Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam chyba jakieś zaburzenia osobowości, tak myślę. Przeczytajcie.

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem i wiem że mam coś z narcyza. Przejmuje się jak wyglądam, jak wychodzę na zdjęciach, lubię oglądać długo swoje zdjęcia jak na nich wyszedłem i podziwiam jaki jestem piękny. Jestem też przeczulony na swoim punkcie, ciężko mi znosić krytykę na swój temat. Choruję też na nerwicę, mam skłonności do depresji i niskiej samooceny, wahania nastrojów. Mam również coś z masochisty, jestem również i fetyszystą. Mam fantazje od kilku lat, o uległości względem kobiety, władczej, po prostu chciałbym, żeby mnie policzkowała, pluła mi w twarz, wyzywała,*****ała straponem w tyłek, każąc go sobie ssać i stopy, zwłaszcza lekko przepocone wąchać i lizać, całować, to samo tyłek, a mocno na mnie działa, jak widzę i czytam, jak kobiety sikają uległemu facetowi na twarz czy do ust, poczuć to ciepło siuśków kobiety. W domu mam nawet dildo analne, nieraz sobie wsuwam w tyłek, czy na nim skacze i wyobrażam sobie, że kobieta mi to robi. Ostatnio sobie zamówiłem znoszone stringi, takie mocno schodzone 4 dniowe, uwielbiam je wąchać i lizać. Chciałbym, aby kobieta mi takie kazała trzymać w ustach lub na twarzy w czasach dominacji. czuć ten jej oszałamiający zapach. Dałbym sobie przypiąć różne rzeczy, klamerki na sutki, obrożę na szyję, dać wychłostać sobie tyłek. W życiu codziennym jestem spokojny, nieśmiały, trudno mi nawiązywać znajomości. W głębi duszy boje się odrzucenia.

Gość gość
Narcyz plus osobowość zależna

Gość gość
:-0 :-0 :-0 :-0 :-0

Gość gość
:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Gość gość
O co takiego chodzi ?

Gość gość
fuj, o to chodzi

Gość gość
Wyluzuj się trochę. To nie jest problem. Jak spotkasz kobietę, która lubi takie zabawy będziesz mieć świetny związek. Zazwyczaj takie pary, które łączy coś dziwnego są bardzo trwałe. Związki na lata bo mają swój świat. Nie będziecie się nudzić.

Gość gość
To by musiała być kobieta, która by na mnie działała w sposób fizyczny i psychiczny. Wtedy mógłbym takiej ulegać. Również lubię kobiety w szpilkach, a i też reaguje pobudzeniem na sam widok takich szpilek, a jak już są schodzone to już całkowicie nie umiem się powstrzymać.

Gość gość
No i ok jak dla mnie jesteś zdrowy, masz swoje upodobania. Są laski bardziej powalone niż ty.