Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Planowanie plci..udalo sie Wam?

Polecane posty

Gość gość

Mam juz synka;) Teraz czas na drugie..i wiem ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe, pokocham bez wzgledu na plec, ale fajnie by bylo trafic dziewczynke:) Czytalam o roznych dietach czy kiedy najlepiej uprawiac sex ale czy to sie sprawdza?:) Jak bylo w waszym przypadku?

Gość gość
No niby jakim cudem? Przecież to tak nie działa. Urodzi się, co urodzi, nie masz na to wpływu.

Gość gość
Ja tez mam syna i przy drugim dziecku bylo mi obojetnie, po poronieniach i wielu miesiacach prob po prostu chcialam zeby sie udalo i zaszlam w cyklu, w którym wcale na to nie liczylam. Owulacja byla w okolicach środy, a mąż wyjechal w niedziele przed owulacja, czyli stosunek byl kilka dni przed. Calkiem sobie odpuscilam ten cykl i okazalo sie ze jest ciaza i bedzie drugi chlopak. Z ciekawości i bardziej dla zabawy sprawdzalam w chińskim kalendarzu plci i powinna byc dziewczyna, no i ten stosunek kilka dni przed owulacja tez wskazywalby na dziewczyne. Poza tym ciaza zupelnie inna od poprzedniej, a mimo wszystko na przekor wszystkiemu będzie chlopak, ale ja oczywiscie i tak sie ciesze :D

Gość gość
nie próbowałam ale wdlug mnie z tego wszystkiego najbardziej sensowne jest to kiedy seks uprawiać.. a te całe diety i nie wiadomo co jeszcze niby jakim cudem ma działać jak za płeć odpowiada plemnik?? kto ma niby te diete stosowac ty czy facet?? no i pytanie czy chcesz szybko zajść czy ci sie nie spieszy.. No bo jak sie kochasz na dziewczynke te 2-3 dni wczesniej to masz mniejsze szanse na ciąże niż 3 i dzień przed.. wystarczy dzień później owu i musiałabyś być 16 z niechęcia do ciąży żeby sie udało :P

Gość gość
Tak jak powiedzialam fajnie by bylo, ale chlopczyka tez bym pokochala bezgranicznie;) takze bez stresu:) to lajtowy temat.