Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniquaa b

umawiam się z 3 facetami, czy to źle?

Polecane posty

Gość moniquaa b

po tym, jak rzucił mnie chłopak, którego bardzo kochałam i któremu byłam wierna i lojalna aż do porzygania i okazywałam to (za dobrze mu było, miał mnie w garści, był mnie zbyt pewien, znudził się) - spotykam się jednocześnie z 3 facetami i każdy z nich myśli, że jest jedyny. Nie doszło do niczego jeszcze z żadnym z nich, nie deklarowałam się żadnemu, spotkaliśmy się po kilka razy. Wiem, że oni liczą na coś więcej, a ja nie dość, że czuję się winna sytuacji, to jeszcze nadal kocham byłego. Czy powinnam czuć się winna? Czy ja ich oszukuję, czy to nie jest oszustwo, ponieważ ja ich nadal dopiero poznaję, nie jestem zdecydowana czy będę to kontynuować, jestem że tak powiem w stanie wolnym jeszcze.

Gość gość
co wspólnego z tym co robisz ma twój były chłopak? Jesteś taka sama jak twój były krzywdzisz innych!

Gość gość
nie wiem czy uznać, że krzywdzę. Nawet się jeszcze z żadnym nie całowałam, więc... A to ma wspólnego, że zawsze byłam wierna, dawałam dużo z siebie i każdy mnie zostawiał, bo pokazywałam zaangażowanie. Tu go nie pokazuje bo go nie ma i nagle 3 się dobija. Czy faceci są aż tak nienormalni??????

Gość gość
Nie jest to w porządku, no, chyba że wierzysz w prawo silniejszego a oni mają bejsbole - jak się dowiedzą to zaczną się nawzajem napierdzielać a tobie zostanie ten najsilniejszy/najsprytniejszy. Jesteś złą kobietą, przez takie jak ty potem my, faceci, wierzymy w stereotypy dotyczące kobiet. Nie pozdrawiam.