Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
+RC+

Do kobiet - ważne pytanie!

Polecane posty

Przed chwilą, +RC+ napisał:

SS-mana? No jak cię zatrzymało SS w tamtych czasach, to nie było rady... Trzeba było atakować, albo wiać. 

No ale skoro mamy golfa trójkę to chyba współcześnie. Chyba, że jesteś fanen doktryny lać po mordzie, pytania zadawać później?

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Nie znasz się. 

O której będziesz na Placu Świętego Piotra? Koleżanka pyta 😄 

1 minutę temu, Koralgor napisał:

No ale skoro mamy golfa trójkę to chyba współcześnie. Chyba, że jesteś fanen doktryny lać po mordzie, pytania zadawać później?

Jestem fanem Golfa w wariancie 2.9 VR6 190 KM do 230 km/h uciągniesz na dobrej drodze 😉 

Jadlam niedawno i jak czytam ten temat to chyba mam odwrotną reakcję niż do zamierzonej 🤢 🤮

Najlepsze jest to, ze przypomniałem sobie, ze Pieprz jeździła golfem. Takze nawet prawicowi patrioci ulegli niemieckiej precyzji i klasie 😀

• Haha 1

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Jestem fanem Golfa w wariancie 2.9 VR6 190 KM do 230 km/h uciągniesz na dobrej drodze 😉 

Można się przejechać golfem i strzelić kogoś w mundurze ss w pysk. Same pozytywy

1 minutę temu, salix napisał:

Przestań oceniać inne kobiety przez pryzmat własnych deficytów. Nie każda jest taką wyposzczona desperatką jak ty, która ślini się do każdego faceta w zasięgu wzroku.

Ty ruda nie jeździsz samochodem, więc ciebie nie dotyczy. No i jesteś sztywna sztywniara. Okropnie żebrzesz o uwagę i zachowujesz się jak cnotka niewydymka. Nie będę wyzywać, bo mam klasę, ale powiem inaczej =Odjedź tirem 🤣😅

Znowu rozwalasz z bandą sztywniaków temat Rym Cyma, przecież swój możesz założyć i tam pisać. Odbij, bo nawet nie zrozumiałaś postu 😄 

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

O której będziesz na Placu Świętego Piotra? Koleżanka pyta 😄 

Jak tylko tam dolecę Madziu. Pisalem ci juz kilka razy  ze bilety mam na środę. A koleżanka ma może na imię Magdalena?

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Najlepsze jest to, ze przypomniałem sobie, ze Pieprz jeździła golfem. Takze nawet prawicowi patrioci ulegli niemieckiej precyzji i klasie 😀

Ten jak prowokuje chwalac niemieckie produkty 🤬

43 minuty temu, +RC+ napisał:

Suniesz golfem trójką po tuningu i transplantacji silnika (i w zasadzie chyba wszystkiego innego) 240 km/h i zatrzymuje cię drogówka, uchylasz okno a tam taki widok. 

Masz fobię na punkcie Niemców?

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Masz fobię na punkcie Niemców?

Uwielbiam kafeteryjne wnioski 😉 

3 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Jak tylko tam dolecę Madziu. Pisalem ci juz kilka razy  ze bilety mam na środę. A koleżanka ma może na imię Magdalena?

A nie mozesz troche przyspieszyc wyjazdu i leciec jutro, bo tu wazna sprawa jest do zalatwienia pod twoja nieobecnosc?

Edytowano przez Koralgor

Przed chwilą, +RC+ napisał:

Uwielbiam kafeteryjne wnioski 😉 

A jakie ladne slowo na nienawisc mozna uzyc?

3 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Spocona Grażyna 🤣😅 

Nadal w Koralgolu widzisz swoją eks? 😄 Opowiedz o tym 🍿 

3 minuty temu, Koralgor napisał:

Ten jak prowokuje chwalac niemieckie produkty 🤬

A widziałaś kiedyś Mercedesa s 580 4matic? Zmienisz zdanie. 

