Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przepac sie z kolega aby pozbyc sie dziewictwa?

Polecane posty

Gość gość

Z racji tego ze mam juz 24lata i nadal jestem dziewica, to nie wiem czy jej sens dalej czekac na tego jedynego.. jestem atrakcyjna dziewczyna, ale dotychczas moje zwiazki trwaly ok3miesiace i to nie bylo nic powznego. Teraz spotykam sie z kolega, to taka luzna relacja, ja jemu sie bardzo podobam, a on raczej jest tego swiadomy ze ja wiem ze nic z tego nie bedzie. Ale jakos ciagniemy ta relacje i czasmi sie calujemy, ostatnio moglo dojsc do czegos wiecej.. ale ja odrazu pomyslalm ze dziewictwo chce stracic z kims kogo bede kochac. A moze nie warto czekac, moze zwyczajnie przespac sie z nim? Przeciez nie mamy po 17lat, tylko 24..

Gość malina malina
dziewczyno nie rob glupoty!!! ja sie poddalam tak wlasnie jak ty w wieku 26 lat..napatoczyl sie taki.. niby jak twoj kolga...d**ek totalny sie okazal.. dziewictwo mi zabral... A potem niedlugo moj jedyny sie pojawil. Wierz mi, nie ma cenniejszego daru jaki moglabym mu dac i dlatedo tego dupka zaluje to raz, a dwa- moj jedyny jakis tam zal w sobie ma..ze tak latwo sie oddalam innemu i to bez uczucia :( . Faceci, ci wlasciwi baaardzo maja fiola na tym punkcie. Tak wiec, ty mloda dziewczyno (co to jest 24 lata!!) czekaj..on (ten twoj jedyny) tam idzie..ale jest tak z******ty wiec idzie powoli ;)

Gość gość
znam która ma 37 lat i nadal czeka

Gość gość
"Z racji tego ze mam juz 24lata i nadal jestem dziewica, to nie wiem czy jej sens dalej czekac na tego jedynego.." .... nigdy się nie doczekasz :)

Gość malina malina
...a i jeszcze odam bo mnie skreca!! Dziewczyno - taki ''seks'' z byle kim bedzie najgorszym wspomnieniem!! nie da sie wymazac, a boli jak cholera!! Mowie Ci , ten wlasciwy zrobi to jak trzeba :)

Gość CzwarteImperium
Nie ma to jak wiktoriańska celebracja seksu. :P

Gość gość
przespać sie, bo teraz wstyd być dziewicą

Podoba ci się? Chcesz się z nim fiknąć. Śmiało nie żałuj sobie. Jeszce wiele wody musi w Wiśle upłynąć, by pozbyć się tych średniowiecznych nawyków.

Gość gość
w gimbazie wstyd być dziewicą, musisz być kaszalotem że cie nikt nie tknął :D

Gość gość
pewnie,że pozbądź się, bo jak tego faceta stracisz to pozostanie Ci tylko chirurg .

Zaraz kaszalotem. :O Widocznie miała tam swoje zasady moralne i sobie zwlekała. Aż znalazł się "kupel" i teraz ma zagwózdek ;)

Gość gość
Kto wierzy w miłość bo ja już dawno temu przestałam.

Gość gość
Nie tylko z przyszłym mężem a nie z byle kim!!!

Gość gość
21.46 współczuje ci :D