Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem załamana, zepsute wakacje

Polecane posty

Gość gość
Boże, bo to są tampony. Kup z dwie paczki różnych? Weź rozmiar mini. Będziesz miała problem z głowy. Niepotrzebnie wbilas sobie do głowy że nie dasz rady. I nie bój się, błony ci nie przebije.

Gość gość
zostan w domu. Przynajmniej nie będzie wstyd dla kraju że takie idiotki mamy

Gość gość
to naprawde jakaś totalnie pusta idiotka. Dla dobra wszystkich. Nie jedź!!!!

Gość gość
Tak zapłaciłam tyle pieniędzy i nie jedź. Nie ma jakiej błony mi ten tampon przebijać, mam faceta od 8 lat. Nie dam rady tamponów bo jestem uczulona, jest mi wtedy nie dobrze, nawet zemdlałam zreszta to nie jest niczyja sprawa, nie dam rady i juz!!!!

Gość gość
uczulona na tampony. Bo się przekręce :-D A na podpaski nie jestes. Jestes faktycznie tępa? C****j z pieniędzmi. Nie jedź. Tylko wstyd przyniesiesz

Gość gość
Tępi są ludzie którzy piszą w ten sposób. Nie mam zamiaru zniżać się do tego poziomu. Szkoda nerwów żeby komentować coś takiego

Gość gość
nie kompromituj się bardziej bo własnie skomentowałas. Po drugie wszyscy mają racje że jestes wyjątkowym pustaczkiem. :-D

Gość gość
Zespół wstrząsu toksycznego ,tak nazywa się to uczulenie co za idiotki używają tamponow a nie wiedzą

Gość gość
Na majtkach podpaskę bez skrzydełek będzie widać (takie bardzo cienkie podpaski widziałam tylko ze skrzydełkami, chyba że znajdziesz bez). Albo spodenki i tylko góra od stroju, albo całość i będzie widać podpaskę. Niby masz mało obfity okres, ale mniej na uwadze, że zmiana klimatu może robić cyrki w organizmie (w różne strony), ale gorący klimat, jeśli dostaniesz okres, to może sprawić że będzie bardziej obfity, więc czy wkładki wystarczą? Poza tym, wolisz biegać co 40 minut do ubikacji, stresować się czy coś widać itp., zamiast być na luzie w szortach?

Gość gość
i tak jestes tępa. I obys dostała okres w pierwszy dzien i żeby trwał tydzien

Gość gość
Kobieto po co zakladalas ten temat, skoro nic Ci nie pasuje z tego co dziewczyny proponowaly. Najlepszy pomysl to ubrac gore od kostiumu kapielowego, a dol jakies spodenki, nie dzinsowe, czy gruba bawelne, ale jakies cieniutkie. Nie wyobrazam sobie paradowac miedzy ludzmi w zwyklych majtkach od kostiumu. Przeciez podpaska i tak bedzie sie odznaczala.

Gość gość
Myslicie ze ktos bedzie ja tak dokladnie ogladal ze zauwazy podpaske z daleka? watpie w to dlatego ja bym napewno nie lezala w spodenkach na plazy. Bedzie wygladac jak idiotka, podpaska bez skrzydelek to dobre rozwiazanie. Jak bedziesz chciala isc na spacer po plazy wtedy ewentualnie spodenki beda ok:) nie daj sobie popsuc tych wakacji, wkoncu o nich marzylas