Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest ta wariatka co w każdym dopatruje się kochanki jej męża?

Polecane posty

Gość gość

Kim jest ta wariatka co w każdym dopatruje się kochanki jej męża?

Gość gość
To chora psychicznie, znana tu od lat.

Gość gość
Wulgaryzmy i obsceniczność wypowiedzi wskazują na doły społeczne i jakiś rodzaj upośledzenia.

Gość gość
Faktycznie, pisze takie wstretne rzeczy że aż rzygać się chce. Oni to robili w małżeńskim łożu? czy raczej w jakims rynsztoku :(

Gość gość
Czytałam jej wstawki w kilku watkach i jestem poważnie zniesmaczona, fuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjj Wyglada mi raczej na starą qrrrwę niż na porządną mężatkę.

Gość gość
To prostytuta po 3 klasach podstawówki co zawsze wycierała sobą rynsztoki a językiem męskie tyłki po sraniu.

Gość gość
Znów nawijasz sama ze sobą stara qrwo - zawodowa obciągarao? :D Jesteś zerem znanym od lat na kafe, że jak cudzy mąż cię oleje, to wyzywasz na przemian jego i wszystkie żony, oraz kążdego kto ci odpisze w twoim żałosnym temacie. Idź się leczyć stara wariatko :D

Gość gość
Na Twoim miejscu napisałabym do tarocistki aby rozwiać swoje wątpliwosci. Polecam Ci moją Sofii. Korzystam z jej usług systematycznie i jestem bardzo zadowolona. Udziela mądrych rad rozświetlając sytuację. Podaje Ci na nia namiary. tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Hanka stara koorfo co żonaty cię zlał komisyjnie? :D:D:D

Gość gość
i odezwala sie ta co rynsztok w ryju ma jej wypowiedzi sa tak wstretne ze az niemilo czytac. ale to prawda to jest ta sama osoba mozna ja poznac po spsobie pisania ,ten sam styl. tylko czeka jak pies zeby odszczeknac sie i wypuszcza stek przeklenstw i cale bagno jakie ma...