Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak żyją za 1500

Polska to cholernie drogi kraj, jak ludzie żyją za 1500

Polecane posty

Gość gość
idioci :) żal mi was jesteście tępi dlatego nigdy nic nie będziecie mieli :) ślepy i głuchy człowiek na argumenty kończy z niczym nawet na emigracji :)

Gość gość
Tomasz Lis zarabia więcej niż 1500 zł na każdym nieprawdziwym artykule o Prezydencie Dudzie

Gość gość
No tak u nas większość narodu to buce i nieudacznicy. Nie to co wykształcona elita z wielkich miast za 3000zł (700 euro) na miecha.. :-O

Gość gość
te wycieczki tez znam, najbardziej mnie dowalila cena wycieczki 9dniowej do tajlandii za 1399eu, bo u nas takie wycieczki zaczynaja sie od 9 tysiecy pechowiec.gif i wlasnie o to chodzi, ze 1399eu to jedna minimalna wyplata, a u nas od 9tys to tylko ci zayebisci 'udacznicy' sobie moga pozwolic a i tez po odlozeniu przez pol roku albo na kredyt xxx baranku Polski :) najpierw naucz się języka to wówczas będziesz wiedział za co ta cena tej wycieczki :) radzę dobrze !!! bo jeszcze wylądujesz na lotnisku bez transferu z torbą w rękach a jeśli już dotrzesz do Hotelu to może sie okazać że twój pokój to komórka a na jedzenie to będziesz sobie musiał sam zarobić :) naiiiiwniaaacyyyyyy :D

Gość gość
"radzę dobrze !!! bo jeszcze wylądujesz na lotnisku bez transferu z torbą w rękach a jeśli już dotrzesz do Hotelu to może sie okazać że twój pokój to komórka a na jedzenie to będziesz sobie musiał sam zarobić :) naiiiiwniaaacyyyyyy :D" W Niemczech to nie do pomyślenia. Takie wycieczki tylko w POlsce. :D

Gość gość
Nie widzę powodu żeby wyjeżdżać z PL bo tutaj jest łatwo żyć. Nie narzekam na zarobki bo moje wydatki są dużo niższe niż to co wydawałem mieszkając w Niemczech. Mnie jest w PL dobrze i ani mi w głowie tułaczka na obczyznie.

Gość gość
pocałuj zatem niemców w d**encję jeleniu :) idź się wyspać bo rano znowu za 1300eu potyrka a potem milka jogurcik z przeceny ;)

Gość PL 1500
Polska to kraj dla bogaczy, zwykły kowalski żyje na skraju ubóstwa.

Gość gość
Jeszcze raz powtórzę. Nie dyskutujcie z POwskim trollem. On musi pisać że w POlsce jest raj, za to mu płacą.

. Mnie jest w PL dobrze i ani mi w głowie tułaczka na obczyznie. xxx A ja przez kilka lat ,, tułałem się" i choć mi też w PL jest dobrze to gdybym miał dwadzieścia kilka lat pewnie wybrałbym tamtejszą nędzę

Gość 1500 do ręki
gość dziś >>>> jak mieszkasz z mamusią i nie płacisz rachuknów ani za jedzenie i masz 1500 na własne potrzeby to faktycznie raj

Gość gość
co ci z tym PO ?? koleś :) mnie PO kole dooopy wisi i powiewa :) ja tylko piszę że raju nie ma w DE a nuda zabija nawet przyjemność zarabiania konkretnych pieniędzy :) w Polsce jakbym miała 3 tys zł i mój mąż to ani sekundy bym się nie zastanowiła aby żyć w swoim kraju który uważam do życia o eony lepszy od niemcowni przebrzydłej :) póki co jeszcze nie mogę ale już nie długo a na marginesie nie jesteśmy katolikami ale głosowaliśmy za PiS - przynajmniej natłok tego ścierwa zachodniego powstrzymają :)

Gość gość
"jak mieszkasz z mamusią i nie płacisz rachuknów ani za jedzenie i masz 1500 na własne potrzeby to faktycznie raj " Tacy ludzie dopiero się budzą jak ich ta mamusia kopnie w dupę. Wtedy zaczyna się dramat i bardzo szybkie dorastanie.

Gość realia zielonej wyspy
80% ludzi poniżej 30stki w PL mieszka ze starymi albo z mamusią, bo za 1500 ich nie stać na samodzielne życie

Gość młodzi u starych
50% ludzi między 25-35 mieszka ze starymi, bo za 2000 to mogą ledwo wynająć mieszkanie i rachunki opłacić podstawowe, o czym wy tu pitolicie że taki raj

Gość gość
W takim razie 80% ludzi poniżej 30stki to NIEUDACZNICY. Co za zepsute pokolenie..

Gość lenie u mamuśki
do 40stki z mamusią, potem 20 lat pracy i na emeryturke lenie i darmozjady, i mieszkanko w spadku, zero własnego wysiłku

Gość jaki to raj
realnie młodzi w PL, oprócz dzieci elity, to mają przesrane, drożyzna i głodowe pensje to standard, zakupy to po 2-3 plasterki wędlin itd, wegetacja, o nowym samochodzie, mieszkaniu czy porządnych wakacjach to większość może tylko pomarzyć, nawet na kredyty nie bardzo jest

Gość gdzie zielona wyspa
ludzie w PL bardzo długo mieszkają z rodzicami, bardzo często 20-40 latki nawet, pewnie 1/3 nigdy się nie usamodzielni, i to są REALIA

Gość gość
Nie wiem skąd te zdziwienia. Czego niby się spodziewaliście po nadwiślańskim kondominium rosyjsko-niemieckim? że będzie zabiegało o dobrobyt nadwiślańczyków? Dla swoich zagranicznych właścicieli jesteście tylko masą bezimiennych wyrobników. Zarobić macie tylko tyle żeby nie zdechnąć i móc pracować dalej, nic ponad to. Otwórzcie wreszcie oczy.