Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćc

zakochałem się w praktykantce

Polecane posty

Gość gość
Przez uśmiech, śmianie się z Twoich dowcipów, zalotne manipulowanie rękami przy włosach..

Gość gość
Nooo piszcie kobietki co robicie jak sie wam ktoś podoba. My wiem, że nie robicie niczego bez powodu. :p

Gość konstanty
Tak. I niby przypadkowy dotyk, albo "ooo masz jakiś paproszek na ramieniu" ;) Działaj chłopie, działaj. Ino rozważnie, spokojnie, na razie po koleżeńsku ;)

Gość gadzinagadzina
Powiedz, że miło Ci się z nią współpracowało i że chciałbyś zaprosić ją na kawę na koniec praktyk:) pogadasz z nią o praktykach (czy jej się podobało, czy dużo się nauczyła, czy chciałaby u was pracować itp. może wtedy wyczujesz, czy jest Ci przychylna). Pamiętaj zawsze lepiej żałować, że się coś zrobiło, niż że się w ogóle nie spróbowało. Mój chłopak jest 8 lat starszy ode mnie i jesteśmy bardzo szczęśliwi:-) poznaliśmy się jak zaczynałam studia, udzielał mi korepetycji:) jak skończyły się korepetycje, zapytał się czy poszłabym z nim na kawę:) zgodziłam się, bo on mi się podobał, ale nie miałam wtedy odwagi, żeby pierwsza coś takiego mu zaproponować:) Życzę Ci odwagi i powodzenia:-) Trzymam kciuki:)