Edytowano przez Doktor ZG
  • Like 1

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Spocona Grażyna 🤣😅 

Swoją drogą ciekawe, że wybrał do "żartu" kogoś z kim łączyła go bliska relacja i dziecko.

2 minuty temu, Koralgor napisał:

A nie mozesz troche przyspieszyc wyjazdu i leciec jutro, bo tu wazna sprawa jest do zalatwienia pod twoja nieobecnosc?

Zaraz Ci odpisze, że widzi tutaj swoją eks 😁 Ciekawe ile wczoraj wypił, że tak go wzięło na zwierzenia 😄 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Spocona Grażyna 🤣😅 

Poważnie nie chcę wchodzić z toba dyskusje, wystarczył mi libed wczoraj. Myśleliście o tym żeby się zaprzyjaźnić? 😀

Przed chwilą, Koralgor napisał:

Swoją drogą ciekawe, że wybrał do "żartu" kogoś z kim łączyła go bliska relacja i dziecko.

Może stara miłość nie rdzewieje? 😌 

3 minuty temu, Koralgor napisał:

A jakie ladne slowo na nienawisc mozna uzyc?

antypatia, awersja 😉

Edytowano przez +RC+
  • Like 1

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Poważnie nie chcę wchodzić z toba dyskusje, wystarczył mi libed wczoraj. Myśleliście o tym żeby się zaprzyjaźnić? 😀

Nie. 

Ale ty możesz umówić się z nim na piwo 🙂😅 

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

A widziałaś kiedyś Mercedesa s 580 4matic? Zmienisz zdanie. 

Słuchaj ty tam. Walą mnie drogie samochody. Nie zwracam na to uwagi. Nikt nigdy na mnie wrażenia nie zrobił zajeżdżając drog samochodem, więc nie. Nie zmieniłabym zdania. Z resztą mnie stać żeby sobie taki samochód kupić. Ale nigdy mi to nie imponowało i mogłabym jeździć cinquocento.

• Sad 1

3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

No często robisz z nich straszny naród. Stąd moje pytanie.

Mają brzydkie karty historii, ale co poradzić... Przynajmniej mundury ładne szyli... No i auta też spoko niektóre robią 😉 Ale żarcia nie polecam. 😆 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Nie. 

Ale ty możesz umówić się z nim na piwo 🙂😅 

Właśnie napisal, że ma go dośc. Myślisz czasem co klepiesz w klawiaturę?

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

Tobie wolno wyzywać i jeździć po innych, bo przecież ty dżentelmen 🤣🤣No to ci powiem kim jesteś, bo nie potrafisz mnie ignorować capie, który przylazł tu z opitą gębą (..) 

Jesteś tanią imitacją faceta z deficytami i uzależnieniem od alkoholu, narkotyków i agresji. 

Możesz zablokować lub wyklikać. 

2 minuty temu, Koralgor napisał:

Słuchaj ty tam. Walą mnie drogie samochody. Nie zwracam na to uwagi. Nikt nigdy na mnie wrażenia nie zrobił zajeżdżając drog samochodem, więc nie. Nie zmieniłabym zdania. Z resztą mnie stać żeby sobie taki samochód kupić. Ale nigdy mi to nie imponowało i mogłabym jeździć cinquocento.

W porządku.

5 minut temu, Koralgor napisał:

Alfa Romeo mają w mojej ocenie jedną z najładniejszych linii nadwozia na świecie... Niemieckie są/były solidne technicznie, takie wizualnie często sztywne, nudne, ale Alfy są naprawdę ładnymi autami. Z resztą są na forum osoby podzielające moje zdanie 😉

Edytowano przez +RC+

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Mają brzydkie karty historii, ale co poradzić... Przynajmniej mundury ładne szyli... No i auta też spoko niektóre robią 😉 Ale żarcia nie polecam. 😆 

Jakiś kompleksik wyczuwam jednak. Pewnie efekt 8 lat pisowskiego plucia jadem. Wcześniej to byl nasz bliski sąsiad.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować