Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość xd

co grozi 28 latkowi za spotykanie się z 15 latką

Polecane posty

Gość gość xd

Moja przyjaciółka która ma 15 lat jest z 28 letnim chłopakiem... Chcę się dowiedzieć co im grozi za spotykanie się. Jej mama powiedziała że jak dalej będzie się z nim spotykać to pójdzie na policje (mimo że już była na rozmowie z policjantką która jej powiedziała że nie może się z nim spotykać) Oni się naprawdę kochają i chcę im pomóc aby mogli się normalnie spotykać.

Gość gość
Ma UKOŃCZONE 15 lat?

Gość gość
za spotykaniu się to nic ale jak ją nakłoni do seksu to prokurator

Gość gość
Jeśli ona ma ukończone 15 lat, to prokurator może się w pompkę pocałować!

Gość gość
Jak ma 15 lat o może uprawiać z nim sex. xxx mógłby uprawiać z nią sex jakby nie miał ukończonych 18 lat jak ma skończone to nie może tzn może do póki ktoś go nie poda na policję

Gość gość
Nic mu nie grozi. Rodzice mogą jednak wystąpić do sądu o zakaz zbliżania się do córki i w uzasadnionych okolicznościach sąd może wydać taki zakaz do ukończenia 18 roku życia.

Gość gość
Zakaz zbliżania? Na jakiej podstawie? Bo ich związek nie podoba się jej rodzicom?

Gość gość
strzał w tył głowy

Gość gość
"Zakaz zbliżania? Na jakiej podstawie?" Napisałem, że w uzasadnionych okolicznościach. Rodzice muszą wykazać, że kontakt z tą osobą szkodzi ich dziecku.

Gość gość xd
Ma ukończone 15 lat za 5 miesiecy bedzie miala 16. Wiem że jej wujek chcę zgłosić na prokuraturę że on wgl się z nią spotyka mimo że nic nie robią i praktycznie spotykają się tam gdzie ludzi nie ma i zazwyczaj na spotkanie z nim bierze mnie albo siostrę.

Gość gość
no to niech zgłasza ale nie wiem za bardzo co

Gość gość
Wujek niech lepiej ciotki pilnuje. Wyśmieją go w tej prokuraturze. I tyle.

Gość gość xd
Jej wujek chcę zgłosić to że się wgl spotykają... Ona naprawdę jest z nim szczęśliwa on chcę żeby ona skończyła szkołę,pomaga jej w nauce i wgl ale jej mama i rodzina jego nie akceptują bo słuchają tego co ludzie o nim mówią... Była na policji teraz też miała iść ale powiedziała mamie że już się z nim sie spotyka i nie utrzymują kontaktu a wcale tak nie jest i ona już ma dość ukrywania się przed matką ale się boi że on pójdzie siedzieć jak oni zgłaszą to do prokuratury a tym bardziej że ktoś tam jej powiedział że mu grozi od 3 miesięcy do 3 lat

Gość gość
art. 199 § 1. Kto, przez nadużycie stosunku zależności lub wykorzystanie krytycznego położenia, doprowadza inną osobę do obcowania płciowego lub do poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. § 2. Jeżeli czyn określony w § 1 został popełniony na szkodę małoletniego, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 3. Karze określonej w § 2 podlega, kto doprowadza małoletniego do obcowania płciowego lub poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, nadużywając zaufania lub udzielając mu korzyści majątkowej lub osobistej, albo jej obietnicy. xxx Szczególnie mi chodzi o paragraf trzeci, ze względu na wiek chłopaka sędzia może się przyczepić

Gość gość xd
Oni ledwo co się spotykają a co tu mówić o seksie jak zawsze sie spotykają, to albo razem z jego kuzynem albo razem z jej siostrą no albo ja z nią idę.

Gość gość xd
To ona może się z nim spotykać bez woli rodziców czy nie ??

Gość gość
z 15 latką?O czym z taką młodą rozmawiać?Jak ojciec z dzieckiem, co tam było w szkole?Coś z tym chłopakiem jest nie tak, ja bym uważał.Mówi ci to facet +25.

Gość gość xd
Ona z nim o wszystkim gada i o niczym,wygłupiają się i wgl dobrze się dogadają,grają w siatkę itp tylko jej rodzina go nie akceptuję i chcą iść na policję bo mówią że to debil

Gość gość
Obcięcie jaj. Dwudziestoośmioletni facet, spółkujący z dzieckiem, to zboczeniec.

Gość gość
Facio pod 30 szukający 15 to jakiś totalny odpał i każdy na pewno myśli tak samo, choć może wprost nie mówi.

Gość gość
Jasne że gość jest niedorozwinięty. Jakiś idiota.

Gość gość
Teoretycznie, skoro ona ma ukończone 15 lat, nic mu nie powinno grozić. Ale dla pewności dobrze by było zaczekać z seksem aż ona skończy 18 lat. Wtedy może robić co chce, i rodzice mogą ją cmoknąć w pompkę.

Gość gość 01
Wiek to tylko cyfry a skoro do siebie cos czują i sie kochaja to czemu akurat idiota a to że dziewczyna ma 15 lat to nie znaczy że mysli jak dzieciak

Gość gość
U mnie koleś spotykał się z 18 mając 25 i wszyscy mieli z niego polewę, to co starszy pod 30. Nie, że ktoś zazdrościł bo ta 18 cudem nie była, śmiali się, że facet jest niedorozwinięty i nie umie rozmawiać z osobami w podobnym wieku (ani znaleźć).

{Art. 200. § 1. Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12. § 2. Tej samej karze podlega, kto w celu zaspokojenia seksualnego prezentuje małoletniemu poniżej lat 15 wykonanie czynności seksualnej. } o Także mogą im naskoczyć.

Gość gość
a i nazywali owego pana Jackson :D

Gość gość
Grozi mu przymusowa kastracja i to nie chemiczna, tylko chirurgiczna. Radzę się zastanowić czy warto. :)