Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemowle nie chce pić.

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny , pomóżcie. Moja trzymiesieczna córcia jest karmiona piersią. Gdy zaczely sie te straszne upaly , zaczely schodzic jej moczany , lezalysmy na kroplowce w szpitalu, by ja dodatkowo nawodnic. Dostala dwie kroplowki i pierwszy raz glukoze do picia, wypila bez priblemu dwie buteleczki. Kazano mi ja przepajac , ale ona nie chce nic pic.. ani wody, ani koperku, rumianku, nawet glukozy.. probowalam juz nawet zmieszac wode ze swoim mlekiem by miala chociaz posmak mleczka, ale ona wszystkim pluje i placze.. przez strzylawke tez probowalam jej wpuszczac , ale na prozno.. nie wiem co mam zrobic i jak podac jej dodatkowe plyny.. moze ktoras miala podobnie ? Pomozcie

Gość gość
Teraz nie chce pić - problem. Jak dorośnie, będzie problem, żeby przestała pić. Z dziećmi zawsze jest kłopot ;-)

Gość gość
ale nie rozumiem po co masz ja dopajac? nawet na mm nie trzeba a na piersi to juz w ogole w uplay sie czesciej przystawia do piersi i tylko przy upalach przy mm lepiej podsuwac picie,ale tak normalnie to nie trzeba

Gość gość
To częściej przystawiaj do piersi, przecież dla dziecka jest to też picie, a poza tym upały się skończyły, po co chcesz ją dopajac?

Gość gość
Bo lekarz kazał ale lekarze są głupi i juz sama nie wiem co robić.

Gość gość
Bo znowu jej schodza te moczany.. przystawiam ja czesto , ale jak nie chce piersi to placze i odpycha sie , na sile za nia nie possam ;/