Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania12567

Zakochałam się w kimś kto ma duże długi.

Polecane posty

Gość gość
To nie bedziesz miala nic wszytsko z Ciebie wydusi. Jest opiekunczy bo Ty jestes taka ciapuła i to wyczul... widzisz na co lecisz i to robi proste.

Gość gość
30 lat a we lbie siano

Gość kitos
rzeczywiscie to dosc niekomfortowa sytuacja i bardzo trudna. upewnij sie,ze facet ma szczere intencje, jesli wyczujesz cien niepewnosci to nie paku jsie w te relacje. mozliwe,ze Ty nie bedziesz w stanie obiektywnie ocenic sytuacji,dlatego dobrze by bylo, gdyby na to spotkanie poszla z Toba przyjaciolka. zapytaj ja co mysli o tym wszystkim z boku. jesli to facet warty zachodu to pomoz mu z tego wyjsc. jesli ma troche pieniedzy to sprobujcie zainwestowac,ale tym razem uczciwie. jest cos takiego jak klub-inwestorow.pl , ogarnijcie to razem. tylko podejrzewam,ze najpierw bedzie musial Ci zaufac,a dopiero potem bedziecie mogli tworzyc jakas przyszlosc razem. tak czy inaczej powodzenia!

Gość ania12567
Dla mnie pieniądze nigdy się nie liczyły i nie wiem jak to z tymi pieniędzmi jest.

Gość ania12567
Przyjechał w interesach, ale interesy są teraz ważniejsze ode mnie i jeszcze go nie widziałam.

Gość gość
a nos rosnie

Gość Tilo
Opisujesz to tak że sprawa wydaje się jasna. Chyba sama widzisz że możez sobie zgnoić życie...No, ale serce nie sługa :-D

Gość gość
Tilo dziś No, ale serce nie sługa smiech.gif x zwłaszcza jak ktoś się zakochał na pierwszym spotkaniu ;)

Gość gość
prowokacja ;) przyznaje sie, ze Was testowalam

Gość gość
czarodziej i bajarz ten Twój ksiażę ...uciekaj póki czas, bo to manipulatorzy nie z tej ziemi - uciekaj zanim bardziej się zakochasz. Nie chodzi o długi tylko o to, że Cię urobi i potem będziesz cierpiała ...

Gość ania12567
Podobnie o nim mówią, czarodziej.

Gość gość
piotruś nadal ma długi...nadal kłamie... kiedy sie zmieni? nigdy! usciekaj dziewczyno

Gość ania12567
A ten Piotruś czym się zajmuje?