Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wrócił do byłej!!

Polecane posty

Gość gość
19.17 leczymy się.

Gość gość
Ty nie chcesz żeby cie zostawił. Myslałas że wroci znowu i będzie skamleć. A facet poszedł się seksić z byłą na złość tobie. Daruj takiego mamisynka. Sama jesteś winna, od początku traktując jak dziecko. Trzeba było nie wracać za pierwszym razem bo już wiedział co mu wolno. I jestem na 100% pewna że to już było omawiane na tym forum:-P

Gość gość
śledzić gdzie? kto kogo śledzi, ciebie śledzą, piszesz jak wariatka, leki wzięte, skad te paranoje? czy ty sie dobrze czujesz?kończę z tobą dyskusję bo masz coś z głową,

Gość gość
może nie tyle, że chciałąm zerwać definitywnie. X Nie chcę do niego wracać, X Ty się najpierw zastanów czego chcesz

Gość gość
Z głową to masz ty coś nie teges. Kiedy twój kochaś rżnie właśnie byłą ty coś tam pleciesz pod nosem. Hahaha Dramat.

Gość gość
Im czesciej czytam wypowiedzi na tym forum tym mocniej utwierdzam sie w przekonaniu ze ludzie tu siedzacy sa chorzy umyslowo. Xxx Chciał ci zrobić na złość. Normalny nie jest. Zostawiłaś chciał się odegrać i tyle. Więc zostaw to. On się nie zmieni. Taki typ taki charakter wyjdziesz za niego poklocisz sie on strzeli focha wezmie rozwod i pojdzie do bylej? A przestan. Jak o kolegow z fb sie rzuca dziecinada....

Gość gość
Zupełnie zdrowe jest ględzenie o związku którego już dawno nie ma.

Gość gość
Dziewczyna napisala ze on celowo tak robi ze milczy po kilka dni obraza sie i tym.razem tez sie obrazil i wrocil do chetnej bylej. A ja jestem pewna ze do niej poleci znowu. Dziwne jestescie albo dla was ktos zostawil kogos i doszukujecie sie bzdur albo tepota sie szerzy. Facet kretyn. Tu na kafe znajdzie sobie partnerke bo harpie zyc nie moga. Jest piep*****ty moim zdaniem i niech lezie gdzie chce. Niech zyje z ta byla. Tacy sa ludzie nic na to nie poradzisz zasluzyl na kopa w d**e. Ideal szukalali ktora za nim.bedzie latac. Nie dawaj sie. Zerwij kontakt i olej.

Gość gość
A ty sie rzniesz po tyg zwiazku? Patologio? To ta od macek furiatka?