Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niespokojna ola

odmiana męża

Polecane posty

Gość Niespokojna ola

Cześć. Mój mąż zawsze był i jest zadbanym mężczyzną. Jest wysoki szczupły nawet wysportowany , ładnie odczesany i zawsze zadbany tam na dole (nawet bardziej niż ja bo mi się nie zawsze chce golić). Ale od pewnego czasu zauważyłam coś dziwnego . Zaczął jeszcze bardziej dbać o siebie. Rzucił papierosy zaczął się zdrowiej odżywiać . Często je sałatki a zwłaszcza dużo selera. Mniej się do mnie odzywa . Myślicie że coś kombinuje ? Jesteśmy 16 lat po ślubie . Seks uprawiamy 1 raz w miesiącu a to dlatego że oboje pracujemy i się mijamy a jak już jesteśmy w domu to mi się nic nie chce albo dzieci w domu.

Gość Kasdfhgtiei
Jak ma w domu seks raz w miesiącu to co się Dziwisz, że dba o siebie, żeby podobać się innym kobietom i bzylać częściej ??

Gość Kaacper111
Czyli dowcip o tym, że paczka 12 prezerwatyw (po jednej na każdy miesiąc) jest dla żonatego się potwierdza.

Gość mega gość nr 1000
JEDEN raz w miesiącu ? Czy wy macie po 70 lat ? Coś tu nie gra !!! Ty naprawdę nie masz większych potrzeb ? Jeden raz w miesiącu, a nawet w tygodniu (!!!) dla mnie to abstrakcja, mimo. że mam ponad 50 lat.

Gość gość
Ja mam 40 a mąż 39.

Gość gość
W sumie to nic nie znaczy, ale radziłbym częściej go dosiadać, tak na wszelki wypadek. Namniej ze dwa razy w tygodniu. I pitunia ma być jak u noworodka, tylko z taką go atakuj.

Gość gość
Lubicie udostępniać swoje zdjęcia? Oglądać zdjęcia kobiet/mężczyzn którzy są realni? https://hashnaked.com/ - wejdź, zarejestruj się, wrzuć fotki i przeglądaj profile - ulubione dodawaj do OBSERWOWANYCH :) Dołącz do społeczności hashnaked! Brak reklam, bez spamu - nic tylko dodawać fotki! Najlepiej, najłatwiej i najprzyjemniej to zrobisz przez urządzenie mobilne - smatfon/tablet. Próbujcie :p

Gość gość
Lubicie udostępniać swoje zdjęcia? Oglądać zdjęcia kobiet/mężczyzn którzy są realni? https://hashnaked.com/ - wejdź, zarejestruj się, wrzuć fotki i przeglądaj profile - ulubione dodawaj do OBSERWOWANYCH :) Dołącz do społeczności hashnaked! Brak reklam, bez spamu - nic tylko dodawać fotki! Najlepiej, najłatwiej i najprzyjemniej to zrobisz przez urządzenie mobilne - smatfon/tablet. Próbujcie :p