Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyscie zareagowaly w tej sytuacji jako swiadek,lub matka dziecka?

Polecane posty

Gość gość
dziewczynki trzea ic od malego i tresowac do garów ay potem yla dora grzeczna żona. matki tresójcie corki wasze na dore zone.b ijcie i do garow ganiajcie o jak to zaniedbacie to wyrosna na rospieszczone. W ryj dAWAC I DOGAROW GANIAC. Ay sie baly potem swegoMEZA

Gość gość
Pamietam z mlodosci ze dziewczynki zawsze dostawaly najgorzej. Przykre i dupe pokazac i cipke dla chlopczyka

Gość gość
Matki feministki teraz to sie niedziwie ze dziecko nie ma milosci i musi odreagowac

Gość gość
Zasugerowałabym koleżance poradę fachowca, bo widać, ze kompletnie jest nieudolna wychowawczo.

Gość gość
Posprzataj o ty jestes dziewczynka podaj chlopcu miu trzea usluzyc hlas w morde. tak matka mi robila

Gość gość
Dziewczynki do garow tresujcie

Gość gość
koiety siedza zawsze z dziecmi i to ona katuja najwiecec. matka jest od ojca gorszym rodzicem. Gorszym rodzicem i wspolmalzonkiem. A z facetow tyranow robia suki

Gość gość
Naprawde jeszcze nikt nie zauważył, ze temat zalozyla tasmanska? :D

Gość gość
Ja widzialam matka maluje paznokcie dziecko placze jesc ai niechcacy razmazalo jej lakier a ona ila je za to. suce przyj***lem ona zdziwiona grozila policja a ja doniej ze tez pojde na policje o ije dziecko. ztkalo ja

Dobrze jej zrobiłeś . Co do tej 3 letniej dziewczynki bitej w twarz mam nadzieję, że kiedyś matce odpłaci zwłaszcza jak takie epizody będą się cyklicznie powtarzać.