Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polska to dno moja ojczyzna to UK

Polecane posty

Gość gość
Choooooj ci w dooooope cwelu :D🖐️

Gość gość
hahahahahah zamknij sie gn/oju bo cie znajde peezdo siedzaca w polaczkowie śmierdzielu cebulowy z ryjem jak moj pies hahahahahahaha :D

Gość gość
zdechnij koorfoo fałszywa a psy naszczą na twój grób padlino

Gość gość
Ja teź wypiąłem dupę na PL. Coraz rzadziej jeżdżę tam na wakacje. Dziki kraj, wredni ludzie o mentalności fajfusów z obrzeży Europy. Sram na nich.

Gość gość
zdechnij koorfoo fałszywa a psy naszczą na twój grób padlino xxxxxxxx hahahah ty zafajdańcu zapirtalasz to ty i tobie podobni za 500euro miesiecznie ahahahah, ja zyje na poziomie ty polski syfie a ty dalej se produkuj palety wiesniaku bo tyle umiecie i stac mnie na wakacje kilka razy do roku a ty cfelu bedziesz pracował na kopaczową i PISdzielców nawet wiesniaku nfz wam nie działa tepa pało nic nie umiecie zrobic w tym pirtolnym polaczkowie poczytaj tepaku jaki masz dług publiczny

Gość gość
do mojego poziomu szczyno z dupska krowiego to ci daaleko :) musiałbyś wszystkim angolom laski porobić aby zarobić ahahahahha ty dziadu biedaku ja u siebie żyję i zaden śmieć angielski sobie mną dupska mordy i butów nie wyciera a ty padło .... jesteś padłem dlatego tam jesteś gdzie jesteś , gdzie miejsce dla padła :)

Gość gość
taa zyjesz sobie polski panie piepszony wyzyskiwaczu napisz ile placisz pracownikom ty ścierwolu z katolandu okradasz pracownikow a ja w uk zyje sobie na poziomie i odkladam wiecej niz ty wiochmenie z marszalkowskiej i ma szefa lepszego niz ty polski kutafonie niedlugo dostaniesz imigrantow i nauczusz sie kultury ty syfie cebulowy

Gość gość
Znajdz mnie bingol cwelu buahaha chooooj ci w doooope hahaha cwel to bingol hahahaha :D dno j****e dno dno biedak biedak biedak gimusior je/bany hahahaha :D

Gość gość
PL to dzicz i nędza. Każdy dobrze wie że tu tak jest od Mieszka I i to się nigdy nie zmieni. Co do zarobków to ja mam na czysto 2.000€ a żona drugie tyle. Martwi mnie tylko fakt że wy polskie ćwele zarabiacie za dużo. Ale I to się zmieni jak PiS porządzi. Do roboty hołoto z obrzeży Europy.

Gość gość
polska to dno uk to moja ojczyzna mam fajnego bossa a w polaczkowie mialam beznadziejnego buraka, tacy jestescie siedzacy w polaczkowie wiesniaki, nie wracam do was hahahaha

Gość gość
Hahaha ale zera buahaha biedaki segreguja smieci w PL i musza odreagowac na forum hahaha pustaki biedaki wstretne krzywe ryje hahaha takich za granice nie wpuszczaja wiec mozecie pomarzyc o euro albo funtach przegrywy je/bane hahahaha biedaki biedaki biedaki i cwele hahaha :D

Gość gość
gość dziś gość dziś Chodzi oczywiscie o te zera hahaha jeden z nich to na pewno zakala kafe bingol cwel hahahaha :D

Gość gość
nie widze tu bingola, tylko same gosc

Gość gość
hahahah sam wypeeerdalalaj szmato ja w uk mam status rezydenta juz i tu zostaje a wy peeezdy z pcimia dolnego siedziec w polaczkowie bo cameron juz postanowił i kopaczowa sie ucieszy ze frajerzy przyjada z powrotem do pracy za 1300zł hahaaaaaa

Gość gość
Hahaha cameron nawet nie chce wyjscia z unii hahaha biedaku cwelu bingolu poczytaj przyglupie hahahaha o ile umiesz czytac buahaha, slyszalem ze nawet podstawowki nie skonczyles buahaha biedak biedak i cwel hahahaha :D

Gość gość
Bingol kiedy ostatni raz robiłeś kupę? Hahahaha

Gość gość
nie widze tu bingol, tylko same gosc

Gość gość
a co robisz na polskim forum? W dodatku babskim?:):):)