Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradźcie w g*******ej sprawie

Polecane posty

Gość gość

Doradźcie w g*******ej sprawie

Gość gość
Jakiś czas temu rozstałam się z wieloletnim partnerem i po kilku mcach poznałam faceta. Początkowo miała to być znajomość koleżeńska, ale on dawał mi do zrozumienia, że się zauroczył. Był to ciekawy człowiek i po jakimś czasie przyzwyczaiłam się do rozmów z nim (przez telefon - spotykaliśmy się rzadko). Twierdził, że mu na mnie zależy, na 100% był wolny, ale nie dążył do spotkań, więc wywnioskowałam, że jednak mu nie zależy (mimo słownych deklaracji) i powiedziałam, że zrywam znajomość. Nie próbował mnie zbyt mocno przekonywać ani naprawiać błędów, więc uznałam, że mu nie zależy. Miałam jednak pewną jego rzecz i odesłałam mu ją. Widzę, że jej nie odebrał, a nie chcę, by do mnie wróciła. Czy na moim miejscu wysłalibyście mu maila z nrem przesyłki?

Gość gość
Proszę, doradźcie. Jako zwrotny podałam adres do pracy, a nie chcę, by zwrotka tam dotarła. Chętnie wysłałabym mu ten numer nadania, bo być może nie wie, że została podjęta próba dostarczenia paczki, ale nie chcę, by wyglądało to jako przejaw zainteresowania.

Gość gość
Jak chcesz znac odpowiedz na swoje pytanie napisz do mojej tarocistki-doradcy Sofii. Czesto korzystam z jej usług i jestem bardzo zadowolona. Podaje Ci email do niej: tarocistkasofii@wp.pl

Gość Malina Malwa
Trzeba być zupełnym przychlastem żeby w sprawie nie odebrania książki z poczty radzić się (płatnej) wróżki tarocistki. Ta "tarocistka" musi być naprawdę denną "wróżką", by reklamować się w tak niesamowicie żenujący sposób...