+RC+ 539 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Jakiś kompleksik wyczuwam jednak. Pewnie efekt 8 lat pisowskiego plucia jadem. Wcześniej to byl nasz bliski sąsiad. Coście się chyba z Libedem ugadali ostatnio... Trochę luzu, więcej humoru... Majówka prawie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 194 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: W porządku. Jak kogos stac to zabawki bogatych ludzi tak nie rajcuja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 240 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: No często robisz z nich straszny naród. Stąd moje pytanie. Nie trzeba robić, że tak powiem 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 371 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Coście się chyba z Libedem ugadali ostatnio... Trochę luzu, więcej humoru... Majówka prawie! Tak tylko zauważam. Majówka i bardzo ciepło chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 157 Napisano 3 godziny temu Szmaciak po prostu "wchodzi i bierze" (torebki Hermes) na pęczki, to nie jest to tamto finansowe, tak że trochę szacunku ludzie;) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 371 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Nie trzeba robić, że tak powiem Jak ktoś nadal żyje w 1939 to pewnie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 194 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, +RC+ napisał: Alfa Romeo mają w mojej ocenie jedną z najładniejszych linii nadwozia na świecie... Niemieckie są/były solidne technicznie, takie wizualnie często sztywne, nudne, ale Alfy są naprawdę ładnymi autami. Z resztą są na forum osoby podzielające moje zdanie W sumie moglabym sie przejechac motocyklem batmana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 240 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Jakiś kompleksik wyczuwam jednak. Pewnie efekt 8 lat pisowskiego plucia jadem. Wcześniej to byl nasz bliski sąsiad. Śliwka... No nie, nie rób tego sobie. Nie bądź wariatką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 539 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ale w ostatnich latach Francuzi przebili wszystko. Zobaczcie jakie to piękne jest... Od pięknego silnika - dzieło inżynierii - serio, po nienaganne nadwozie... a zegary - nie uraczycie tam paskudnych ekranów LED - wszystko mechanizmy zegarkowe... Po prostu wow! Edytowano 3 godziny temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 240 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Jak ktoś nadal żyje w 1939 to pewnie tak. Co myślisz o usuwaniu tablic upamiętniających Polaków zamordowanych w Auschwitz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 377 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Jak kogos stac to zabawki bogatych ludzi tak nie rajcuja. Ja jestem biedny. 2022 rok w 2023 to dla biednych ludzi duzy wydatek. Moge ci nawet podac numer nadwozia, ale tez zdecydowanie lepsze są alfy i fiaty. Tez kocham Włochy. Szczególnie polecam tam złodziei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 539 Napisano 3 godziny temu Ale w ostatnich latach Francuzi przebili wszystko. Zobaczcie jakie to piękne jest... Od pięknego silnika - dzieło inżynierii - serio, po nienaganne nadwozie... a zegary - nie uraczycie tam paskudnych ekranów LED - wszystko mechanizmy zegarkowe... Po prostu wow! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 371 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Śliwka... No nie, nie rób tego sobie. Nie bądź wariatką. Spoko, wątek rzeka na nowy temat. Już nie mącę bo czas gonić niektorych do spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 194 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: Szmaciak po prostu "wchodzi i bierze" (torebki Hermes) na pęczki, to nie jest to tamto finansowe, tak że trochę szacunku ludzie;) Cos dzwoni, ale nie w tym kosciele. Ja nie mam ani jednej torebki hermesa. Moje kolezanki mają i nie tylko hermesa. Z resztą to nie jest w żaden sposób jakieś wyjątkowe jak się w konkretnym otoczeniu człowiek obraca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 194 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Ja jestem biedny. 2022 rok w 2023 to dla biednych ludzi duzy wydatek. Moge ci nawet podac numer nadwozia, ale tez zdecydowanie lepsze są alfy i fiaty. Tez kocham Włochy. Szczególnie polecam tam złodziei Ciekawe. Jakaś anegdotka o tych złodziejach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 157 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Cos dzwoni, ale nie w tym kosciele. Ja nie mam ani jednej torebki hermesa. Moje kolezanki mają i nie tylko hermesa. Z resztą to nie jest w żaden sposób jakieś wyjątkowe jak się w konkretnym otoczeniu człowiek obraca. Weź opowiedz coś jeszcze, to zawsze ci tak fajnie wychodzi;) Może coś o drapieżnych cycach albo o włosach;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 240 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 377 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Co myślisz o usuwaniu tablic upamiętniających Polaków zamordowanych w Auschwitz? Mojej babci np jest to już obojętne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonics 