Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaasia92

Przedszkolanka mojej córki nie ma dzieci

Polecane posty

Gość mamaasia92

dzis bylam na dniach otwartych taka adaptacja w przedszkolu dzieci sie poznaja z paniami i z przedszkolem i rodzice tak samo. moja kamilka ma 3 latka pierwszy raz w przedszkolu nowa grupa i w ogole i bedzie miala dwie panie. spytalam te panie czy maja dzieci na to jedna mlodsza z nich mi odp:.....ja bardzo lubie dzieci nie mam ich ale mam za to 10 lat pracy w przedszkolu i swietne podejscie do dzieci dzieci mnie kochaja. i tu szczerze zamarlam i nie wiedzialam co odpowiedziec i co robic nie drazylam tematu ale mnie to drazni ciagle nie daje spokoju a nie przeniose dziecka juz gdzie indziej niestety. no bo jak to tak przedszkolanka i nie ma dzieci boje sie dac kamilke jej pod opieke bo co ona moze wiedziec o dzieciach nie majac wlasnych a ona mowila ze niby ma kwalifikacje jasne zadne kwalifikacje nie dadza tyle co wlasne dziecko. nie znam zadnych bezdzietnych przedszkolanek albo w szkole to nie do pomyslenia za moich czasow szkolnych owszem duzo bylo starych panien ale kazdy wie jakie one byly i jak sie konczylo obcowania dzieci z tymi ,,paniami,,.... teraza tak sie zastanawiam tylko czy po weekendzie nie isc do dyrektorki sie zapytac czy nie ma mozliwosci zeby jedna pani tylko sie zajmowala kamilka ta strasza z dziecmi dwojka a nie bezdzietna bo bardzo sie boje o kamilke. jak myslicie co zrobic? powinnam tak zrobic??

Gość gość
Napisz petycję żeby ją zwolnili, koniecznie!

Gość gość
wymyślcie, coś lepszego bo to jest denne

Gość gość
ja bym szla do dyrektorki..to skandal..na pewno jest lesbijka

Gość gość
rozumiem zakładać na kafe prowo ale takie durne nie powinny być dozwolone

Gość gość
Prowo tak przyje/bane, jakiego już dawno nie było na kafe.

Gość gość
dyrektorka przedszkola do którego trzy lata chodziła moja córka była bezdzietną rozwódką/

Gość mamaasia92
to nie jest prowo serio uwazam ze jak nie ma swojego dziecka to ma kiepska reke do dziecka i co tu sie dziwicie. moze miec z 10 uniwersytetow pokonczonych i dla mnie to nie bedzie dobry argument zeby zostawic na dluzej z taka osoba dziecko.

Gość gość
taa,pewnie lepiej na przedszkolankę zatrudnić patolkę co natrzaskała 10 dzieciorów-taka na pewno będzie miała własciwe podejście i wiedzę

Gość gość
Jasne, bo wszystkie matki mają podejście do dzieci i byłyby świetnymi przedszkolankami... prowokacja na dennym poziomie, kafeterio stać cię na więcej.

Gość mamaasia92
nie musi miec 10 dzieci wystarczy jedno zeby wiedziala co i jak bo tak to nie poznala tego ze tak powiem na swojej ,,skorze,, pracuje tylko w przechowalni kilkugodzinnej i nie zna zwyczajow dzieci za krotko z nimi przebywa poza tym to sa obce a do obcych wiadomo jakie kazdy ma podejscie tak... poza tym juz dzisiaj widzialam jak sobie nie radzi z dziecmi jak poplakiwaly pogadala im cos troche i nic nie dzialalo i musiala ich odprowadzic do rodzicow i tak to wygladalo to rodzice uspokajali a powinny przedszkolanki.

Gość gość
Autorko, skoro uważasz, że każda matka jest najlepszym opiekunem, to oddaj swoje dziecko pod opiekę matce Madzi! Na co czekasz, śmiało! :D

Gość gość
ty naprawdę jesteś taka jeb..ta, czy tylko udajesz ? nie podoba się to wyp... z przedszkola i płać prywatnie wieloródce za opiekę nad dzieckiem

Gość gość
widzisz autorko, gdybyś nie napisała tyle osobie to świat by nie wiedział jaka durna jesteś, a tak to już się rozniosło po ludziach....

Gość igima
jeśli to nie prowokacja, to autorka to pustak. A przedszkolanka na pewno 100 razy inteligentniejsza od mamusi idiotki do kwadratu. Ze tez tacy ludzie są na świecie.

Gość floraproactiv
a Kamilka dupilka ma pewnie inteligencje po matce.

Gość hehehehehhehehehhehe
hehe ten temat masakraaa hehe Autorko moja córka chodzi do grupy gdzie żadna z pan (3 panie) nie ma dzieci.

Gość gość
A ty jak moglas zrobić sobie dziecko nie mając wcześniej o nich pojecia

Gość mamaasia92
jak ja nie mialam dziecka to mama moja mi wszystko i babcia mowila co ja mam robic i jak urodzilam to wszystko pokazywala byla moja nauczycielka jak ja nie mialam dzieci to sie innych nie tykalam chociaz np z rodziny chcieli zebym sie zaopiekowala to mowilam nie bo sie nie znalam teraz sie znam i pomagam innym rodzicom zostawiaja u mnie dzieci swoje.

Gość gość
Phi tez mi problem , ja mam znajoma co pracuje w przedszkolu a jest alkoholiczka :o

Gość gość
Biedna Kamilcia, mając taką rodzicielkę będzie się wstydzić tego pustostanu całe życie.

Gość gość
Ona po 10 latach ma wiecej doświadczenia od ciebie histeryczko

Gość gość
denne prowo, ale najgorsze jest że taka patolka jak autorka zabiera miejsce w przedszkolu normalnym osobom i jeszcze marudzi

Gość gość
autorko a jak twoja corka przetrwala u ciebie bedac tym pierwszym dzieckiem a ty nie majac wcześniej żadnych ?? :D To ten twoje pierwsze dziecko, od podstaw się uczylas

Gość gość
Trzeba było nazwać córkę Nikolka. Lepiej by się wpasowało w tą bajkę. Dobranoc

Gość gość
Nie przedszkolanka, a nauczyciel wychowania przedszkolnego.

Gość gość
A ja bym takiej nie ufała, serio.

Gość gość
Pfff, ja nie mam dzieci, nie mam także wykształcenia pedagogicznego, więc kompletnie żadnych kwalifikacji, a zajmowałam się nie raz i nie dwa dziećmi z rodziny i znajomych jak poprosili. Pierwszy raz zostałam z niemowlakiem jak miałam 17 lat. I uwaga, wszystkie dzieci żyją i mają się dobrze ;)

Gość gość
dobra, prowo marne ale niech będzie 1/2 na 10 za to że ktoś może łyknął