Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

audrey1983

czy któryś mnie zechce taką jaka jestem

Polecane posty

szukam faceta na stałe mam dość niewypałów nie chodzi tylko o sex problem w tym że nie pracuje jestem na rencie i dla żadnego inteligentnego wykształconego faceta nie jestem dość dobrym materiałem na stały związek wiem co mówię już tyle przerabiałam że mam zwyczajnie dość latania po mieście by usłyszeć ze bardzo chętnie ale tylko do łóżka jestem normalną fajną dziewczyną i nic nie poradzę na to że nigdy nie sprostam wygórowanym wymaganiom czy znajdzie się wreszcie taki który mnie zechce taką jaka jestem z całym bagażem

Gość gość
A dlaczego tylko do łóżka?

Gość gość
od lozka sie zaczyna.

Gość gość
faceci szukaja tylko seksu.

Bo masz rentę i faceci chcą tylko seksu, nie związku? Z jakiego tytułu masz tą rentę? Wydaje mi się, że chodzi o coś innego, a ta renta, to tylko taka wygodna wymówka dla nich.

Jakoś cięzko mi sobie wyobrazić, że głównym problem jest renta.

To nie możesz iśc do pracy? Moja kuzynka tez ma rente, ale pracuje

I widzisz Twoim problemem nie jest tyle renta, co brak pracy i brak samodzielności, to im się nie podoba.

w sumie to ja nie pisałam do kobiet tylko bardziej szukam faceta nie rozumiem po co to baby komentujecie ja szukam faceta

"w sumie to ja nie pisałam do kobiet tylko bardziej szukam faceta nie rozumiem po co to baby komentujecie ja szukam faceta " Sądzę że znajdziesz tu faceta dla siebie :) Jest tu na kafe sporo takich, którzy by do ciebie pasowali :)

Gość gość
Bardzo źle wybrałaś forum, autorko. Tutejsi bywalcy, co do jednego, dorastali w biednych rodzinach ale katorżniczo ciężką pracą doszli do ogromnych majątków, i to pomimo swoich licznych kłopotów zdrowotnych (wyłącznie ciężkie choroby wewnętrzne). Za chwilę udowodnią Ci, że całkowita niezdolność do pracy to fanaberia leniwych darmozjadów, oraz że każdy może osiągnąć taki sukces jak oni, tzn. dorobić się miliardów tylko po to, żeby następnie latami siedzieć na tym forum internetowym i biadolić jak to nie ma już na tym świecie żadnych sensownych facetów (brunetów). No, ale kto bogatemu zabroni...???

Gość gość
20:53 hahaha alez sie usmialam,dziekuje

Gość gość
"Sądzę że znajdziesz tu faceta dla siebie  Jest tu na kafe sporo takich, którzy by do ciebie pasowali " ...wymyśliła fikumiku, która kolejny rok nie potrafi znaleźć faceta ani w świecie rzeczywistym, ani nawet na tym forum :-D Słuchaj dobrych rad fikumiku, autorko, a skończysz tak samo jak ona. Jako pośmiewisko forum dla kretynek :-D

Gość gość
miałaś wielu facetów i to głównie tylko na seks - dziękuję ale postoję

Gość ovechkin
Problem jest w twojej niezaradności ,tzn normalny, wykształcony facet szuka kobiety podobnej do niego a takich jest pełno. Jest masa kobiet zaradnych i wykształconych do tego takich na które się przyjemnie patrzy. Zazwyczaj podczas rozmowy na pierwszych randkach pada pytanie "czym się zajmujesz" i wtedy gdy powiesz że jesteś na rencie i siedzisz z matką to facetowi od razu wlączy się czerwone światełko i pomysli że jesteś mało ambitna i będzie trzeba cie całe życie ciągnać za rączkę a to dla normalnego faceta też jest problem

Gość gość
Skoro miała facetów tylko na seks to znaczy niezła laska. Fikumiku wprawdzie pracuje, ale też mieszka z rodzicami, a seks to może widziała kiedyś w tv, bo żaden facet nie chce jej nawet kijem dotknąć :-)

Gość aaaaaaaaccccc
w jakim sensie masz całowitą niezdolność do pracy, jesteś na wózku czy na czym to polega

Ktoś wyśmiał: "Sądzę że znajdziesz tu faceta dla siebie Jest tu na kafe sporo takich, którzy by do ciebie pasowali " ale to szczera prawda! Ble ble, Looser, ... widzę wielu kandydatów pasujących jak ulał do autorki :) Dobrze trafiłaś :)

o matko nie lubię się tłumaczyć nie szukałam facetów na seks umiercie czytać ze zrozumieniemmiałam wieloletnie związki chodziło mi o to że oni mi oferowali głownie seks a nie stały związek c

Gość gość
jesteś na jakiejś czasowej rencie czy do końca życia nie możesz pracować. Na czym polega twój problem że jesteś na tej rencie tzn jesteś osobą niepełnosprawną. To są chyba zasadnicze pytania

Gość gość
Dziewica fikumiku jak mało kto wie, gdzie znaleźć faceta :D

Gość gość
Liga fikumiku to liga "nigdy nie miałam faceta ale doradzam innym jak go zdobyć" :-D

ja wiem że nikogo tu nie znajdę tak se napisałam i byłam ciekawa ilu ludzi zareaguje na taki anons

napisze jeszcze raz nie szukam byłam ciekawa jak ludzie reagują na takie typu anonsy ja wiem że ktoś szukający w necie to albo desperat albo mu wszystko jedno bo tu nikogo wartościowego znaleźć się nie da