Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszły narzeczony

Czy takie pierścionki za zaręczyny są ładne?

Polecane posty

Gość gość
Kwesta gustu, moim zdaniem są bardzo brzydkie, ale ja nie lubię tak wygiętej obrączki i mikroskopijnych kamieni (wolę kamień nie będący diamentem a widoczny i prostą, grubszą obrączkę - za tę cenę można znaleźć coś znacznie ładniejszego, nawet z diamentem). Ale chyba ktoś je lubi, skoro są produkowane

Gość gość
Ładny

Gość gość
ladny

Są pierścionki, które dobrze wyglądają na zdjęciu czy w pudełku i takie które dobrze wyglądają na palcu, tma masz filmik jak prezentuje się an palcu i moim zdaniem ten wykrzywiony nie wygląda wcale zbyt dobrze na palcu. Znasz gust własnej dziewczyny, jeżeli wiesz że jej sie spodoba to kupuj, natomiast to ryzykowny wybór jeżeli nie znasz jej gustu.

Gość Przyszły narzeczony
Dzięki za porady dziewczyny! A macie jakieś swoje propozycje pierścionków, które Wam się podobają?

Gość gość
Z tych linków to tylko jeden się otworzył. Mnie osobiście ni podoba się diament w oprawie, a inny kamień szlachetny, np. szmaragd i złoto białe.

ja jak pisałam wyżej (wkleiłam link), klasyczny, skromny, najlepiej białe złoto i mały skromny jasny kamień w środku. No ale ty lepiej wiesz czy dziewczyna woli klasyczny czy ekstrawagancki. Nosi na co dzień biżuterię? Jaką?

Fajne te linki, w sumie kamień w innym korze jest fajny, nie myślałam że to moze mi sie spodobać, ale to ejst wyjatkowe a nie takie jak wszyscy :) Tylko je nadal wolę mniejszy, subtelniejszy :)

Gość gość
14-25 ten drugi link tam są te dwa ostatnie pierścionki ładne te 2 są fajne białę złoto, szmaragd i ten drugi to topaz 14-27 - pierwszy link 14=29 - też ładny

Gość gość
No ja lubię szmaragdy akurat i poniżej 2000 można znaleźć taki pierścionek ze szmaragdem i diamencikami po bokach. Dodam Autorze, że czasem warto kupić u nie-renomowanego jubilera, w małym zakładzie - nie Apart Kruk - bo jest po prostu taniej a co za tym idzie można znaleźć coś ładniejszego

Gość gość
Acha, tam gdzie wkleiłam 3 pierścionki, środkowy mi się nie podoba, ale oba skrajne (diament, szmaragd) tak.

Gość gość
ja dostałam od byłego męża piersionek bycze srebro z obluzowanym oczkiem- cyrkonią ... tak chciałam tak dostałam

Gość gość
kup klasynę z brylantem, naewt małym, a będzie ok.Nie cuduj z e szmaragdani, kombinacjami, to się nie sprawdza.

Gość gość
Dokłądnie, klasyka, tylko moze poszukaj na prostej obrączce, łatwiej potem nosić do obrączki.

"kup klasynę z brylantem, naewt małym, a będzie ok.Nie cuduj z e szmaragdani, kombinacjami, to się nie sprawdza. " Myślę ze ktoś wyżej ma rację. Klasyka to pewny wybór.

Gość gość
Bo ja wiem, to zależy od kobiety, nie każda lubi klasykę, moja przyjaciółka na przykład byłaby bardzo smutna, gdyby dostała "Jedynego"

Gość gość
A mi się nie podoba białe złoto + diamenty, blade to takie

Gość Przyszły narzeczony
Ile kobiet tyle zdań... i co tu teraz wybrać?

Gość gość
Fajne są te fikuśne, wygięte obrączki, ja z kolei pierścionków klasycznych jako takich nie znoszę, na zaręczyny też dostałam taki bardziej oryginalny, z szafirem, bo to mój ukochany kamien ;)

Gość gość
Wybierz taki, jaki pasuje do Twojej dziewczyny.

Gość Heniuś
Ja mojej nie kupuję pierdzionka, bo jestem skąpy.

Gość gość
Ja bym twojej też nie kupił.