Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj chlopak bierze narkotyki

Polecane posty

Gość autorka87 gość
Chwile mnie nie bylo dziecko plakalo.Bierze konkretnie jakies krysztalki czy cos takiego ze sklepu z dopalaczami oraz jakas fete.

"Bierze mocarza, tragarza, krokodyla i espumisan " aahahaha padłam :D

Gość gość
Powiedz mu żeby poszedł się leczyć chociaż nie wiem czy mu pomoże bo jeśli bierze juz lata to jest fest uzależniony.! I zobaczysz jego reakcje jeśli będzie miał to gdzieś co mówisz się nie zgodzi to czyli ważniejsze jest dla niego narkotyki niż ty i w takim przypadku go zostaw i zobaczysz co będzie dalej. Na prawdę. Wiesz co napisz mu lub najlepiej zadzwoń do niego powiedz mu to i daj znać co ci powiedział ok.? Z narkotykami nie ma żartów w co chcesz się pakować a lepiej na pewno nie będzie będzie brał obrał jak nie pójdzie się leczyć.

Gość gość
Nie jakąś fetę tylko amfę niebezpieczne g****o. Robisz jak uważasz. Może źle mówię ale nie każdy kto codziennie pije piwo jest skończonym pijakiem nie każdy kto w młodym wieku eksperymentuje z narkotykami kończy ze strzykawką na dworcu, bo wtedy chyba połowa młodych ludzi musiałaby tak skończyć. Generalnie zapytaj po co to robi i czy tylko na imprezach czy np w dzień na rozruch. Druga opcja brzmi niepokojąco.

Gość gość
Dlaczego autorka87 gosc sie podszywa Nie sluchac jej Ja mowilam ze nie wiem co bierze

a co wy sie tak tych narkotykow boicie? zapytaj co za dragsy. wszystko dla ludzi, byle nie przeginał

Gość gość
Ja sie go spytalam czy mi obieca ze przestanie a on ze nie moze mi tego obiecac bo by mnie oklamal. Nie odposalam mu juz.

Gość gość
Hm ale jak bierze feta to wiesz drogie są większości narkotyki może części sprzedaje co?tyle kasy ma... Teraz on ćpa.? Nie chce Cię straszyć ale ja bym bym bała się z nim być teraz jak jest juz wciągnięty radziłabym ci żebyś go z domu wywalila. Ale ty na pewno z nim zaraz do loxka pujdziesz.

Gość gość
a co wy sie tak tych narkotykow boicie? zapytaj co za dragsy. wszystko dla ludzi, byle nie przeginał x Otóż to. Wszystko można, ale ostrożnie. Autorko, nie bój się aż tak bardzo, reklamy telewizyjne przeciwko narkotykom są przesadzone. Oczywiście, że można całe życie przejść czystym, nigdy nie zapalić choćby trawy i wszystko będzie ok, niektórzy są takimi debilami, że lepiej, aby tak właśnie zrobili, bo nie potrafiąc się z tym obchodzić można szybko źle skończyć. Ale jak coś sobie zarzuci czasem na imprezie (naprawdę CZASEM, a nie co tydzień)? Wszystko w normie.

Gość gość
Hm ale jak bierze feta to wiesz drogie są większości narkotyki może części sprzedaje co?tyle kasy ma... Teraz on ćpa.? Nie chce Cię straszyć ale ja bym bym bała się z nim być teraz jak jest juz wciągnięty radziłabym ci żebyś go z domu wywalila. Ale ty na pewno z nim zaraz do loxka pujdziesz. x No akurat feta jest jednym z tańszych dragów....

Gość gość
Nie mieszkamy razem.

Gość gość
Napisz do niego lub zadzwoń i konkretnie z nim i zobaczysz jak zareaguje zrób to ja bym na twoim miejscu tak zrobiła. Nie wyobrażam sobie być z narkomanem. I jutro napisz co ci powiedział ok.? Bo ja idę juz spać

Gość gość
Autorko tłumaczymy Ci że życie to nie bajka. Możesz trafić na czystego ale prostaka i sapiącego o niezrobiony obiad. Możesz trafić na kogoś, kto będzie Ci mówił, że wyjeżdża w delegację a będzie albo w ciagu alkoholowym albo co jeszcze lepsze z żoną j dziećmi. Można siè przejechać na uprzedzeniach.

Gość gość
On juz spi teraz bo rano do pracy wstaje. Poprosze go jutro o spotkanie. Nie chce tak przez telefon o tym rozmawiac.

wygląda na to, że go po prostu nie kochasz i jesteś w związku tak se, byle mieć kogoś. nikt myslący i kochający nie reaguje tak na takie newsy

Gość gość
Pożałuje, że był z Tobą szczery. Mógł jak przeciętny d**ek Cię okłamać.

Gość gość
To poproś o spotkanie i tyle i dobrze zrobisz s jak on zadecyduje to już jego sprawa chyba ze nie zależy mu na tobie. A przy czym pracuje.? Ja juz idę nynki jutro popiszemy ok.

Gość gość
Lola88 reagują, niedojrzałe nue do końca doinformowane o życiu osoby. Posiadanie dziecka wiele tu nie zmienia najwyraźniej. A może dlatego Autorka jest przewrażliwiona? Kobiety by chronić dzieci stają się bardzo wyczulone.

Gość gość
Uciekaj czym prędzej! I nie oglądaj się za siebie!

Gość gość
Dlaczego u wazacie ze go nie kocham? Oczywiscie ze go kocham tylko on teraz mi to powiedzial i tylko bo ja sie spytalam.Moze by mi nie powiedzial nigdy a ja bedac z nim dluzej zobaczyla w innym stanie.

Gość gość
Gosc 00:03bezczelny jesteś. Dobrze ze prawdę powiedział a ze będzie żałował to na pewno. Ale życie nie polega na kłamstwie. To jutro napisz kochana co ci powiedział.

Gość gość
Nie powiedział by Ci tego na pewno ale byś go zobaczyła może dziwnego i wogole. A przy czym pracuje jeździ za granicę po części samochodowe.?

Gość gość
A i długo z nim jesteś..?

Gość gość
Moze macie racje ze jestem przewrazliwiona.Moze gdybym nie miala dziecka to bym tak nie reagowala.nie jestem sama jestem za kogos odpowiedzialna w tym momencie.nigdy bym sobie nie wybaczyla gdyby cos mu sie stalo.

Gość gość
Pracuje jako taksówkarz

jak są dragi na chacie to wystarczy je chować w odpowiednie miejsca, ale, że on od razu wyczuł, że jesteś taka, że nie można ci mówić o wszystkim to zaczął to zwyczajnie ukrywać. bez sensu taki związek

Gość gość
Spotykamy sie 10 miesiecy dokladnie.Bedac przez ten czas nawet nie pomyslalam ze cos moze zazywac.

Gość gość
Moze macie racje ze jestem przewrazliwiona.Moze gdybym nie miala dziecka to bym tak nie reagowala.nie jestem sama jestem za kogos odpowiedzialna w tym momencie.nigdy bym sobie nie wybaczyla gdyby cos mu sie stalo. x rozumiem, że to nie jest dziecko ze związku z nim?

Gość gość
To nie jest jego dziecko.

Gość gość
Będę szczera... Raczej niewielu facetów akceptuje taki stan rzeczy i chce się wiązać z samotnymi matkami...