Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie od razu po stosunku?

Polecane posty

madzia, akurat naleze do tego typu kobiet, ktore bardziej sie ciesza z nowej wiertarki niz z kwiatow ;)

Na naukę nigdy nie jest za późno.. Choć prezerwatywa to takie opakowanie..jak lizak w folijce... Nie wdzięczne takie😴

Gość gość
Że co Kotka? :-D Ty to lubisz zaskakiwać. Też zamiast kwiatów wolałabym coś do kuchni. Jakiś mikser, garnek, szybkowar, patelnię.Tego nigdy za wiele :-)

Gość gość
Przytulamy się, ubieramy się, jemy coś, a później oglądamy telewizję.

Gość gość
Magda idź sobie gdzieś

Gość gość
Wawa dobrze piszesz. Trzeba Ci połać. Właśnie o tym samym pomyślalam :-D Smof może lepiej uzupełnij ten barek Kotki.Przyznaj się co piłeś? :-P

taaa i to dwie butelki byly... miedzy innymi... nie wspominajac tych kilkunastu innych pustych butelek tak ladnie w skrzynce ustawionych :P

Gość gość
Po stosunku? Mój partner idzie się umyć. Ja się odwracam i zasypiam. Nienawidzę "się wtulać". Przeszkadza mi to w swobodnym oddychaniu, kończy przygnieceniem mnie. Okropieństwo. Poza tym po seksie nie chce mi się nic, tylko zasnąć.

A wracając do tematu. Ciemna noc... Sami we dwoje nad jeziorem... Namiętny seks w wodzie... Później leżenie na kocyku, przytulanie się i obserwowanie gwiazd... W międzyczasie lampka wina... I znowu seks... Ach się rozmarzyłem...

Gość CzwarteImperium
Już wiem dlaczego wawa ma tyle serc tutaj. Jest ro-man-tykiem. ;) Smof nie. :(

Gość gaska balbinka
przepraszam za to gęganie. znowu jajo Jej się zbliża :(

Gość gość
Smof jest brutalem :-D Chyba nie lubi seksu przy blasku księżyca. Przyznaj się Smofciu jak to jest z Tobą? Nad jeziorem może nie próbowałam ale kiedyś na masce samochodu lub w samochodzie? :-D:-P

Gość gość
jesli chodzi o mnie to rożnie, czasem lubię sobie pogegac a czasem zasnąć. zalezy od fazy księżyca.

Gość CzwarteImperium
Gąsko, jak jajo to gęgaj sobie. Ciekawe tylko kto cię zapłodnił. :( Nic nie mów... :O Nawet nie chcę wiedzieć,choć mam cicha nadzieję, że to nie on. :O Smof to brutal umiarkowany Magdo, on bierze w bagażniku lub z lewarkiem w dłoni...lub wcale. 😴

Gość gaska balbinka
dziś to byłam ja, balbinka. a ty gęś wyżej wez sie opamiętaj. wstyd nam przynosisz 😠

Gość gaska balbinka
nie bede ujawniac danych oprawcy. wystarczy tych dramatów na ero :( ałłaaa 😭

Gość gaska balbinka
misiek, sama nie wiem. przed okresem jestem. sama siebie nie rozumiem :( pojde lepiej spac. drnc :) 🖐️

Gość CzwarteImperium
Balbinko, łącze się z Tobą w bólu :( ja wszystko... wiem... 👄 Smof, schowaj lewarek, gąska pod ochroną. Wyspać się musi. :)

Gość gość
Kto powgniatał maskę? Smofciu już nie placz. Przytulę Cię do piersi.Od razu mówię, źe to nie ja.. Moźe Imperium albo Kotka? :-DAlbo inna pani .. :-P

Gość gość
Smof to byłam ja. Przyznaję się bez bicia.Tzn.bez klapsa na tyleczek :-DAle nie zauważyłam żadnego wgniecenia ani ryski!Zadrapany to miałam tylko kark i plecy :-P:-D

Gość CzwarteImperium
Ja bym tylko chciała przed pòjściem spać wiedzieć w czyim to było samochodzie i dlaczego wiatraczek, tzn przepraszam-klima, nie działa. Przemyślcie to do rana. ;)

Gość CzwarteImperium
Działa. Idealnie do niej pasuje. Dobranoc. ;)