Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bojkotuję niemieckie firmy za wmuszanie imigrantów

Polecane posty

Gość gość

Bojkotuję niemieckie firmy za naciski ws. przyjęcia imigrantów. Nie kupuję w sklepach sieci LIDL i KAUFLAND oraz produktów firmy HENKEL, która ma takie marki: Proszki i płyny do prania: Persil REX Spee Genie Perwoll (na wschodzie Laska) Bobas Silan (w wielu krajach Vernel) Dato Sil Weiβer Riese Terra Dixan Środki do czyszczenia i zmywania: Pur (w wielu krajach ma inne nazwy np.Pril) Clin Bref Somat Sidolin Der General Kosmetyki do pielęgnacji, stylizacji i koloryzacji włosów Schwarzkopf Professional Schwarzkopf Palette Brillance Taft Schauma Gliss Kur Preparat Re-Nature Syoss Kosmetyki do pielęgnacji ciała i higieny jamy ustnej Fa BAC Vademecum Denivit Hattric Scorpio Kajtek Bobas

Gość gość
zapomniales o Media Markt, T Mobile, Heyah, Siemens, AEG, Bosch, Adidas, Puma, Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Skoda (nalezy do VW podobnie jak Seat) jeszcze sie sporo firm niemieckich znajdzie :)

Gość gość
niektore sa moje ulubione produkty i nie dam rady bez nich zyc!dlaczego piszesz taka czarna liste?co ci to da?przeciez polska nie ma zamiaru nikogo przyjac.polska to podly kraj ,tylu polakow co wyjechalo z polski.jaki to k>><><

Gość gość
zdechne z brodu ?

Gość gość
co mi proponujesz zamiast FA pod pachy?

Gość gość
@01:16: Dorzuciłbym jeszcze S(r)aturn i cały Metro Group. Za wikipedią: W Polsce METRO Group jest obecna poprzez swoje sieci dystrybucyjne od połowy lat 90. XX wieku. Sieci dystrybucyjne w Polsce: Metro & Makro Cash and Carry – hurtownie samoobsługowe, Real – hipermarkety branży spożywczo-przemysłowej, Media Markt – hipermarkety elektroniczne, Saturn – hipermarkety elektroniczne.

Gość gość
kocham wszystko co niemieckie.Kocham Angele Merkel:classic_cool:

Gość gość
dlaczego mam bojkotować niemieckie firmy , skoro niemieckich produktów nigdy nie kupuje ? Bo nie lubie hitlerów Nie da sie bojkotowac czegos czego sie nie ma .. w domu mam francuskie auto , koreanski telewizor , koreanską pralkę i amerykanski komputer . Mozna ? Mozna

Gość gość
gość dziś kupione w niemieckim sklepie :)

Gość gość
ja nosze przewaznie wloskie buty,ciuchy napewno szyte w Indii/Tajlandii,komputer z Chin,telefon z Chin,telewizor Panasonic,lodowka ,kuchnia ,pralka ,zmywarka Electrolux.

Gość gość
nic nie bojkotuje i nie mam zamiaru bojkotowac-po co

Gość gość
to znaczy ze mam sprzedac mojego OPLA?i kupic sobie hulajnoge?

Gość gość
trzeba bojkotowac tych niemieckich najezdzcow bo zniszczyc chca nasz kraj

Gość gość
Bojkotowac to trzeba pomysły tego rządu! Jak już chcą kogoś sprowadzać to niech ściągają naszych z Kazachstanu czy innych syberi . Ci przynajmniej chętnie pójdą do pracy.

Gość gość
o wow tak sie składa, że praktycznie nie używam żadnego z tych produktów:D Produkty do wlosów schwarzkopf to najgorszy syf dla włosów jaki może być . mowie to jako wyksztalcona, choć nieoracująca zawodowo fryzjerka. To samo farby palette, omijac szerokim łukiem. Największa i najgorsza chemia. Zamiast pura - ludwik oczywiście.nie wiem czy wiecie, ale pur próbował wybić z rynku naszego kochanego ludwika, oczerniając go w swoich reklamach, mówiąc, że pur jest wydajniejszy itd. ludwik założył sprawe w sądzie, henkel musiał grube odszkodowanie płacić ludwikowi. pod pachy rexona, chyba, że ktoś jest wrażliwszy , to garnier

Gość gość
o fak ostatnio perwoll kupiłam. obiecuję poprawę:)

Gość gość
prac nalezy oczywiscie w arielu w niczym innym

Gość gość
ja robie zakupy w LIDLU i nic nie bojkotuje.tylko bojkotowalam francuskie produkty.nie lubie francuzow,ruskich,arabow,murzynow,albanow ,rumunow,jugoslawow.

Gość gość
nie martwcie sie oni nawet jakby do Polski pojechali to by uciekli pierwszym lepszym promem do szwecjii

Gość gość
w Polsce je bida,nikt z tych cwaniakow nie bedzie mial zamiaru biede klepac-oni by se tylko po!"je!"ba!"li troche polek

Gość gość
nic nie kupuje niemieckiego

Gość gość
– Sytuacja wygląda rzeczywiście skandalicznie – mówił europoseł Janusz Korwin-Mikke. – Uchodźcy nie chcą być w Polsce, bo tutaj są za małe zasiłki. Oni uciekają z Polski przez druty kolczaste, bo trzyma ich się obecnie za drutami w tych obozach koncentracyjnych za pieniądze Niemiec czy Unii Europejskiej. Nie ma najmniejszego powodu, by tych ludzi trzymać w Polsce, jeżeli oni tutaj zostawać nie chcą. A żeby nie chcieli pozostawać w Polsce, trzeba zlikwidować wszelkie zasiłki, wtedy w ogóle nie będą do nas przyjeżdżali. Ci, którzy chcą uczciwie pracować – niech przyjeżdżają. Natomiast nie widzimy najmniejszego powodu, żeby trzymać tych ludzi w Polsce, skoro oni tu być nie chcą albo chcą brać tutaj tylko zasiłki.

Gość gość
Tomasz Sommer, rzecznik kampanii parlamentarnej, mówił: – Chciałbym podkreślić, że opinia publiczna tak naprawdę wprowadzana jest w błąd. Bo tutaj nie chodzi o żadne przyjmowanie uchodźców, bo ci uchodźcy przyjeżdżać do Polski nie chcą – i to trzeba wprost powiedzieć. Tu chodzi o to, że my mamy zmusić pewną grupę ludzi do pobytu u nas, żeby nie pojechali do innych krajów. Chodzi więc nie o przyjmowanie uchodźców, bo oni przyjeżdżać do nas nie chcą, ale chodzi o tworzenie obozów dla ludzi i zatrzymywanie ich siłą, znakowanie ich – bo są plany, żeby zostawiali swoje odciski palców. A potem, jeśli jeden z takich imigrantów, który zostanie przydzielony do Polski w ramach tych umów, w ramach tych parytetów, pojedzie do Niemiec, to zostanie siłą zmuszony do powrotu do Polski. Być może będziemy płacić jakieś kary za to, żeśmy go wypuścili.

Gość gość
wy sobie bojkotujcie ja i tak kupuje to co mi sie chce