale to nie jest zdrowa miłość!!!

Gość gość
Wrocil bo sie Boi milosci...I zranienia wiec z wugody wrocil do "bylej"...koledzy z fb...Jesli masz czyste sumienie daj Mu poczytac, Jesli o Cos zapyta odp. I przedstaw Mu kolegow...Jasne i To moze nie byc wystarczajace...on sie przestraszyl nie Jestes niczemu winna. ..wiem marna To pociecha Ale on Cie Kocha p.s ciekawy temat jeszcze tu wroce

Gość gość
Oczywiście chodzący ideał. Ale czego masz taki żal d**y. Nie potrafisz nie wp*****lać się w życie faceta którego zostawiłaś ? Przecież jesteś idealna on nie i bywaj. Daj żyć innym i przestań go śledzić bo ty na idiotkę wyszłaś. A odemnie won. Ciekawe ile czasu będziesz mieć ten żal d**y.