Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatniegodziny

jutro popelniam samobojstwo w szkole zegnajcie

Polecane posty

Gość ostatniegodziny

Mam 18 lat i chyba tyle bylo mi dane przezyc...nie bedzie lepiej,zbyt dlugo czekalam...jednego tchorza mniej prawda? Wezme noz wbije w serce i powiesze sie w szkolnej toalecie...zegnajcie Mamo przepraszam cie za to ze to zrobilam nie mialam odwagi by zyc tomnoe przeroslo prosze sprobuj zyc beze mnie ja juz odzyskalam spokoj

Gość gość
Nie rób tego!!! Daj sie chociaż przelecieć

Gość gość
To by było najgorsze co można zrobić pedofilu:O Tak serio to jak masz kłopoty zadzwoń na Niebieską Linię, mi pomogli.

Gość gość
Zycie jest cenniejsze niz myslisz. Szkola to byl koszmar brak znajomych ciagle sama.... teraz mam powodzenie, wyladnialam, pracuje. Jestem szczesliwa. Nie poddawaj sie. Obserwuje temat wiec smialo pisz

Gość gość
Pedofilu?! MA 18 LAT ZJ***E!!!!! akurat do d*****nia

Gość ostatniegodziny
Przeleciec....juz dalam sie molestowac nauczycielowi moje przestan nic nie pomagalo..przyjemnie mu bylo mnie dotykac..nie moge wyrzucic tego obrazu z glowy Poza tym zycie nie ma sensu...wszystko mnie meczy ludzie mnoe denerwuja sama siebie denerwuje to bedzie ulga bol nie ma znaczenia poboli a potem ulga wieczna ulga

Gość gość
ale jesteś pedofilem z ryja, wystarczy :P

Gość gość
Ale on był pewnie stary, obleśny zgred a jam jestem w twoim wieku !!!!

Gość gość
Jak jestes ladna to daj sie wygrzmocic chociaz

Gość gość
Poza tym powiedzcie mi po co zyc? ...mysle ze zaczne swoje samobojstwo tak o 11 mam wiec jeszcze kilka godzin ostatnie godziny oby tylko sie udalo

Gość gość
proOvoo 🖐️

Gość gość
Hej dziewczyno, nie rób tego, bo mama nie przeżyje tego razem z Tobą umrze jej dusza. Pomyśl o niej i zadzwoń na Niebieską Linię albo do CIK-u, gdziekolwiek bo nie myślisz racjonalnie!!

Gość gość
Prosze bardzo przelec mnie i tak jutro umieram..! Zegnam was wszystkich zegnam moja mame ktora bardzo kocham siostre tate dziadka i babcie. To nie wasza wina .to moja wina Nie jestem taka jaka powonnam byc...

Gość gość
Boze zrpzumcie to nie zadna prowokacja ja juz szukalam pomocy...wiele rozmow z psyvhologiem psychiatra lecz to nic nie pomoglo leki mi nie pomogly a biore je kilka miesiecy Boli mnie kazdy dzien ...musze wziac ten cholerny noz i to zakonczyc wreszcir

Gość gość
Zanim to zrobisz to daj tu swoją fotke, najlepiej nago, abyśmy cie zapamiętali.

Gość ciekawski heniu
a czemu czekalaś z tym aż do roku szkolnego,przecież było dwa miesiące wakacji,czemu w szkole właśnie chcesz targnąć się na swoje nędzne życie?

Gość gość
Mamo pewnie jak to przeczytasz mnie juz nie bedzie ale zrozum...ja tego pragnelam najbardziej na swiecie wiem ze sprawilam tobie cierpienie ale nie moglam juz zniesc swojego nie moglam tego uniesc cieszyc sie zyc przepraszam cie calym sercem mam nadzieje ze.kiedys mi wybaczyszni spotkamy sie tam po drugiej stronie..kocham cie na zawsze

Gość gość
Bo byly we mnie resztki nadziei ze moze bedzie lepiej ze moze cos sie zmieni...niestty nie chce mi sie juz dluzej zyc teraz tylko mam konkretne powody by zniknac..juz wiem na 100% ze tego chce wtedy sie wahaalam

Gość gość
Cierpienie przez chwile ulga na wiecznosc ,.. .. A moglo byc inaczej Moglam zyc kiedys po prostu chcialam...wszystko to stracilam...nie moge nie mam tej checi wszyscy sa lepsi.. A ja ... Jestem stworzona by wywolac sensacje "ona popelnila samobojstwo" .. Chociaz raz mnie zauwazycie a ja i tak bede to miala gdzies bo juz nie bede musiala byc z wami na szczescie

Gość kaśka1111
nie słuchaj ich ! zrób to ! będę się modliła żeby Ci się udało, żegnaj kimkolwiek jesteś

Gość gość
Kaśka sprdlj do obory, a robota czeka!

Gość gość
Jest ktos kto czuje sie jak ja ? Mam ostatnie godziny..potem wreszcie sie uda Nie bede jutro pilnowana przez nikogo i to zrobie a inni niech sobie mysla dlaczego

Gość kaśka1111
* a raczej byłaś

Gość gość
Dziekuje kasiu ze sie pomodlisz..ty wiesz ze to mi potrzebne...ja wierze ze sie uda.wierze ze choc raz bede miala to pieprzone szczescie i pojdzie po mojej mysli ... Pozegnamy sie?

Gość kaśka1111
powiedz o tym mamie, napewno się ucieszy :D

Gość gość
Oj kasiu gdyby ona mi na to pozwolila to juz dwa miesiece temu by mnie nie bylo... A jutro mam szanse wyzwolic sie uciec od niej i umrzec

Gość gość
może lepiej zrób to w szkolnej palarni,w łazience narażasz się na lanie ścierą od woźnej...

Gość gość
No dziekuje ze nawet w spokoju nie mozna sie pozegnac wszedzie ci falszywi i wrwdni ludzie dziekuje wreszcie sie od was uwolnie zegnam !!"

Gość kaśka1111
ok

Gość gość
Nie rob tego, jest wiele osob ktore moga Ci pomoc, pomysl o swojej mamie, co bedzie czula kiedy dowie sie ze jej ukochane dziecko odebralo sobie zycie. Cale zycie przed Toba, glowa do gory, kazdy ma gorsze dni, jesli chcesz to pisz tutaj