Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błagam doradzcie napisac pierwsza do faceta

Polecane posty

Gość gość

Witam,moze kojarzycie mnie z innego tematu,pisałam w nim czy moge pierwsza zaproponowac facetowi wymiane numerami telefonu.Tak wiec zrobiłam to.Ale teraz mam nowy dylemat.minęly jakies 2 tyg a on nic do mnie nie napisał.czuje sie jak idiotka skonczona:(Kolezanka mi doradza,ze to pewnie dlatego ze on jest niesmiały i zebym napisała pierwsza,ale juz nie wiem sama.Moze on mnie zagadywał bo chciał byc miły i wyszłam na idiotke,a jak napisze pierwsza to juz w ogóle bedzie siara i wstyd,ze sie narzucam?Jakby był mna zainteresowany napisałby pierwszy,prawda?dac sobie spokój i nie robic z siebie desperatki?błagam doradzcie

Gość gość
ja bym napisał do laski, no bo tak w zasadzie w tej sytuacji co masz do stracenia? może faktycznie jest nieśmiały. Jak sie nie odezwie na twoją odezwe, to wtedy go olej i zapomnij i tyle, ale może akurat się odezwie... :)

Gość gość
Jakby był tobą zainteresowany napisałby pierwszy

Gość gość Georgia
a tam desperatka,napisz do niego i sie nie denerwuj co kto sobie pomysli o tobie, nie zyjesz dla innych ,to jest twoje zyie i twoje szczescie.jak nie napiszesz to sie nie dowiesz,On moze jest napawde wstydliwy.Nie pytaj innych o rady,tylko sama decyduj o twoim zyciu :-) 😍

Gość Laura2777777
Nie powinnaś pisać pierwsza, Ty juz zrobiłaś pierwszy krok (choc powinien należać do faceta tak wlasciwie) i narazie wystarczy, jak teraz do niego napisze to bedziesz troche natretna A pomysl- jesli on bedzie chcial to napisze, szczegolnie ,ze on jest facetem i tak naprawde jemu teraz bardziej wypada sie odezwać niz Tobie szczególnie,ze juz swoije zainteresowanie na poczatek pokazałaś

Gość Laura2777777
A w ogóle to ja pierwsza nigdy nie podrywam facetów, można ich lekko uwodzieć spojrzeniem itd, ale pierwszy krok powinien nalezec do faceta, moze i jestem staroświecka, ale tak uważam

Gość gość
Ale on pierwszy zaczął zagadywac:(No tak,moze chciał byc miły:(To juz nie wiem co robic,z jednej strony mysle jak ty,ale z drugiej że jesli sie nie odezwe bede tego żałowac w przyszłosci,ech:(On ma w tym tygodniu imieniny,tak myslałam gdybym napisała mu życzenia?A może głupio tak?

Gość gość
toc ci mowie napisz do niego a ty sie sluchaz zazrosnic!

Gość Laura2777777
NIe jestem zazdrosnica bo mam faceta akurat, jak chcesz to napisz, ale ja tam mysle ,ze jakby chcial to on by napisał przez ten czas Mysle ,ze prawdopodobnie jak napiszesz spotkasz się z odrzuceniem, tzn pewnie albo odpisze Ci na odczepnego, albo nic nie odpisze, w kazdym razie ja osobiscie bym nie pisała Mam jakoś mocno wpojone, ze to facet powinien na poczatku sie bardziej starac,ale jesli chcesz napisz, w sumie to nic nie stracisz bo ja mysle ze tak czy tak nic z tego nie bedzie