Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNY Z MISECZKĄ POWYŻEJ E GDZIE KUPUJECIE STANIKI??

Polecane posty

Gość gość

BO ZWARIUJE.PRZESZLAM WSZYSTKIE GALERIE W KRAKOWIE I SKLEPY INTIMISSIMI I TRIUMPHY ITD....I NIGDZIE NIE MA STANIKOW Z MISECZKA WIĘKSZA NIZ E....WSZYSTKIE NA MNIE ZA MALE... NAWET SPRZEDAWCZYNIE KIWALY GLOWAMI..:( MAM W BIUSCIE 98 CM A POD BIUSTEM 74 CM I ZA CHOLERE ZADEN STANIK Z MISECZKĄ 75 E NIE PASOWAL...:( BO WSZYSTKIE STANIKI ZA WĄSKIE W MISKACH NA SZEROKOSC..MAM POPROSTU DUZE PIERSI NA SZEROKOSCI A NIE NA WYSOKOŚĆ:) JESTEM Z KRAKOWA I NAPRAWDE NIE WIEM GDZIE MOGE KUPIC STANIK NA MNIE I ZEBY NIE KOSZTOWAL MAJĄTKU:(

Gość fikuMikuu
poszukaj moze małego sklepu specjalizujacego się w bieliźnie, gdzie jest brafitterka, tam powinni mieć wszystkie rozmiary

Gość gość
Sklepiki z bielizną lub na zamówienie, ale staniki w takim rozmiarze nie są tanie.

Gość gość
SKĄD JA TO ZNAM......TEN SAM PROBLEM.

Gość gość
Szukaj sklepów z bielizną Felina, Dalia, tańszych polskich Biggi

Gość gość
Wysyłkowo Avocado, ale te biustonosze to droższa przyjemność, sklep firmowym w Poznaniu, ul Piekary

Gość gość
Jak ja bym chciała mieć takie probleny :-( ja znowu musze szukać jak najmniejszego rozmiaru bo wszystko za duże :-( A takie większe rozmiary to ma Dalia akurat sklep stacjonarny jest w Galerii Krakowskiej

Gość gość
Ja kupuje w necie w rozmiarze 70G. Ostatnio kupiłam bardotka gorsenia k197. Piersi w niej pięknie wyglądają. A sklepu szukam wpisując nazwę biustonosza i który ma najtaniej

Gość gość
Tylko, kolezanko z mniejszym biustem, te duże staniki to są za minimum 150 zl :( Przynajmniej te, które dobrze podtrzymują i nie wrzynają sie w ramiona i boki...

Gość gość
ale jak mozna kupowac w necie staniki???PRZECIEZ TO STRATA KASY BO NIE PRZYMIERZYCIE ICH I JAK KUPICIE ZLY TO SAME STRATY BO ODSYLAC I PLACIC PRZESYLKE...MASAKRA

Gość gość
Nie prawda. Są też tańsze ja płacę w granicach 80.zł ale za to nie muszę się go wstydzić. Nie wiem jakie ty masz piersi bo moje są powiększanie także biustonosz to raczej ozdoba w moim przypadku

Gość gość
w sklepie sportowym, na dziale namioty, ew. w demobilu na dziale spadochrony

Gość gość
Nieprawda piszemy razem :) Podziel sie namiarem na firmę produkująca duże staniki w tej cenie. Biggi ma niedrogie, ale jednak rozmiarowa gdzies na miseczce G się mniej wiecej konczy, a i sama konstrukcja nie jest tak dobra jak Dalii, czy Feliny.

Gość biust_i_ciasta
Też mam taką miseczkę więc szczerze polecam sklep Alles, tam na pewno znajdziesz coś fajnego w naszym rozmiarze :)

Gość gość
ALE GDZIE TEN SKLEP??JA Z KRAKOWA JESTEM:(

Też polecam staniki Alles, dużo rozmiarów, wszystkie wygodne ^.^ Możesz kupić online, w Krakowie są w jakichś sklepach innych, ale nie znam adresów

Gość gość
won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa! won z tym żałosnym spamem srraalesa!

Gość gość
uszyj sobie

A w ogóle jeszcze się ostatnio dowiedziałam, że w Alles szyją na miarę - tzn. jak Ci się spodoba jakiś stanik, ale nie ma Twojego rozmiaru, to doszyją Ci na zamówienie. Tylko nie wiem, jakie to koszty :/ no i nadal to kwestia zakupów online, a Ty pytasz o Kraków, to pewnie wolałabyś na miejscu a nie przez net?

Miałam w Polsce kilka takich miejsce, gdzie sprowadzali biustonosze w normalnych rozmiarach. Teraz nie mam problemu, bo idę i kupuję.

Gość gość
W spadochroniarskim.

Gość gość
ja nosze H więc tez nie mało i kupuje w necie wcale nie tracąc na tym . Zanalazlam ostatnio ( jakieś pół roku temu ) jeden sklep ktory przebija cenowo inne o 10-20 zł ( a to duzo jak sie kupuje np 3 biustonosze) i nie zrezygnuje z niego chyba ze trafie na jeszcze tanszy :D same polskie firmy , biustonosze do 80 zł jedynie Krisa mają po 120 . mój ukochany i najwygodniejszy model http://www.sklep-biustonosze.pl/AVA-BIUSTONOSZ-925,p,7520

Gość gość
link coś nie dziala ogolnie chodzi mi o sklep www.sklep-biustonosze.pl

Gość gość
coś link nie działa chodzi o sklep www.sklep-biustonosze.pl

Gość gość
NAWET??? TYLKO a nie nawet, to nie jest nawet srodek rozmiarowki!!! :o

Gość gość
WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!! WON kuuuvrwwo reklamoowa!!!