Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klasyk_gatunku

Porzucilem przyjaciolke

Polecane posty

Gość gość
no coz, jednak chyba za duza odleglosc was dzielila i stad to nieporozumienie...

Gość gość
Dlatego mowie wam ludzie: nie ma co sie pakowac w związki na odleglosc...

Gość gość
bardzo możliwe że teraz nie widzisz całej prawdy w jej słowach bo ją ukrywa i już nie dostaniesz szczerej odpowiedzi,mnie też porzucono na kilka miesięcy,i właściwie mogłabym wybaczyć bo powody były mocne ale nie chcę,mam zadrę w sercu a jestem wybredna ,i spotkałam się ten ostatni raz real żeby usłyszeć wyjasnienie tylko po to ,i żeby mnie już uwolnił z czekania,potem odeszłam i rozpłynęłam się

Gość klasyk_gatunku
Wlasnie... Na moje pytanie: "dlaczego tak czesto podsylalas mi zdjecia", takie bardziej osobiste selfies (nie erotyczne, ale jednak takie, ktorych by normalnie na fejsie nie pokazala), nie odpowiedziala mi odczepnego "to bylo takie przyjacielskie", tylko nie odniosla sie do tego w ogole... Mozliwe, ze nigdy z jej strony nie bylo jakichs uczuc poza przyjaznia. Tak moze byc. Ale mozliwe tez, ze cos tam bylo, tylko zostalo stlamszone przez moja nieobecnosc. Jednego jestem pewny: NIGDY juz nie dowiem sie, jak bylo...

Gość gość
mozliwe ze nic nigdy nie czula. a mozliwe ze COS, ale ja zraniles. nigdy sie nie dowiesz i zapomnij, ze kobiety w ogole postepuja i mysla logicznie...

Gość gość
ja nie rozumiem, po co się chłopie tak podniecasz i chcesz wiedzieć więcej, niż ci powiedziała. masz sprawę wyjaśnioną, a ty jak ciężarna baba chcesz wiedzieć jeszcze więcej i nie przyjmujesz do wiadomości oczywistych faktów. skup się teraz na innych sprawach; pewnie ich dużo do załatwienia. no, chyba, że siedzisz na wózku inwalidzkim i czekasz aż ktoś napisze do ciebie i napisze kolejny głupi komentarz do sprawy, która jest już przeszłością. :P

Gość gość sylwia
Zakochałeś się ..zauroczyłeś?.Jest dla Ciebie jak narkotyk????Jak mozna kochać kogoś kogo zna się tylko przez internet?..kogo nigdy na żywo się nie poznało.Chcesz wyjechać?serio potrafiłbyś zostawić wszystko i tak po prostu wyjechać?.

Gość gość sylwia
Ps.ile masz lat?

Gość gość
To pisze BABA, a nie facet. Facet nigdy by tak nie rozkminiał. Pewnie chce wiedzieć, co było pomiędzy jej facetem a przyjaciółką, która mu fotki wysyłała :D

Gość klasyk_gatunku
nie no, sprawa juz zamknieta. po prostu wkurza mnie nieszczerosc kobiet...

Gość gość
też myślę, że to baba pisze. :classic_cool:

Gość gość sylwia
Była nieszczera?opowiedz o tym ,może coś doradzimy.

Gość gość
Czyja nieszczerość, bo chyba nie jej! Po tym co zrobiłeś, coś w niej zgasło, a przyznawanie się do tego, że w ogóle było jest ciut bolesne i ona wcale nie musi tego robić. Już wystarczajacą przykrość jej sprawiłeś olewaniem jej. Wiesz co się w takiej sytuacji robi, jakiej Ty się teraz znalałeś? ZDOBYWA SIĘ kobiete. Ale może dzisiejsi mężczyźni już tego nie potrafią...

Gość gość
"klasyk_gatunku dziś nie no, sprawa juz zamknieta. po prostu wkurza mnie nieszczerosc kobiet... " X Skoro sprawa zamknięta to po co w tym mamlesz jeszcze?

