Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On opowiada do naszych wspólnych znajomych jak mnie nie chciał...

Polecane posty

Gość gość

i że ja go tylko kochałam. Jak to rozumieć u gościa, który miesiąc temu pisał do mnie, że tęskni, choć ja o nim dawno już zapomniałam wczoraj dowiedziałam się od naszego wspólnego kolegi co on nawygadywał jaka to ja naiwna i głupia byłam, a on tylko się zabawił. Gdzie logika i po co to robi?

Gość gość
bo mu wstyd ze za tobą latał...a ty go nie chcialas to teraz chce wyjść przed znajomymi na takiego wiesz macho..ze mógłby mieć każdą a ty to.nic wielkiego..olej dziada smiej się z tego powiedz ze masz smsy ze bylo na odwrót jako dowód..znajdź sobie kogoś,powiedz ze ten jest kochanszy niż on był i mu się głupio zrobi

Gość gość
Nie no, ale byliśmy ze sobą trochę, taki trochę krótki związek oparty na namiętności i sporych emocjach dlatego ja o nim zapomniałam tak szybko, a on takie coś robi....... Nóż się w kieszeni otwiera;/ Mam napisać do niego co ty dajesz? W sumie on mnie zdradzał, ja tam za innymi też się rozglądałam, no ale po co ostatnio pisał i teraz takie coś, bez sensu..

Gość gość2
No to skoro nie jesteście razem, dziwię się, że w ogóle na to zwracasz uwagę. Co innego, gdybyście byli w związku.

Gość gość
przy okazji powiedz mu coś w stylu " słyszałam ze za tobą bardzo biegałam i ze na twoim punkcie miałam kuku?:-) śmieszne co? ciekawe kto rozpowiada takie pierdy bo chyba nie ty ? najlepiej wiesz jak było"

Gość gość
do szkoły to chyba pod górkę było :o Dżizas co za analfabetka, żeby nawet przez przypadki nie potrafić odmieniać :o