Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćc

zakochałem się w praktykantce

Polecane posty

Gość gość
ja kiedys zakochalam sie w swoim kierowniku ale trzymalam go na dystans, bo uwqazam ze romanse z przelozonymi sa niestosowne i nie przystoja kobietom na poziomie, gdyby taka sytuacja przydarzyla mi sie raz jeszcze nie dalabym po sobie cokolwiek znac, zaden flirt z mojej strony nie whodzi w rachube, choc w tamtym wypadku wydawalo mi sie, ze podobam mu sie, bo zwracal na mnie uwage w inny sposob i inaczej mnie traktowal niz inne kolezanki z pracy, natomiast z racji ze ja dla niego bylam w poprawnych relacjach sluzbowych mysle ze sam nigdy nie zaryzykowal czego wiecej, pierwszego kroku, ale tak jak juz napisalam, kobiecie i do do tego pracownicy nie wypada spoufalac sie z przelozonymi, wiec autorze tematu zrob sam jak uwazasz, trudno sie wypowiadac na temat jaki poruszyles, bo nie ma tutaj zadnych szcezgolow

Gość gość
W tym układzie ona na pewno nic nie zrobi. Twoja opcją autorze jest zdobyć jej prywatny nr i po prostu po skonczeniu praktyk się z nia skontaktowac na neutralnym juz gruncie i zaproponowac spotkanie. Jesli odmowi, przynajmniej bedziesz mial jasna sytuację.

Gość gość
pomysl z pozostawieniem tel nie jest dobry. gdybym byla praktykatka i moj szef powiedzial na odchodne, zebym dala znac jak zechce pojsc na kawe uznalabym, ze to frajer chcacy sie zabawic, a takich facetow jest pelno wszedzie. ktos tutaj napisal, ze jesli wpadles jej w oko to na 100% napisze, nie! na 100% nie kazda napisze, nie czytaj i nie sugeruj sie wypowiedziami chlopakow, bo oni nie znaja kobiet i nie maja doswiadczenia, oni nie wiedza ze kobiety roznia sie od mezczyzn. ja bym nie napisala jesli wpadlby mi w oko. jesli facet traktuje kobiete powaznie i jemu zalezy to sam napisze i zadzwoni a nie bedzie czekal na jej ruch. jesli facet chce sie dziewczyna zabawic nie zadba o to, by czuja sie z nim bezpiecznie i mu zaufala. uczcie sie chlopcy, bo malo jeszcze wiecie.

Gość gośćc
jutro poproszę ją o spotkanie, macie rację - nic nie tracę ewentualnie mogę zyskać! :)

Gość gośćc
jeszcze gwoli wyjaśnienia - ja nie chcę jej od razu zaciągnąć do łóżka, chcę ją poznać. Chcę żeby ona poznała mnie, naprwdę nie chodzi mi tylko o to aby się zabawić. Chciałbym o ile to możliwe jakiejś stabilnej relacji. Ona jest moim ideałem kobiety..:)

Gość gość
pochwal sie potem jak poszlo ;)

Gość gość
Może zaproś ją na kawę "na udane zakończenie praktyk" :)

Gość gość
a ty czemu nie masz dziewczyny / zony w wieku 34 lat? na ideal czekales 34 lata ? :O nic nie robiles do tej pory? teraz sie obudziles?

Gość gość
jak będzie się czym chwalić to się pochwalę ;) nie mam żony bo tak wyszło, z ostatnią partnerką rozstałem się 2 lata temu bo mnie zdradziła i od tamtej pory skupiałem się raczej na pracy, nie interesowały mnie kobiety dopóki nie poznałem jej :)

Gość gość
co ona takiego w sobie ma? jak wyglada, że ciebie zauroczyla?

