Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do uroczej brunetki...

Polecane posty

Gość gość

Przechodziłaś dzisiaj 2 razy blisko miejsca gdzie pracuję, raczej bliżej pewnego kiosku. Pamiętam jak nieraz bliżej witryny i nasze spojrzenia nieraz utkwiły na sobie. Nie wiem czy masz kogoś, czy chciałabyś mnie bliżej poznać, bo ja pomimo tego że nie zrobiłem jeszcze kroku w Twoim kierunku obiecuję, że postaram się zagadać, gdy tylko Ciebie zobaczę. Nie wyobrażam sobie, aby Ciebie nie poznać. Czuję to coś gdy przechodzisz, lecz tego jeszcze nie wiesz. Obym miał okazję Tobie to powiedzieć. Co myślicie drogie Panie, jak nieznajomy facet, który wam, się podoba zagada do was? Czy ma u was szansę, gdy zagada na ulicy, a Wy się spieszycie, gdy możecie na przykład już nigdy się nie zobaczyć? Może coś wtedy nas mija, może tracimy szansę na szczęście? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
Zaryzykuj, bo nie masz nic do stracenia. a co najwyżej powiesz, że było miło Panią zobaczyć bliżej i choć chwilkę porozmawiać...

Gość gość
Jak nie zrobisz pierwszy kroku to się nie dowiesz, powodzenia:)

Gość gość
Pamiętaj, że może już być za późno, bo może kogoś poznała, nie warto czekać, szkoda życia na to...więc działaj...

Gość gość
Nieznajomy facet może spowodować to, że kobieta może nie powiedzieć prawdy, okłamać, gdyż może czuć się niekomfortowo, speszona. Miałam podobną sytuację i powiedziałam, że mam kogoś, lecz potem żałowałam, a On już nigdy do mnie nie zagadał...

Gość gość
Chciałabym , aby mężczyzna z klasą mnie zaczepił i porozmawiał proponując spotkanie, byłabym w siódmym niebie:)

Gość gość
A może podasz jakieś szczegóły...

Gość gość
Spieszmy się kochać ludzi, bo tak szybko odchodzą:(

Gość gość
Zaryzykuj, bo wiele możesz zyskać, nie obawiaj się kobiet...

Gość gość
A skąd jesteś? Nie ma szans, aby Ona to przeczytała, odwagi życzę w zagadaniu do Niej.

Gość gość
Ile bym dała, aby poznać takiego faceta, jak Ty...

Gość gość
To zależy od kobiety, jeżeli Jej się podobasz, pierwsze wrażenie jest dobre, to z pewnością jest szansa. Zależy też, jak umiejętnie poprowadzisz rozmowę, nie wystrasz Jej swoim zachowaniem, bądź tajemniczy, kulturalny, jeżeli masz to coś, a Ona to poczuje, jakie ciepło od Ciebie bije...to powinno być ok, powodzenia, Twój wątek ciekawy, ale nie oblegany, a szkoda...

Gość gość
Podejdź do Niej, gdy tylko Ją zobaczysz, bo może myśli że masz kogoś i dlatego przechodziła tak obojętnie, nie jak wcześniej...

Gość gość
Zagadaj. Powodzenia. Trzymam kciuki:)

Gość gość
A może jest szatynka. Niektórzy faceci mają problem z kolorami:)

Gość gość
Gdzie są tacy mężczyźni jak Ty:)

Gość gość
Fajnie napisane, ale wiesz I tak, że Ona I tak tego nie przeczyta, myśl pozytywnie I działaj realnie, taka rada:)