Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są miłośnicy na prawde małego biustu?

Polecane posty

Gość gość
Dziękuje gościowi z 11:18 i panu Jasiowi za podbudowanie :-)

Gość gość
Bo są takie topiki na kafe, faceci zakladają, że ich dziewczyny mają małe piersi i im to zaczyna po jakimś czasie przeszkadzać. Bo zachciewa im się na hiszpana i innych zachcianek. A mnie takie rzeczy w ogóle nie kręcą i co to wgl za głupi pomysł jest z tym hiszpanem...

Gość gośćpalmal
tak ja lubie poniewaz kobieta z malym b ma przewaznie duza lechtaczke a to uwielbiam jaka masz

Gość gość
Lubicie udostępniać swoje zdjęcia? Oglądać zdjęcia kobiet/mężczyzn którzy są realni? https://hashnaked.com/ - wejdź, zarejestruj się, wrzuć fotki i przeglądaj profile - ulubione dodawaj do OBSERWOWANYCH :) Dołącz do społeczności hashnaked! Brak reklam, bez spamu - nic tylko dodawać fotki! Najlepiej, najłatwiej i najprzyjemniej to zrobisz przez urządzenie mobilne - smatfon/tablet. Próbujcie :p

Kobiece piersi zawsze są podniecające i powodują wiele emocji u płci przeciwnej :) każdy ma swój gust i typ a pewnie nawet wiele kształtów i rozmiarów podoba się facetom. Wiem że kobiety mające mniejszy biust mogą czuć się mniej komfortowo ale zapewniam że jest wielu którzy woleli by ich piersiątka niż wielkie bimbały jej koleżanki :)

Dodam jeszcze od siebie że ja osobiście wolę mały biust. Kobieta z poczuciem małych piersi może być bardzo dobrze dowartościowana jeśli mężczyzna zajmie się jej piersiątkami i będzie traktował je jak najwyższe szczyty górskie :) można je wspaniale pieścić centymetr po centymetrze aż do pięknie na takich piersiach wyeksponowanych sutków :) zapraszam też odważniejsze Panie do podesłania swoich walorów na bezproblemu85@wp.pl :)

Pewnie, że miło popatrzeć na duży biust. Ale na tym przyjemność się kończy. A kocha się kobietę, z którą ma się o czym porozmawiać, i która umie upiec szarlotkę. Najpiękniejsza jest zawsze kobieta, którą kochamy. A nie ta, która ma odpowiednie wymiary.

Gość gość
Ja jakoś chodząc do sauny nie widziałem jeszcze aby któraś z kobiet miała za małe czy obwisłe piersi lub była gruba.Przecież w takie miejsca przychodzą kobiety w różnym wieku a i tak każda z nich jest zgrabna i ma bardzo ładne ciało i kształtne piersi.

Gość Jasiu88
Jak widać po wypowiedziach, każdy ma różne do tego podejście. I to jest fajne ta różnorodność, nie ma czegoś takiego jak jeden nie powtarzalny wygląd. Może jestem dziwny ale nigdy nie byłem z kobietą dla tego że ma fajne cycki ( chociaż wiadomo zwracam uwagę na takie które maja malutki, zgrabne, lub średnie, po prostu nie lubię dużych), Bycie z kimś dla ciała męczy kiedy nie ma uczucia fascynacja nawet najpiękniejsza kobietą się wypala. Więc zamiast myśleć o cyckach zwracajcie bardziej uwagę na słowa, intelekt, charakter.

Gość gość
Jak na mój gust to dwójeczki ze sterczącymi sutkami i nie za dużą otoczką są najbardziej sexy! Zawsze jak takie widzę to stoi mi jak drut. Wymion nie trawię

Gość gość
Więc zamiast myśleć o cyckach zwracajcie bardziej uwagę na słowa, intelekt, charakter. xxx Miło by było, jakby każdy facet tak myślał :-)

Gość gość
Ja od dwóch lat akceptuję mały biust mojej partnerki (mały czyli prawie płaska klatka piersiowa). Oczywiście marzę często o drobnej, biuściastej kobiecie i takie mnie najbardziej podniecają, ale zadowalam się tym co mam. Najgorszy widok to prawie płaska klatka w pozycji na plecach (jak na złość moja ulubiona), poza tym nie jest źle. Brakuje mi często przy seksie takiego ostrego złapania za pierś, ale niestety nie mam za co. Nie bierzcie jednak za bardzo do siebie mojej opinii, gdyż ja należę akurat od zawsze do zwolenników drobnych kobiet i dużych biustów. Jednak nie przeszkadzało mi to aby zakochać się w kobiecie prawie bez biustu i z dużymi stopami, których również nie lubię. Zmierzam do tego, że są zwolennicy małego biustu ale nawet zwolennik dużego może pokochać kobietę z małym.

Gość gość
Ten biust w koszulce wygląda niepozornie i faktycznie duży nie jest, ale ma tak cudowny kształt, że nawet jako zagorzały wielbiciel dużych stwierdzam, że to najpiękniejsze piersi jakie w życiu widziałem i od czasu gdy go ujrzałem, zweryfikowałem swoje upodobania.

Gość gość
O jezu dobrze, że ja poza małymi cyckami mam inne atuty... Małe stópki, odstający tyłeczek, zgrabne nóźki, ładną twarz...

Gość gość
Te cycki są sztuczne.

Gość gość
Gość z 14:26 To po co z nią jesteś skoro nic Ci się w niej nie podoba? Klata plaska, stopy za duże? Nie męcz się pustaku, znajdź sobie odpowiadającą i wszyscy będą szczęśliwi...

Gość Rick Grimes
Mam 18 lat i wole male cycki niz wielkie balony... kazdy ma inny gust.

Gość gość
Dziwne. Dopiero faceci tak 25+ wolą mniejsze, mlodsi wolą duże a po 50 znowu wolą duże bo są bardziej napaleni.

Gość gość
ja bardzo lubie male. lubie tez drobne kobiety i do nich male pasuja. chuda z duzymi wyglada tak sztucznie

Gość gość
No chciałabym wam wierzyć, a myślę że nie pogardzilibyście Martą Wierzbicką.

Gość gość
ty tez moze nie lubisz wielkich pal ale pewnie przetestowac Rocco bys nie odmowila :P

Gość gość
Wielkicj nie lubie i nie chcialabym nawet probować. Bałabym się bólu

Gość gość
Najlepsze laski na hashnaked.com ! Faceci z #naked robią cuda! Wszystko całkowicie ZA DARMO! A przy tym brak reklam i spamu :) Nic tylko się rejestrować Kochani :)

Gość gość
a jakie masz piersi ? :) kolezanko z 19 04 ?

Gość gość
No małe, 65c jestem autorką tego tematu

Gość gość
A co?

Gość gość
aha :) a nic ciekaw bylem :) a sutki duze czy male, wrazliwe ?

Gość gość
jesli Cie to pocieszy to ja sie podniecam na sama mysl pieszczenia takich piersiatek :) napisz na maila to Ci wiecej powiem bo zawsze mialem dziewczyny z malymi i jedna miala mega komleks z tego powodu... :/ domdomnice@vp.pl

Gość gość
Aha ok :-) małe, jasne, wrażliwe.