Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, nie bierzcie na serio facetów z kafe!

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie traktujcie poważnie togo co piszą, bo będziecie miały wypaczone pojęcie o tym, kim są faceci. Od paru dni przeglądam to forum i widze, że poza drobnymi wyjątkami piszą tu kompletne zera, co gorsza podając sie za "reprezentantów płci męskiej" :O Olewajcie ich, dobrze wam radze ;)

Gość gość
Większość z tego co widzę, robi tu sobie jaja a kobiety biorą jako prawdę objawioną

Gość gość
kobiety sa lepsze w tumanieniu :)

Gość gość
raczej młode dziewczyny, kobiety mają w poważaniu opinie gimnazjalistów :P

Gość gość
nie zapominajmy ze anonimowość pobudza do "bycia sobą" więc ci popaprani faceci w swoim życiu realnym się ukrywają,a tu pokazują swoje ześwirowane "ja"

Gość Szydełkowy Andrzej
O ja sobie wypraszam! Ja opisuję swoje najprawdziwsze przygody i doświadczenia!

Gość gość
Mam k****a jak kiełbasa, lubię sobie nim pohasać

Gość gość
Typowy temat na kefe kobieta obraża tych, których opinia jej się nie podoba. Jak ktoś nie przytakuje kobietom na każdym kroku jak pantofel to go wyzywacie nie każde ale większość wpisów taka jest.

Gość gość
Jestem autorem tego tematu i oczywiście sam jestem facetem. Po prostu chce ostrzec kobiety, bo jestem przerażony wieloma wypowiedziami tzw. 'facetów' na tym forum. Ani ja ani żaden z moich kolegów tacy nie jesteśmy więc chce żebyście wiedziały, że są w Polsce normalni męższczyźni :D Gość 17:18 to najlepszy przykład tego co mnie przeraża. Siedzi na forum dla kobiet po to żeby wylewać na nie swoje żale i frustracje. Jeszcze ma czelność mówić, że jego wypowiedzi to 'opinie' :D Oczywiście widziałem tu też dużo rozżalonych i sfrustrowanych dziewczyn ale przynajmniej piszą na swoim własnym forum :D

Gość gość
Oczywiście 11:18*

Gość gość
Na serioo to się w trumnie leży :P

Gość gość
Aurorze wiec jesteś c***a na posyłki kobiet Przed tocz jakąś wypowiedź bo ja tu tylko widzę dążenie kobiet do beztroskiego zycia

Gość gość śmieszka
HaHaHa ja tez tu sobie robię JAJA z facetow :P:P:Pa co nie wolno mi?:P:P:Pa kto mi zabroni:P:P:P.Chyba nikt w te bzdury nie wierzy :P:P:P,moze naiwne małolaty :D:D:D

Gość gość
ja sobie jaj nie robię z kobiet :P wypraszam sobie :D!

Gość gość
"siedzi"tu jakiś sensowny facet???same pipy bezrobotne ,i dziwić sie ze zadna ich nie chce,po co kobiecie bezrobotny pasożyt co w necie tylko siedzi i jeszcze rach .za prąd trzeba za niego uiścić -porażka KTO BY to brał na SERIO -chyba ŚNISZ :P:P:P,ale poscik -ma przemówić do głupków-okej -niech przemawia:D:D:D