Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kumik6

Dlaczego moja dziewczyna nie chce uprawiać że mną seksu

Polecane posty

Gość Kumik6

Witam, piszę na forum ponieważ nie wiem już co myśleć o moim związku.... Jesteśmy razem od 2 miesięcy, zakochałem się w niej na zabój, staram się jak tylko mogę, każdą wolną chwilę chce z nią spędzać, często daję jej kwiatki itp. A czuję że po niej to spływa... Każde mile słowo typu "kocham cie " lub" jesteś dla mnie wszystkim" kierowane jest tylko ode mnie do niej, nigdy odwrotnie.. Gdy szukałem na innych forach wyjaśnienia - pomocy to zawsze ale to zawsze w takich związkach przynajmniej był sex. I właściwie to najbardziej mnie boli. Sama mi powiedziała że już to raz robiła ze swoim poprzednim chłopakiem ( nadmieniła również, że spędzala z nim dużo mniej czasu i on zabardzo się nią nie przejmował w przeciwieństwie do mnie). Muszę nadmieni również że od czasu do czasu śpimy razem ze sobą i czasem nastąpi jakieś zbliżenie, dotykanie po miejscach intymnych i gdy już sobie narobię nadzieji to na tym się kończy i za każdym razem coraz bardziej siada to na psychice bo nie wiem co mam zrobić. Pomocy

Gość gość
Widocznie śmierdzisz i z ryja ci cuchnie.

Gość gość
Skoro z innym robiła to znacznie wcześniej a ty musisz czekać to znaczy, że cie nie kocha. poszukaj sobie normalnej dziewczyny.

Gość gość
Współczesne kobiety są takie, że byle kto dostanie od razu a wyjątkowy mężczyzna albo dostanie na samym końcu i musi dużo czekać a i tak nie wszystko dostanie albo nie dostanie w ogóle.

Gość gość
Pogadaj z nią. To że z pierwszym wcześniej poszła do łóżka nie znaczy że pójdzie tak z tobą. Każdy musi być gotowy. Nie mowi kocham, bo nie kocha. Dwa miesiące to nie jest dużo czasu. Trzyma dystans.

Gość gość
Co to są 2 m-ce? Ona nie wie jeszcze co do Ciebie czuje. Niektorzy potrzebują więcej czasu na to, aby ich uczucia się rozwinęły i pogłebiły. Ona zwyczajnie nie jest gotowa na seks z Toba, ale to nie znaczy, że Cie nie chce. Albo dasz jej więcej czasu albo idź do takiej która Ci da juz po tygodniu. Przede wszystkmi, skoro wchodzisz z kimś w związek, to naucz się szczerego dialogu z partnerką!

Gość gość
widocznie ma innego

Gość gość
może,potrzebuje więcej czasu,albo wczesniejszy chłopak nadszarpnął jej zaufanie.. ja też jak juz kogoś poznam,to będę bardziej powściągliwa,i mniej ufna,niż mi się to kiedyś zdarzyło.. trzeba siebie poobserwować ,czy ludzie do siebie pasują,no chyba ,ze się umawiają tylko na sex...to już kwestia ustaleń,,, ..ale autorze nie chodź na dzi/wki w tzw "międzyczasie" bo to odpycha,i obrzydza być może ta dziewczyna jest warta czasu,jaki musisz poświęcić..

Gość gość
daruj sobie tą głupia dziewczynę. Innym dawała cichodajka szmata jedna a tobie chłopakowi nie da :P Poszukaj normalnej dziewczyny

Gość fgng3456
jesteś ledwo 2 miesiące a ty już sie chcesz rypać niewyżyty zboku, niektórzy to pół roku albo nawet rok czekają a ty już tylko o jednym, co za p***b

Gość gość
Zacznij ją traktować jak jej były, a szybko popuści ci szpary... miły i zakochany facet nie pociąga kobiet, taki facet może być tylko kolegą, one lubią się grzmocić z prymitywami, które mają je gdzieś.