Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka różnica wzrostu miedzy partnerami jest najlepsza według was? :)

Polecane posty

Gość gość

ja mam 158cm mój chłopak 173cm i uważam że dobrze razem wyglądamy :)

Gość gość
ja mysle ze max 15cm czyli tak jak u was, większa różnica wyglada śmiesznie, ogolnie śmiesza mnie niskie laski ktore latają za wielkimi facetami, najlepiej wysoki i pulchny :O to tez mowi duzo o charakterze, niskie lecace na duzych sa ulegle, dziecinne, nie mają wlasnego zdania, chcą by to facet decydował, poza tym sprawa seksu, przy duzej roznicy wiele pozycji odpada Ja sama mam 162 i zle sie czuje przy bardzo wysokich facetach

Gość gość
mysle ze roznica powinna wynosic przynajmniej 8cm a max to 20cm (oczywiscie kobieta nizsza)

To nie istotne, są ważniejsze rzeczy od wzrostu.

Gość gość
Ja uważam że kboieta powinna byc niższa i sie wogole nie malowac bo to ochydne jak sie spoci

Gość gość
założycielka tematu nigdy nie brałam pod uwage wzrostu, znaczy nie było to dla mnie takie istotne, od zawsze myślałam i dalej myślę że mężczyzna powinien być chociaż o 5 cm wyższy, jednak nie jest to takie istotne bo bardziej liczy się to jaki ktoś jest a nie jak wygląda :) o ile tez wiem to mojemu obecnemu chłopakowi nie przeszkadza mój niski wzrost :)

Gość przerost tresci nad forma
najlepsza jest 10cm jak masz centymetr więcej lub mniej to natychmiats się z nim rozstań bo nic z tego nie będzie :D

Gość gość
Chuj z centymetrami oby miał gruby portfel bo jak nie to zostawie od razu :D typowe myhslenie ksieżniczek darmozjadów, powoli już sie to zmienia teraz kobiety same na siebie robia i im bardzo cieżko z czego sie ciesze :D

Gość gość
gość dziś - pieprzysz od rzeczy. Jestem dużo mniejsza (nie tylko niższa) od partnera, a nie jestem uległa. Nie dorabiaj sobie ideologii.

Gość gość
myślę że mężczyzna powinien być przynajmniej równy z kobietą, a największa różnica jaka może być miedzy partnerami to według mnie ok 20cm