Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet chce mnie przedstawić rodzicom

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze sobą kilka miesięcy, tak oficjalnie dopiero od 2 miesięcy. On teraz jest w pracy w Anglii, wkrótce wraca i chce żebyśmy w dzień jego powrotu od razu poszli do jego rodziców na kolację. Jego rodzice już z nim o tym rozmawiali i nie mogą doczekać się aby mnie poznać. Nie ukrywam, że się tym stresuję. Widzę, że jest we mnie zakochany, ja w nim też, ale wolałabym aby nasz związek rozwijał się powoli. Czy Waszym zdaniem jego zachowanie świadczy, że myśli o mnie poważnie, tzn o ślubie. Ja mam 25 lat a on 27.

Gość gość
na bank jest mamisynkiem i to jego mamusia naciska żeby poznać dziewczynę synusia

Gość gość
niczemu nie szkodzi :)

Gość gość
Własnie mówił mi, że mamie bardzo zależy żeby mnie poznać. No ale nie sądzę żeby był mamisynkiem, bo mało do niej dzwoni oraz w ogóle mi o niej nie opowiada chyba że go o coś zapytam.

Gość gość
debile będą ci wmawiać, że maminsynek i powinnaś go zostawić. chłop jak najvardziej poważnie o tobie myśli. na chatę nie przyprowadza się byle kogo. bądź spokojnej myśli. wszystko toczy się w bardzo dobrym tempie. gdyby minął rok i dopiero teraz zaczalby myślec o przedstawieniu cię rodzicom, to byłby zły znak.