Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia1224

Czy on wroci ?

Polecane posty

Gość Kasia1224

Dwa tygodnie temu rozstalam się z chłopakiem. Obydwoje wiedzielismy jednak ze to nie jest ostateczny koniec. On po tygodniu uświadomił sobie ze tak jest lepiej,że wyjeżdża na studia i ze boi się związku na odległość ale mówi też ze kocha ,że myśli o mnie i chce mieć ze mną kontakt i się spotykać. Powiedział mi ze on tego wszystkiego nie przekresla ale nie chce mi nic obiecać. Co mogę zrobić aby jakoś zawalczyć o niego ? Jak mu udowodnić ze jest w tym sens ?

Gość gość
Na studiach może poznać dziewczynę i z daleka bedzie czuł sie bezpieczny

Gość gość
Przykro mi ale są małe szanse. Pozna kogoś na miejscu, zakocha się

Wiesz jaka jest prawda moim zdaniem?Chłopak jedzie na studia,chce się zabawić,poznawać nowe laski i dziewczyna to zwyczajnie dla niego kula u nogi.A takie gadanie,że kocha i nie przekreśla to zwykłe koło ratunkowe na wypadek gdyby mu się nie udało.Dla mnie koniec to koniec.Szkoda życia na powroty.

Gość Kasia1224
To dlaczego mówił mi ze to nie jest skreslone? Że on musi jeszcze wszystko przemyśleć ? Że rozum mówi mu co innego a serce co innego ? Mówił że nie chce nikogo nowego. Czy jeśli by mu nie zależało na mnie to by chciał mieć kontakt i spotykać się ze mną ?

Gość gość
Powiedz mu zeby dopiero do ciebie sie odezwal jak wszystko przemysli , zerwij kontakt , niech on poczuje ,ze moze cie stracic, musisz byc stanowcza , po co ci taki ktos ,kto nie wie czego chce ?

Gość Kasia1224
Tylko że mi teraz też jest lżej jak wiem że on napiszę ,że ja też mogę się odezwać. I jest lepiej kiedy wiem że on sie chce ze mną spotkać, powiedział mi już żebyśmy się spotkali w poniedziałek. Nie chciałabym go tak postawić przed taka sytuacja. Boję się że on by jednak posłuchał rozumu i to by był nasz koniec.wolałabym jednak pokazać mu w jakiś sposób co może stracić itp.

Gość gość
Na Twoim miejscu poradziłabym sie tarocistki jak to dalej się potoczy i co masz z tym zrobic. Podaje Ci namiar do mojej Sofii , ktorej radzę się systematycznie; tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
"To dlaczego mówił mi ze to nie jest skreslone? Że on musi jeszcze wszystko przemyśleć ? " x jak to po co? :) żeby Cię mieć w rezerwie, nie jesteście już razem, on tam jedzie jako wlny facet i zamierza z tego skorzystać, a jak mu ewentualnie nie wyjdzie to zawsze może na chwile skoczyć do Ciebie, rozstanie mu pasuje, naiwna jesteś strasznie

Gość gość
Nie wróci bo przecież nie ma do czego. Nie sprawdziłaś się i tyle.

Gość Kasia1224
On nie jest tym typem faceta który uganilby się za panienkami. Do studiow został jeszcze miesiąc , jeśli da mi odpowiedź w tym miesiącu to znaczy że chce jednak wrócić i chyba jednak nie będę ta kula u nogi a jeśli to będzie się ciągnąć przez październik,listopad i tak dalej to już daruje sobie to . Wydaje mi się ze jesli trzymałby mnie na rezerwie to teraz by się nie odzywal,by nie chciał się spotykać. By mnie olal i dopiero jak by się coś nie udało to by wrócił ale jednak chcę mieć kontakt.

Gość gość
kaska - myslisz ze malo jest facetow co w domu jest milutki, grzeczny a poza nim jest po prostu dupkiem ktory mysli tylko o zr*****iu? oO kobiety wyzej pisza ci prawde. Jesli Tb nie odpowiada - to tlumacz sobie jego zachowanie jak chcesz :) Za jakis czas dostaniesz szpile w zebra to moze sie obudzisz