3 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, salix napisał: Sugerowanie, że masz klasę, kiedy przed chwilą cieszyłaś się z czyichś problemów to żart roku. Ja się tylko po cichu dziwię, że rym cymowi nie przeszkadza zadawanie się z tak obrzydliwą i pozbawioną ludzkich odruchów babą jak ty. Cieszenie się z czyichś rzekomych niepowodzeń zdrowotnych czy zawodowych jest po prostu obrzydliwe. Trzeba mieć naprawdę puste życie, żeby czerpać satysfakcję z tego, że ktoś inny ma pod górkę. pravikowi chodziło chyba o jakieś fałszywe zwolnienie z powodu wiecznego lenistwa i nieróbstwa, a nie o żadne zdrowie iks de kek, mogłybyście wysłać stopki na pv zamiast się tak kłócić wiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 194 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: Weź opowiedz coś jeszcze, to zawsze ci tak fajnie wychodzi;) Może coś o drapieżnych cycach albo o włosach;) Pieniądze nie mówią o wartości człowieka. O tym od początku tego tematu piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 371 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Co myślisz o usuwaniu tablic upamiętniających Polaków zamordowanych w Auschwitz? Myślę, że od 100 lat są najbatdziej przepraszającym i pokojowym narodem. Wiele razy pomagali nam, włącznie z zaliczeniem cywilizacyjnego skoku 2004- 2026. Ale Ty zawsze znajdzissz cos żeby odwrócić kota ogonem. Reszta jak wyżej. Milego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 377 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Ciekawe. Jakaś anegdotka o tych złodziejach? Mnie nigdy nie okradli, bo jestem krok przed kazdym. Skromnie mówiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 240 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Mojej babci np jest to już obojętne. Czyli zapomnijmy o historii i niech Żydzi będą jedynymi ofiarami wojny. I jeszcze im odszkodowania zapłaćmy. Brawo ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 194 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Mnie nigdy nie okradli, bo jestem krok przed kazdym. Skromnie mówiąc No to dawaj opowieść jak zbiłeś cene jakiegoś badziewia od turasa o połowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1557 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, salix napisał: Sugerowanie, że masz klasę, kiedy przed chwilą cieszyłaś się z czyichś problemów to żart roku. Ja się tylko po cichu dziwię, że rym cymowi nie przeszkadza zadawanie się z tak obrzydliwą i pozbawioną ludzkich odruchów babą jak ty. Cieszenie się z czyichś rzekomych niepowodzeń zdrowotnych czy zawodowych jest po prostu obrzydliwe. Trzeba mieć naprawdę puste życie, żeby czerpać satysfakcję z tego, że ktoś inny ma pod górkę. Potraktuj to jako karmę i nie dziękuj. Dziwię się, że non stop chodzisz za ludźmi i ich obrażasz. Juz nie wspomnę jakie bzdury pisałaś o mnie i co twoje koleżanki pisały oAutorze tematu Orientuj się sztywniaro i powiem wprost - bujaj wory i won do tira Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 240 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Myślę, że od 100 lat są najbatdziej przepraszającym i pokojowym narodem. Wiele razy pomagali nam, włącznie z zaliczeniem cywilizacyjnego skoku 2004- 2026. Ale Ty zawsze znajdzissz cos żeby odwrócić kota ogonem. Reszta jak wyżej. Milego wieczoru Nie na temat. No chyba że tuskowe towarzystwo zarządzajace instytucjami zaliczasz do Niemców, ok, przyjmuję odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 240 Napisano 3 godziny temu Co mi urwa po przeprosinach jak pchają swoje brudne łapska w ukręcanie naszych interesów. Ha tfu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 377 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Myślę, że od 100 lat są najbatdziej przepraszającym i pokojowym narodem. Wiele razy pomagali nam, włącznie z zaliczeniem cywilizacyjnego skoku 2004- 2026. Ale Ty zawsze znajdzissz cos żeby odwrócić kota ogonem. Reszta jak wyżej. Milego wieczoru Dokładnie. Mam wrażenie, ze dążymy do tego, zeby kazdego młodego Niemca siła przepędzić przez Auschwitz, Stutthof itd, najlepiej na kolanach. O historii nalezy pamiętać, zeby nie popełniać błędów przodków, ale bez przesady. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 371 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Nie na temat. No chyba że tuskowe towarzystwo zarządzajace instytucjami zaliczasz do Niemców, ok, przyjmuję odpowiedź. Wyciągasz jakis argument, który nota bene istnieje chyba tylko u Karnowskich, bo nie widziałam żadnego dymu na skalę krajową ostatnio, i probujesz przez jego perspektywę ocenić ostatnie 80 lat. Good luck. Edytowano 3 godziny temu przez Śliwka z Grójca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 377 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: No to dawaj opowieść jak zbiłeś cene jakiegoś badziewia od turasa o połowę. Ja sie nie targuję, to nie zabawa dla mnie. Ale mam anegdote- kiedyś murzyn w Rzymie zapytał mnie czy chce kupić marihuanę, bo się z czegos śmiałem. Jestem na tyle hojny, ze dokładam wam kolejnego materiału byście mogli wyzywac mnie tu od ćpunów Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach