Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moim zdaniem to bujda ze poza wygladem cos sie dla kobiet liczy

Polecane posty

Gość gość

Inni maja po 30 lasek na koncie juz w wieku 20 lat- a czego oni sie w zyciu niby dorobili? Jak zapracowali? Czy mieli taki "z******ty" charakter? ta jasne , byl tylko wyglad i nic wiecej. Jak to jest ze ja majac juz 35 lat nie mialem nigdy nikogo? No dobra uznajmy nawet ze wyglad jest tym moim problemem, ale to wskazuje jednoznacznie ze wyglad to jedyny czynnik ktory decyduje o tym czy kogos bedziesz mial czy nie.

Gość gość
Nie, bo hajs.

Gość gość
Gowno prawda kolego :) jestem bardzo atrakcyjna dziewczyna i wygląd nie jest najważniejszy co nie znaczy ze facet ma wyglądać jak bestia ale przeciętny lub mniej przeciętny dobrze jest sie dogadywać charakter jest bardzo ważny :)

Gość gość
Hajs tez raczej nie. Ja mam hajs.

Gość gość
Czyli nie jestem brzydalem. :D Kilka razy cos takiego slyszalem, ale dziewczyne mialem i kilka razy slyszalem ze mnie jakas kocha i tez widzialem oczywiste objawy zainteresowania. A ta moja dziewczyna zerwala dla mnie z moim kumplem ktory wg wszystkich dziewczyn jakie wtedy znalismy byl megazaje'bistym przystojniakiem. Wiec jak to na prawde jest?

Gość gość
Nie wierze w to, malo tego ze nie wierze , ja po prostu wiem ze tak nie jest. Dziewczyno ja juz mam 35 lat, troche po tym swiecie chodze.

Gość gość
To trafiłeś na idiotkę i tyle co z tego ze chodzisz weź sie w garść i szukaj baby a nie sie użalasz może cos z twoim charakterem nie tak hmm :D

Gość gość
Czyżbyś był tym użalającym się nad sobą gościem z wizażu, co to nie przeleciał wszystkich koleżanek w młodości?

Gość gość
gość dziś -a an co zwracasz uwage,jaki masz typ faceta?

Gość gość
Hajs i wygląd, reszta dla kobiety nie ma znaczenia.

Gość gość
Ta dziewczyna byla idiotką bo chciała ze mna byc? :D a te co mówiły, że mnie kochają. Ja niby przystojny nie jestem i nie jestem autorem. Więc to chyba nie zawsze od wyglądu zależy albo sobie ze mnie jaja robili, jak mówili np "ty brzydalu" :D

Gość gość
"Inni maja po 30 lasek na koncie juz w wieku 20 lat" - o d***** tez mają taką frekwencje

Jak się ma 16 lat to się zwraca uwagę na inne rzeczy niż kiedy się ma lat 30, taka prawda. Ale jeśli wyglądem nie zachęcasz, to nikt nie będzie chciał się dowiedzieć, jakim jesteś człowiekiem. To jest uniwersalne, zarówno faceci jak i kobiety tak na to patrzą.

Gość gość
"Inni maja po 30 lasek na koncie juz w wieku 20 lat" - o dzi/wki tez mają taką frekwencje

Wiem co mówię oczywiscie facet nie może wyglądać jak potwór ale nie musi być kenem kasa kasą wiadomo nie najlepiej gdyby miał żebrać ale by miał na własne utrzymanie nie kazda ciągnie z faceta kase ... wiadomo chce sie gdzies pojsc do kina na basen do restauracji ale nie kazda jest jakąś pustą barbie ktora leci na kasiore w facecie wazny charakter byle nie jakiś sztywniak zabawny by miał jakąś pasje jakies zainteresowanie by dziewczyna czuła się bezpiecznie przy nim był uczuciowy ; )

Gość gość
kazdy mezczynza jest inny nie mam wybranego musi miec to coś i nie wygląd nie jets najwazniejszy :) Odpowiadam

Gość gość
Chyba mam to coś. Ostatnio nawet dziewczyna kumpla na chama mnie podrywała na jego oczach, totalnie go olewała. Niezłe jaja nie? :p

Gość gość
Dziwna dziewczyna tak się nie robi ; d gdybys byl na miejscu tego kolegi pewnie nie byly by to takie jaja :D

Gość gość
No nie były dla niego. :p

przede wszystkim pewność siebie i w miare ladna gęba wystarczy. wyglad faktycznie facet nie musi wygladać wystarczy, ze zrobi wrażenie przed dziewczyną swoim zachowaniem wsrod ludzi pokaze swoją dominację charakter dzieki czemu laska poczuje bezpieczenstwol;) hehe

i najwiekszy blad jaki facet może popełnić to być nieśmiałym :o

i przede wsyztskim szczerość i wymyślajcie jakiś kłamstw co to nie wy kobiety nie są glupie jak słyszą bajeczki bo chcecie im pokazac co to nie on się ośmiesza :)

Gość gość
ktos tam napisal/a ze koles trafil na idiotke bo poleciala na niego zrywajac z przystojniakiem a za chwile ze cos nie tak z charakterem? bez sensu nie kumam o co chodzi tak wyglada jakby dla niej w jednej chwili wyglad byl najwazniejszy a za chwile ze charakter ;) ???

Gość gość
"w miare ladna geba" ale nie musi wygladac? czy wy czytacie to co piszecie laskiiiiii? :o

Gość gość
Weźcie też gust pod uwage debile i debilki, jednemu si€ może podobać a drugiemu nie, proste. To się gust nazywa tępaki! :D;)

Gość gość
nieprawda. wygląd wyglądem...jest taka zasada przyciągnij wyglądem zatrzymaj charakterem..i to się sprawdza.. Każdy człowiek.najpierw zwraca uwagę na wygląd..bo taki poprostu jest człowiek ale nie chodzi o to by ktoś był piękny i extra tylko ciekawy na swój sposób, zadbany, każdy człowiek ma w sobie coś ładnego i to co ma się najładniejsze powinno się eksponować..fryzura,kolor oczu aby podkreślać ciuchami go, usmiech to zadbać by był jak najładniejszy np wybielic zęby itd. nasze piękno zwraca uwagę innych osób...a to czy oni zechcą z nami być już zależy od tego jacy sa..jaki mają charakter..czy będą się dogadywać ze sobą itd..bo inaczej nie przetrwa nic i się rozleci...pospią ze sobą, pocieszaą się jakiś czas a potem papa..dlatego charakter jest najważniejszy.. a wygląd jest tylko po to by przyciągać uwagę i pociągać :) dziewczyna lubi gdy facet jest niezależny...wtedy ona czuje się przy nim bezpiecznie poprostu ..nie musi mieć pełnego portfela ale fajnie poprostu jak pomysli o niej o pielęgnowaniu związku i jej potrzebach jakiś prezent od czasu do czasu czymś zaskoczyć ją nie musi być drogie..nawet własnoręcznie zrobione..ale cieszy i wywołuje emocje...ale musi też być pewny siebie..bo to dziewczynie daje do myślenia ze ma przy sobie faceta mocnego..przy którym będzie także czuć się bezpieczna:)

Gość LoAnn
Mężczyźni chcą od kobiet tylko jednego, więc jeśli chodzi o kobiety sprawa jest prosta, liczy się tylko uroda. Musicie ustalić czego kobiety od was chcą. Kobiety albo wbrew wszystkiemu lecą za kimś kto je seksualnie pobudza albo wiją sobie gniazdko z kimś kto podnosi ich poziom społeczno-finansowy. Sytuacja pierwsza: charakter, testosteron, agresja. Sytuacja druga: hajs und lans.

Gość LoAnn
Czyli jak macie kasę, ale jesteście fizycznie nieatrakcyjni i bez znajomych to nadal nie jest dobrze.

Niet, my faceci chcemy tylko tego samego co inni faceci mają, oraz paru innych rzeczy ktorych my chcemy bo inni chcą tego samego :(

Gość LoAnn
Co Ty?