Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaagateczka

Nie tylko spanie nago gdy ktos jest w mieszkaniu

Polecane posty

Gość aaaagateczka

To normalne ze gosciowa ktora wynajmuje ze mna do spolki stancje ma nie tylko zwyczaj spania nago co biorac pod uwage ze mamy osobne pokoje nie uznaje za cos strasznego ale ona dzis rano latala w pospiechu calkiem na golasa i nawet w kuchni pila na chybcika kawe tez na golasa? Nie za duzo sobie pozwala? Za zamknietymi drzwiami swojego pokoju moze sobie nawet na podlodze spac na golasa ale wspolna przestrzen jak przedpokoj czy kuchnia to chyba juz przegiecie zeby latac z golymi cycami nie uwazacie? Jak spytalam ja czy sie nie wstydzi tak ganiac z cycami to ona do mnie ze przeciez obie jestesmy kobietami wiec nie ma sie czego wstydzic. Kto ma racja? Ona czy ja?

Gość gość
Było parę dni temu.

Gość aaaagateczka
Nie wiem co bylo pare dni temu bo ja nie pisalam. Ta gosciowa dopiero dzis wyleciala z pokoju na golasa. Dotad jej sie to nie zdarzalo chociaz jak sie przebierala to tez drzwi nie przymykala ale jak mowie dopoki sie rozbiera w swoim pokoju to jej brocha co se tam robi ale przedpokoj czy kuchnia nie jest tylko jej a tak sie sklada ze ja nie mam zyczenia ogladac czyichs obwislych cycow i wlosow lonowych.

Gość gość
w zyciu nie latalabym na golasa przy wspollokatorce ale tez nie robilabym dymu gdyby ona tak sie zachowywala. po prostu bym to olewala

Gość aaaagateczka
Jak mam olewac jak ja jem w kuchni a ona nagle wpada z golym duspkiem i chaszczami na ci/pie? No dziekuj***ardzo za taki widok po ktorym od razu jesc sie odechciewa bleee