Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet może udawać zainteresowanie dziewczyną?

Polecane posty

Gość gość

Niby wszystkie nagłówki jednogłośnie twierdzą że to kobiety zawsze mówią nie, myślą tak, albo na odrót, a faceci są bezpośredni. Parę miesięcy temu poznałam chłopaka z którym się spotykam, cały czas mówi że wydaję mu się materiałem na całe życie itp często też mówi że tak powiem z seksualnym podtekstem, co by ze mną robił w łóżku itp i sprawia wrażenie że mnie pragnie. I własnie tu rodzi sie pytanie czy rzeczywiście mu sie podobam, czy facet może chcieć uprawiać seks z kimś kto mu się wgl nie podoba? Bo nie wyobrażam sobie żebym ja mogła się komuś podobać. (W tym wątku nie chodzi o to że jestem tak naiwna i wierzę że mnie kocha czy coś, po prostu jestem strasznie zakompleksiona, a od czasu jak sie z nim spotykam zaczęłam trochę wierzyć w siebie i po prostu nwm czy on może udawać to zainteresowanie mną, ale w sumie po co miałby to robić?)

Gość gość
faceci tak się zachowują wobec kobiet , których nie traktują poważnie. Faceci mogą iść z laską do łóżka dzisiaj, a jutro nie chcą mieć z nią nic wspólnego. On Cię traktuje jako koleżankę i bada Twoje reakcje, w dodatku ma w nosie twoją inteligencję.

Gość gość
Moze udawac ale watpie zeby mu sie chcialo kilka miesiecy i jaka mialby w tym korzysc?. Widocznie jestes dla niego atrakcyjna i nie zastanawiaj sie na ile w tym jest prawdy tylko ciesz sie swoja uroda! My kobiety mamy tendencje do szukania problemow tam gdzie ich nie ma albo doszukujemy sie drugiego dna ;) uwierz w siebie!