Gość gość
Facet dostał działające na wyobraźnie fotki i nie może zapomnieć o lasce, faktycznie, klasyk gatunku :P

Gość klasyk_gatunku
to nie byly jakies erotyczne fotki, po prostu selfie z usmiechem, ale takie, ktore nie poszlyby na fejsa, bo powiedzmy sa mniej oficjalne. chodzi o sam fakt, ze przesylala mi takie fotki, pisala o swoim zyciu (ale nie na zasadzie "wyplakiwania sie", ze traktowala mnie jak kolege do zwierzen), a po tym moim zniknieciu i pojawieniu sie ponownym juz przestala fotki wysylac. mniejsza o to, mnie przyjaznie z laskami nie sa potrzebne do szczescia, szukam kogos do zwiazku, a nie do gadki na fejsie. sprawa zamknieta.

Gość klasyk_gatunku
moze i nie potrafie zdobywac kogos, kto napisal mi, ze NIE MIAL NIGDY ZADNYCH UCZUC poza przyjaznia... przyznaje sie.

Gość gość
Nawet jeśli cos czuła to nie ma obowiązku tłumaczyć się przed kimś, kto ją olał. Przeciez ty do niej nic nie czujesz, tylko chcesz sobie podniesc ego jej kosztem, o czym świadczy sam tytuł topiku. Spadaj na drzewo i przestań babrać w cudzym życiu.

Gość klasyk_gatunku
Oj gościu, gościu, źle mnie oceniasz. Nie chce i nigdy nie miałem intencji babrać w cudzym życiu. Jasne, że nie ma obowiązku. Tak sobie tylko na chłodno dyskutujemy. Jak ją pytałem dlaczego tak długo się starała nawiązać kontakt, skoro nic nie czuła, to odpisała, że uważała, że jesteśmy przyjaciółmi, a przyjaciele powinni o siebie dbać.

Gość gość
Strzez boże od takich "przyjaciół" wywlekających szczególy znajomości na publicznych forach :/

Gość gość
dobrze, dobrze nie wysilaj się już ok, wszystko jasne

Gość gość
dokładnie, chron boze od przyjaciół, z wrogami sam sobie poradze. dziewczyna wyczuła kto zacz i się wycofała, proste

Gość klasyk_gatunku
porabani jestescie. opisalem szczegolowo tylko forme naszej znajomosci, nie pisze wam przeciez ZADNYCH szczegolow z jej zycia osobistego, ktore mi przekazala.

Gość Silene
Klasyku. Kochasz ją ,a ona traktuje Cię jak przyjaciela. To bardzo dużo. Jeśli ją szczerze kochasz, jeśli to nie jest zauroczenie, to masz ogromną szansę na to ze przyjaźń i sympaia z jej strony zamieni się również w głębsze uczucie.

Gość klasyk_gatunku
Silene, wydaje mi sie, ze jak kobieta jasno mowi, ze z jej strony nie ma glebszych uczuc, to jednak jasno stawia sprawe i daje do zrozumienia, zeby facet odpuscil...

Tak, daje do zrozumienia, że cię nie kocha. Ale ceni waszą przyjaźń. Co zamierzasz? Odpuścić całkowicie, czy byc jej przyjacielem?

Gość gość
" klasyk_gatunku dziś porabani jestescie. opisalem szczegolowo tylko forme naszej znajomosci, nie pisze wam przeciez ZADNYCH szczegolow z jej zycia osobistego, ktore mi przekazala. " X Zdajesz relację z tego co ona c***isze, sprzedałes waszą przyjaźń, nie dziwie sie że nie chce mieć z tobą nic wspólnego.

Gość klasyk_gatunku
Silene, nie specjalnie. Troche mi sie zmienilo, jak wyznala, ze z jej strony nie bylo nigdy zadnego uczucia.

Gość gość
Moze było, tylko nie chciała ci już tego wyznawać wiedząc, ze masz ją gdzieś. A może nie było. Kup sobie szklaną kulę.

Gość gość
Czemu twierdzisz ze była nieszczera? Powiedziała prawdę, że nic do ciebie nie ma a ty zamiast to przyjąć na klatę to zarzucasz jej kłamstwo. I Jeszcze jedno. Najpierw piszesz, że nawet jeśli nic do ciebie nie czuła to chcesz utrzymać wasza przyjaźń, a potem puszesz "mnie przyjaznie z laskami nie sa potrzebne do szczescia, szukam kogos do zwiazku, a nie do gadki na fejsie"