Gość gość
ogólnie jest bardzo atrakcyjna, z tego co widzę nie tylko dla mnie. Dziwne, że jest sama. Ogólnie jest bardzo kobieca, mimo iż wybrała męski zawód. Ma bardzo ładną buzię, burzę włosów na głowie :) No nie wiem co mam Wam pisać, mógłbym tak wymieniać w nieskończoność :P

Gość gość
Zrób tak -daj jej swój nr.tel na kartce i powiedz "gdyby chciała jakiejś pomocy to chętnie służysz".Chodzi o pomoc w tych sprawach jakie wykonuje w firmie.

Gość gość
EE,SKORO WYBRAŁA MĘSKI ZAWÓD TO JEST LESBIJKĄ.TYM BARDZIEJ,ŻE TRZYMA FACETÓW NA DYSTANS.

Gość gość
pewnie jest bardzo szczupla co?

Gość gość
skończ te brednie .... żadnej praktykanki nie kochasz

Gość gośćc
ale ona ma mój nr, i służbowy i nawet prywatny jej zostawiłem. Niewiele pomogło. Ja jej muszę jakoś dać do zrozumienia, ze mi się podoba jako kobieta, że chcę ją bliżej poznać. Boję się tylko, ze pomyśli sobie o mnie, że jakiś "staruszek" do niej zarywa i mnie oleje.

Gość gośćc
ja się w niej zakochałem, zauroczyła mnie sobą. Co to ma do żeczy, ze jest szczupła? Często sobie z niej żartują, ze chyba woli kobiety, że nie ma faceta - ona zawsze zaprzecza :)

Gość gość
po miesiacu kocha:D a za tydzien bedzie kochał inna taka ta wasza milosc "płynna"

Gość gośćc
* rzeczy, sorry

Gość gość
jakby miala 15 kg wiecej to zadnej milosci by nie bylo co:)?

Gość gość
Przecież nie przyzna się,że jest lesbijką. Skoro nie ma faceta i stroni od nich,to coś jest na rzeczy. Znajdź ją na fb.lub naszej klasie. Może ma tam zdjęcia z kobietą?Wypytaj ludzi którzy ją znają,albo pójdź dalej-śledź ją i wybadaj sytuację.

Gość gość
powodzenia

Gość gość
jakby miała 15kg więcej to by mi to nie przeszkadzało :) Litości! Te Wasze teorie...

Gość gość
ty sie nie w niej zakochales ale w jej urodzie i mlodosci i szczuplej sylwetce po miesiacu nie da sie nikogo kochac

Gość konstanty
Zagraj va banque i z lekką nutką szaleństwa, ale bez ciężkiego pressingu. Najlepiej zrób to na koniec dnia, jak już pożegna się z firmą, wyjdzie z pracy. Idź za nią kawałek...krzyknij Kaśka! czy jak Jej tam :P i powiedz że przez ten miesiąc biłeś się z myślami, ale nie chciałeś stawiać jej w niezręcznej sytuacji. a teraz, gdy wyszła, pożałowałeś i po prostu musisz ją zaprosić na kawę, a co z tym zrobi to już jej sprawa :P

Gość konstanty
do 15:18 zauroczyć się można szybko. bez zauroczenia nie ma później zakochania, bez zakochania nie ma miłości. i co w tym złego że zauroczył się w Jej urodzie? z całą pewnością nie tylko, ale grało to pierwsze skrzypce - cóż, tak ten świat jest skonstruowany.

Gość gość
przyjdzie nowa piekna praktykantka :) nowy miesiac, nowe foczki spoko

Gość gość
Zakochanie, a miłość to dwie odrębne sprawy. Autor zwyczajnie się zauroczył i chce kontynuować znajomość, aby się przekonać, czy kobieta ma także interesujące wnętrze. Wypowiadałam się tu wczoraj nie raz. Masz jej nr prywatny? To po prostu do niej zadzwoń i tyle. Reszta potoczy się podczas rozmowy.

Gość gość
Twoje dylematy moze wyjasnic tarocistka. Napisz do mojej. Jestem z niej bardzo zadowolona, wrozy emailowo. ;tarocistkasofii@wp.pl